Vysavač na baterky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vysavač na baterky
ahoj, máte někdo ten vysavač co se dá nabýt a pak se s ním vysaje a zase se postaví na nabytí?nevím jak se tomu říká
máme doma plovoucí podlahy a dodnes jsem jen zametala a nebo stírala mopem, ale přijde mě, že když to zametu tak ten prach je nlítá sem tam a pořád vytírat mokrým mopem mě nebaví a hlavně to ničí tu podlahu, napadlo mě, jestli by nebylo lepší si pořídit nějaký přenosný vysavač-nechci klasický-nebaví mě ho za sebou tahat a přetahovat šňůru z jedný místnosti do druhý,potřebuji něco co chytnu a jedu
myslíte, že by to bylo dobrý řešení? a s jakým máte zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Připojuji se k dotazu
Já si chci napsat Ježíškovi
o tento http://eta.cz/…covy-vysavac ale nevím jak moc je praktický na koberce. Já myslím, že tobě na plovoučku by stačil. Nebo máš velký byt? Píšou, že vydrží jen 20 nimut ![]()
- Citovat
- Upravit
máme 4místnosti tak to by jsem stihla polítat
ale teď jsem koukala, že za 300se dá koupit už i robotický vysavač-jen nevím jestli to pro mě nebude zbytečný luxus, přece jen kdyby jsem nebyla lenošná tak si to vysaju i sama, tak na co robota, ale zase vleze i pod postel,..... no a já by jsem si ležela na gauči
uvidíme kdo co poradí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teď nový Bosch, je dva v jednom, že je to ten tyčový a dá se z něj vyndat i jenom ten minivysavač na drobky a tak. Mně teda maximálně vyhovuje, že je pořád po ruce, vžum vžum a chuchvalec chlupů je pryč.
Ale neporadím, kolik vydrží a tak, mám ho asi týden, takže zatím šlape jak hodinky, ale těžko říct, jestli se za dva roky a jeden den rozpadne ![]()
Ale jako na pořádný úklid je přece jen lepšá normální vysavač, tenhle má menší tu hlavici, takže vyluxování celého bytu by zabralo hodně času, ale na takové ty rychlé poklizení je úplně super ![]()
Příspěvek upraven 08.09.11 v 09:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mě robot nehrozí
máme prahy a schodky
Mě je sympatický nabíjecí, protože je bez šňůry, ale příteli se to zase nelíbí
Ale vysávám jen já, že
Mš by zajímal, názor toho kdo má vysavač bez šňůry. Klady a zápory. A ještě se mi hodně líbí, že má i malý ruční vysavač ![]()
- Citovat
- Upravit
Robotický vysavač máme taky, toho si prosadil manžel, že to bude super, ale praxe je taková, že Roomba se většinu času nudí v nabíječce, protože ten prostor na vysávání se jí musí předpřipravit, musíš víceméně uklidit všechno z podlahy, pořešit kabely atd… takže než půl hodiny chystat Roombě místnost, tak to si to radši za tu dobu vyluxuju sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám tyčák rowentu a jsem s ním spokojená, vydrží cca 40 minut, nikdy jsem to nestopovala, ale pokud byl předtím pořádně nabytej, tak to vydrželo na celej byt. Jinej vysavač ani nemám, koberec bere pěkně, chlupy a chuchvalce taky. I když stejně něco najdu, jsou nesmrtelný…ale je to milionkrát lepší než smeták!
já jsem právě chtěla něco rychle vemzmu a vysaju…
jinej vysavač ale nemáme, tak mi trochu někdy chybí hubice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ww píše:
U mě robot nehrozímáme prahy a schodky
Mě je sympatický nabíjecí, protože je bez šňůry, ale příteli se to zase nelíbí
Ale vysávám jen já, že
Mš by zajímal, názor toho kdo má vysavač bez šňůry. Klady a zápory. A ještě se mi hodně líbí, že má i malý ruční vysavač
Roomba mi bez problemu prejede pres 2cm vysoky prah do jine mistnosti. A ze schodu ti nespadne, jsou tam senzory proti padu…
No a co se kabelu tyka… no aspon je maza konecne jedou a provzdy schova… Kydz je neschova pred robotem, tak tvoje ditko si je najde. Takze schovat driv ci pozdeji je bude muset. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mame tento http://www.mall.cz/…pido-zb-2903
uz pres dva roky a maximalni spokojenost. vyhodou je, ze tam je i rucni vyndavaci vysavac, takze treba kdyz neco rozsypu na lince nebo na stole, vytahnu rucku a vysavam. a ma ho i mamka a segra a taky spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to teda nestopuju ![]()
v nabijeci stanici je nonstop a kdyz je potreba, tak vysaju cele dolni patro plus schody do patra (dlazba+plovoucka). degacto jsem jeste nikdy nezazila, aby byl vybitej a neslo vysavat. jako dve hodiny v kuse asi neda, ale tech 10-15 minut odhadem je v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit