Program Refresh u sušiček - máte a používáte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Program Refresh u sušiček - máte a používáte ?
Ahoj
zajima me, zda majitelky susicek, ktere maji program Refresh ho vyuzivaji, nebo je to jen zbytecnost..
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Má to mamka. Je to něco úžasnýho, za 14 minut máš vyžehleno a odchlupeno
Teda je to asi na 3kg suchýho prádla, takže pračku rozdělit na 2 „žehlení“, ale fakt super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veruš1 píše:
Má to mamka. Je to něco úžasnýho, za 14 minut máš vyžehleno a odchlupenoTeda je to asi na 3kg suchýho prádla, takže pračku rozdělit na 2 „žehlení“, ale fakt super
Ja si prave taky myslim, ze to je super a velka pomoc, me treba vadi pachy atd na obleceni a proc to hned prat, kdyz je to treba cerstve vyprano a vzato jen nekam kde nekdo huli.
A i to pokrceni to srovna..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamka to používá na suchý prádlo na klasický žehlení a pak je tam funkce na pár minut na „oživení“, právě na to, jak píšeš. A sušení používá jen, když prší nebo v zimě. Já tam byla teď 14 dní a přiznám se, že jsem si sušičku právě kvůli této funkci chtěla zabalit s sebou domu
Je to fakt super a to, co ještě sebere prachu a chlupů z vypranýho prádla, to je fakt něco. Za mně doporučuju. Taky na ní budu šetřit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a toho času, co ušetříš, prádlo pak po kousku vyndáš a jen složíš a uhladíš rukou. Prostě paráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
nechci tu zbytecne zakladat novou diskusi. Ale kdyz uz se tu bavite o susicce… Co myslite, je lepsi kupovat susicku zvlast nebo staci pracka 2v1 teda pracka se susickou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pracka 2v1 ma velkou spotrebu, ale pokud budes susit parkrat do mesice tak ti to muze stacit.
Ve Vidni kam jezdime do bytu je pracka se susickou dohromady znacky Hotpoint-Ariston a ja jsem s ni velmi spokojena, no ale spotrebu neplatim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám a používám hlavně v létě, kdy nechám prádlo schnout na šňůře a aby bylo měkké, bez chlupů a prachu, zapnu refresh a je to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.
Předem všem děkuji za reakce.
![]()
Příspěvek upraven 08.04.16 v 12:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pouzivam to tak straslive malo, urcite bych se bez toho obesla, nepotrebuju to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@edevira píše:
Ahoj všem,
oživuji diskuzi
V současné době se rozhodujeme pro sušičku, máme v užším výběru dva typy, ani jedna nemá program Refresh. Je to nutnost nebo se lze obejít bez něj?
Zase se mi nechce dávat o x tisíc více jen kvůli tomuto programu.
Předem všem děkuji za reakce.![]()
ani nevim ze neco takovyho existuje…a susim bez problemu uz nekolik let
nutnost to urcite nebude…ja napr. na susicce pouzivam jeden jedinej program…ktery se osvedcil a nic jinyho bych tam ani nepotrebovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nejak nepochopila rozdil v tech nastavenich, takze jedu podle casu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky máme taky refresh ale u pračky, myslíte že je to to stejné? nějáká pára je to. není to praní…ještě jsem to nepoužívala. asi 20 minutový program.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší program - mám, použvám a je super. Za 10-18 podle vel. pračky, je vyžehlíno a vše bez chlupů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit