Jaký kuchyňský robot?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
982
11.8.16 14:18

Děkuji za rady, zatím se mi víc líbí kenwood, zdá se mi takový stabilnější, Bosch je i z plastu, tak nevím, jak dlouho to vydrží. Četla jsem ale i špatné recenze na kenwood, tak se nemůžu rozhodnout. A jak je to se zpracováním těsta? Není mísa moc velká a malé množství se tak neumíchá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
11.8.16 19:07

@Isia ahojda, mam toho boshe mum a ja jsem max spokojena, na vanoce jsem v nem zadelavala postupne na 40 vanocek a zvladl to naprosto v pohode, veskere kynute (i na chleba) zvlada, masomlynek taky super. Vyuzivam ho velmi casto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.8.16 12:27

Nejlepší je takový ten robot který má všechno v jednom a nebo kávovar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
17.8.16 14:59

@Saatine Mohla bych prosit o typ robotu? Nenašla jsem u Boshe odšťavňovač nebo skleněnou nádobu. Děkuji

Po přečtení recenzí jsem ustoupila od Kenwoodu, ale začínám přemýšlet o Etě, prý je celokovová, ale zase dražší a příslušenství je docela drahé, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
9.10.18 13:55

Jaký kuchyňský robot

Ahoj kuchařky :lol:. Vybírám kuchyňský robot a nemůžu se pro žádný rozhodnout. Poraďte, jaké doma máte a jste spokojené.
Moje požadavky:
1.cena do 6000
2.celokovový
3.šlehání, hnětení, míchání
4.mixér
5.masový mlýnek
6.tvořítko na cukroví
7.struhadlo
8.výkon aspoň 900W
Vím, moc požadavků za málo peněz :D
Popřípadě napište, co je pro vás na takovém robotu zbytečností a naopak, co vám chybí.
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.10.18 14:14

struhadlo jsem nevynadala ani jednou ještě :oops: ryhlejší je to strouhnout ručně. Jinak moje odpově-ď pro tebe bude asi mimo,takže pokud nechceš, nečti dál, ale 900w je málo, za 6000 nepořídíš nic, co by fakt bylo k užitku, 900W neutáhne ani kilo mouky pořádně, aby to vydrželo.

Byla jsem loni tam, co ty, taky jse chtěla dát 5-6000 a mít pěkného dobrého robota. No utopie, takže nakonec mám kenwood xl chef titanium, jo, 20.000 jen to fikne a už jsem k tomu za další tisíce dokupovala různá příslušenství, teď v listopadu naběhne odšťavňovač na pomalé odšťavňování, tak se těším. A nelituju jediné tisícovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
9.10.18 14:37

Za 20 bych sla uz do aida a na kenwood se vyprdla. Za 6000 nic poradnyho neni. Ale je fakt, ze rozmazlenost aidem je u mne obrovska. V tom co popisujes, ze bys potrebovala, je ale fakt drahej… 30 ani nemrknes.

• Citovat
  • Upravit
456
9.10.18 14:41

Tak tak, mám též kenwood chef titanium a spokojenost už léta. Nedovedu si představit kvalitu na dlouhé roky za 6 tisíc. :/ Počkej si na akci nebo kup v zahraničí, nebudeš litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.10.18 15:06

já mám přes 20 let starou ETU,ještě s takovoou bílou mísou,co jsem si tenrát dokupovala nebo se na to dá nasadit mixér,a ta má výkon 350.Pravidelně každý rok na ní dělám na vánoce 2 kynuté vánočky,každou ze 750 gr mouky+ostatní a úplně v poho to utáhne.

Pokud nejsi žádná velká extra „pekna“,opravdu ti stačí robot za tebou danou cenu,ale nevím,jestli můžeš při této ceně počítat s kovovými převody.A výkon kolem 500 je ažaž,ale je důležité jak často a jak moc pečeš či co děláš.

Hodně lidí si chválilo Bosche v této cenové kategorii třebas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
9.10.18 17:28

@katulka.k myslím, že si budeš muset uvědomit, na co konkrétně robot budeš využívat a někde slevit. Celokovový robot s takovou výbavou a slušným výkonem prostě nepořídíš.
Já jsem nechtěla za něj utrácet desítky tisíc, protože zas tak často ho nepoužívám. Mám už víc než rok celokovový Sencor. Jsou dva druhy - jeden je plasťák a je vyloženě na houby, vypadají velmi podobně na obrázku. To co od něj vyžaduju a potřebuju, tak zvládá v pohodě. Nepotřebuju zadělávat z kila mouky, ale v pohodě mi umíchá těsto na cukroví, vyšlehá bílky, umíchá těsto na pečení, nastrouhá jablka na štrůdl, mrkev na dušení atd.. V podstatě krom mlýnku na maso využiju všechno a jsem ráda, že se mi tu neválí x dalších zbytečných příslušenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
9.10.18 17:38

@Moise prosím té a jaký konkrétně mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
9.10.18 17:41

Holky moc díky za rady. Nechtěla jsem do nej vložit takovou sumu. Takže mám dvě možnosti. 1)buďto tu sumu obetuju nebo za 2)slevim z požadavku. Asi bych obetovala ten krajec. Tvořitko na cukroví by se mu ale siklo. Na Vánoce pecu hodně. Jinak přes týden v průměru tak dvakrát z půl kila mouky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
9.10.18 17:42

@Moise mlýnek na maso mám jako podmínku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
9.10.18 17:54

@katulka.k on tam je, jen já ho nepoužívám :D
Je to tento: http://www.sencor.cz/…t/stm-6350wh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
9.10.18 19:03

@Moise tenhle uz si nejaky patek preju :lol: tak snad letos konecne jezisek prinese.
Me to take staci,pecu treba 3× tydne,ale vzdy max.z pul kila.A mlinek na maso ja osobne vyuziju,mam tu takovy retro po tchyni a rada ho konecne vyhodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí