Máte někdo myčku Whirlpool ADG 955?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte někdo myčku Whirlpool ADG 955
Ahoj.
Nemáte někdo myčku Whirlpool ADG 955? Zajímala by mě spotřeba vody a energie. Nám se teď rozbila a zvažujem, jestli se vyplatí volat opraváře a platit mu za to, aby nám případně doporučil koupit novou myčku. Předpokládám, že je stará cca 12 let. Myčku jsme „koupili“ společně s celým bytem, máme k ní manuál, ale bohužel v něm není uvedená spotřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
máme ADG 954 a je to taky starý krám - jsem pevně rozhodnutá - až klekne - ji vyměnit. Už vím, jak na ní, aby myla - ale je to potvora rozmazlená a má svoje vrtochy. Taky jsme jí podědili s bytem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud je 12 let stará, tak bych ani opraváře nevolala… Dnešní myčky mají určitě menší spotřebu vody i elektřiny
- Citovat
- Upravit
madi píše:
Tak pokud je 12 let stará, tak bych ani opraváře nevolala… Dnešní myčky mají určitě menší spotřebu vody i elektřiny
Moje řeč, ale potřebuju (nejlíp písemný
) argument pro manžela. Že prý ta naše porucha může být jen povolený šroubek. Já osobně si myslím, že i kdyby fungovala normálně, tak se nová myčka musí vyplatit (pokud teda vydrží nějaký ten rok).
Tak díky, teď už jsem rozhodnutá na 100%
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
madi píše:
Tak jsem nakonec psala do Whirlpoolu a zjistila, že tohle není pravda. Některé mají menší spotřebu vody (místo 12 litrů mají nové 15-9 litrů), ale spotřebu elektřiny mají téměř stejnou, ovšem cyklus mytí je 2× delší, takže ve výsledku je cena jednoho mycího cyklu větší
. Takže to vidím tak, že s výměnou ještě počkáme. Zatím se bez myčky obejdu, a vzhledem k tomu, že všechny spotřebiče v kuchyni jsou stejně staré, tak počkám, až bude potřeba vyměnit něco dalšího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ADG 955
Ahoj, také mám tento typ myčky, ale před pár dny přestala fungovat. Začne napouštět vodu, po chvilce se zozblikají všechny kontrolky a hned začne vypouštět. Nevím si s tím rady, jestli volat opraváře nebo ji rovnou odepsat. Návod už bohužel nemám. Nevíte prosím někdo co s tím?
- Citovat
- Upravit