Reklamace televize?

271
7.9.11 10:16

Reklamace televize??

Ahoj…

Potřebovala bych poradit…
Vyreklamujou mi televizi, resp. ovládání k ní, když mi do něj natekla voda?
Včera byla u mě kamarádka na návštěvě s ročním synkem a do ovládání nám nalil vodu. No teď nefunguje, zapne vypne, ale to je všechno a na cokoliv se mačkne, tak jen vypíná zvuk. Musí být i mimo dosah televize, aby to pořád nesnýmalo ty signály.
Hned jsem to utřela, nechala přes noc vyschnout, ale nepohlo to.

Nemáte nějaká zkušenosti? Bere se to už jako mechanické pozkození? Jelikož na to reklemace nejde..

Ještě je rok záruka, tak nevim.
Sakra, že jsme na něj nedávali víc pozor… štve mi to !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
7.9.11 10:17

myslím, že reklamaci vám neuznají. Přišla bych tam, řekla co se stalo a požádala o opravu. Počítejte s tím, že ji zaplatíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
7.9.11 10:22

Hmmm, to je mi jasný, že opravu budu muset zapltit… njn, moje chyba, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.9.11 10:29

Tohle vám nikdo nevyreklamuje ale jednoduše kupte universalni ovladac maji ho v kazdym elektru a stoji kolem 200kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
7.9.11 10:36

No vida, to mě ani nenapadlo… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
7.9.11 10:47

U nás v elektru prodávají i ovladače různých značek, starší, se zkus zeptat, třebas u vás taky a budete mít origoš za hubičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
7.9.11 10:49

Ja bych zkusila nejdriv samoopravu. Vyndat baterie a nechat vyschnout. Parkrat mi kluk vymachal ovladac ve vode a funguje.

Jinak se prodavaji i univerzalni ovladace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.9.11 10:49
Dice píše:
Tohle vám nikdo nevyreklamuje ale jednoduše kupte universalni ovladac maji ho v kazdym elektru a stoji kolem 200kč.

Přesně tak, taky jsme to takhle řešili 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
7.9.11 23:04

Já ji normálně rozebrala a vysušila ty kontakty mezi tou deskou a čudlíkama a funguje v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
8.9.11 14:24

Musim říct, že včera odpoledne začal z ničeho nic fungovat… TAkže pohoda. Ale koukala jsem na netu na nové ovladače a neni problém dokoupit za „pár“ korun origoš značku…
Ale jsem rád že se to opravilo samo :lol:

A jinak děkuji za rady, jelikož si myslim, že to za chvíéli budu řešit opět (syna asi jen tak neuhlídam :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27pajuska
20.12.12 22:40

Televizor

Koupila jsem si televizi zn SHARP a ještě k tomu výstavní kus, po rozbalení v ní šíleně praská a nešel zvuk. Chtěla jsem jí vyměnit za nové zboží, ale nebylo mi vyhověno. sama sebe se ptám proč Pavla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max