Jak se vysává s Rowentou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak se vysává s Rowentou?
Vybirame novy vysavač a do oka mi padla rowenta. Nejvice asi Rowenta Silence Force. Ale trosku se bojim toho podlahoveho nastavce. Jak se s nim vysava, neni to problem, pokud napr. objizdite steny, nebo kuchynskou linku? Neni moc tezky? Jak vysava koberce? Diky za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Silence Force mám skoro dva roky a moc mi vyhovuje. Oba vysávací nástavce jsou super a těžký není. Ne těžší, než jiné vysavače ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koberce vysává dobře, lze nastavit sílu sání, což oceňuju! I při vysávání rýmy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky můžu jen doporučit, nedám na něj dopustit- hlavně když potřebuji z koberce vysát chlupy našeho zvířecího mazlíčka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Silence je nejlepší vysavač, co jsem kdy měla..
akorát se mi do toho hůř shání sáčky
přesto vřele doporučuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dekuju moc a ten trouhelnikovy nastavec je teda v pohode? Mame RD a schody, ale predpokladam, ze na schody bych pouzivala ten druhy nastavec. Problem je, ze vysavam kazdy den a potrebuji neco, co ma opravdu tah (pes, drobici dite atd.). Takze chybu s nim neudelam jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chybu neuděláš, tah to má fakt dobrý. Na schody bude určitě lepčí to chlupaté, ale ségra s tím vysává i koberec. Mají s krátkým chlupem a z toho to vezme všechno, je nadšená!
Já na koberec používám ten trojúhelník a taky bezva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ten trouhelnik ma normalne prepinani na tvrdou podlahu a na koberec?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ,trojúhelník má přepínání na štětiny. Já s ním vysávám i plovoučku, nechce se mi pořád měnit nástavce, ale ten smeták na tvrdý podlahy je lepší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě pytlíky objednávala ségra kdesi na netu, sama nevím. Ale opíšeš číslo (typ) vysavače, zadáš do vyhledávače a vyjedou ti hromady shopů. Raději ale hledej v Heurece podle referencí. Když ségra objednávala, ta firma ji zkusila podrazit v ceně, ale nakonec si to ségra uhájila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit