Zaseklá Roomba
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zaseklá roomba
ahoj holky, chci se zeptat stalo se vám někomu, že se vám při vysávání roomba tak zasekl, nemohl se dostat ven až se odřel? já ho zapla a šla ven s malým, když jsem se vrátila byl zalezlej pod gaučem kde je to v jednom místě nižší a tak se tam naprsoval až z něj lítal prach z plastu
a to ho mám od pátku, mě klepne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jako že se odřel? To že se někde zasekne je normální, to čase vychytáš. Já ho mám taky tročku omlácenej, na těch čidlech jsou škrábence, jak se brousí o stěnu a pod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo odřela a celkem dost hluboký rejhy-drhla se o kovovou nožku pod gaučem
jak to zatarasit netuším aby tam příště nejel-ta závora je tam blbá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona když se někde zasekne, tak se z toho snaží dostat, různě se točí a pokud se jí to nepovede, tak se vypne.
Dej tam nějakou krabici, nebo cokoliv, já takhle musím mít posbírané nabíječky, kabely od pc a zvednutou židli z Ikey ![]()
To že je odřená, na funkci nemá vliv, to se prostě stává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, mně se odřel při prvním použití, když zalezl v děcáku pod radiátor a nemohl se dostat ven. Od té doby tam mám strčenou vodováhu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám podrápanej celej ten nárazník, čídla jsou pod tím plastem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to mě těší
já s lehkýma škrábancema počítala, ale zarazilo mě, že se to vyrylo tak hluboko, že se prostě nevypnul dřív.zapnula jsem ho znova a zkusila nějak narafičit tu závoru, aby mě prostě pod gauč vjel, ale vyhnul se krizovýmu místu a zatím se tomu vyhýbá tak asi dobrý
holt jsem si říkala tolik peněz to stálo a hned se mě to zničí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jooo tak tohle znám… nám takhle po týdnu zajel pod sedačku, a tam se o železo z vrchu celý odřel, rýhy hluboky jak hrom.. tak jsem to taky „obrečela“ ale beru to tak, že je to vysavač a holt hlavně že je vysáto a já nemusím chodit s koštětem
A mimochodem, roomba teď nabízí nové samolepky na ten vrchní kryt. Takže jsem se uklidnila a říkám si, že když budu chtít bude roombik zase jako nový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni!
Dnes mě dorazila roomba 660, bohužel bez návodu. Už mi ho slíbili doposlat poštou, ale chtěla bych uklízet hned? Nemohl by mi prosím někdo poslat návod mailem, klidně i na jiný typ - bude to podobné. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit