Jaký kuchyňský robot?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
7.10.11 21:25

jenny.fields jojo to je stejný princip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.10.11 21:27

Objevila jsem tenhle, co na něj říkáte?
http://www.obchodni-dum.cz/…brny/z72244/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.10.11 21:31

Ten vypadá dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
7.10.11 23:17

Ten mam doma a nemuzu si ho vynachvalit ! :palec: Nasady si k tomu pak clovek dokoupi podle potreby a nevali se tak doma plno nasad, na ktere clovek nesahne :wink: Ono vlastne asi jakykoliv Kenwood, slysela jsem na ne jen chvalu, videla jsem i profesionalni pro hotely a ten mel tech nasad milion, ale na doma to je zbytecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
19.10.11 16:32

Mám Bosch 48CR2 a nemá chybu. Nikdy bych neměla trpělivost hňoucat těsto tak dlouho, aby bylo jako z tohohle robotu.
Má ho mamka i ségra a nemůžem si je vynachválit! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 20:57

Ahojky, mohl by mi někdo poradit, jaký je kvalitní kuchyňský robot, aby uměl nakrájet, nasekat cibuli, nesnáším krájení cibule, což se dělá doost často při vaření. Potom kdyby uměl i krájet maso na kousky, do omáčky, to by bylo taky super. Já se v tom vůbec nevyznám, tak Vám možná přijdu jak tatar.Ale mě se fakt nechce ani do vaření, když vím že musím krájet na kousky tu blbou cibuli a maso.Taky kdyby uměl dělat třeba hranolky, odšťavńovat, strouhat brambory na bramboráky a já nevim co vše roboti dělají a co se fakt hodí. Jo ale aby nestál 3000kč, to je na mě až dost.No a hlavně aby vydržel. Mooc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
30.4.13 10:53

Ahojky, oživuji diskuzi.
Chtěla bych si pořídit kuchyňského robota a jelikož se v tom vůbec nevyznám, nevím kterého?
Chtěla bych, aby především uměl nakrájet cibuli, na drobno i trošku větší kostičky, jak se běžně připravují na omáčky, nesnáším totiž krájení cibule.Tak že to by měl mít především. Nevím jestli existuje také aby uměl nakrájet maso na kostičky, třeba na gulášek? Tyhle věci přípravy mě strašně otravují a mám pak nechuť do vaření. Tak že by měl tak nějak splňovat přípravy věcí na vaření. Třeba i nastrouhat brambory na bramboráky. Na hranolky. Také mám malé miminko, tak aby uměl něco na přípravu dětských jídel, to by nebylo k zahození. Ale jak píši, hlavně aby uměl věci na přípravu klasických jídel. Cena tak kolem 2000kč, možná maximálně do 3000kč.
Existuje nějaký takový??? a byl kvalitní a vydržel??
Moooc děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
zoui08
1.5.13 13:16

Ahojky, oživuji diskuzi.
Chtěla bych si pořídit kuchyňského robota a jelikož se v tom vůbec nevyznám, nevím kterého?
Chtěla bych, aby především uměl nakrájet cibuli, na drobno i trošku větší kostičky, jak se běžně připravují na omáčky, nesnáším totiž krájení cibule.Tak že to by měl mít především. Nevím jestli existuje také aby uměl nakrájet maso na kostičky, třeba na gulášek? Tyhle věci přípravy mě strašně otravují a mám pak nechuť do vaření. Tak že by měl tak nějak splňovat přípravy věcí na vaření. Třeba i nastrouhat brambory na bramboráky. Na hranolky. Také mám malé miminko, tak aby uměl něco na přípravu dětských jídel, to by nebylo k zahození. Ale jak píši, hlavně aby uměl věci na přípravu klasických jídel. Cena tak kolem 2000kč, možná maximálně do 3000kč.

• Citovat
  • Upravit
zoui08
2.5.13 11:19

Ahojky, oživuji diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
26
30.8.13 22:24

Já jsem koupila tenhle http://www.heureka.cz/?…, jsem spokojená. Má spoustu nádob i nástavců na krouhání, sekání, strouhání apod. Nevím, zda se Vám podaří sehnat v relaci 2-3 tis. něco kvalitního, možná jen nějakou Čínu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.4.14 14:02

Obnovuji diskuzi. Potřebuji nový robot. Nejdůležitější požadavky jsou aby dobře vypadal :-) měl planetární míchání, mlýnek na maso a.food procesor. Cena ideálně do 5000,– pokud to.bude jó pecka tak 7500,– víc už opravdu ne. Uvitam osobní hodnocení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
6.4.14 14:27

Mám tento a jsem spokojená http://kuchynske-roboty.heureka.cz/bosch-mum-5424/
Můj typ nemá mlýnek na maso, ale dělají ho i s mlýnkem. Mám ho přibližně rok a zatím mě nikdy nezklamal. Používám ho i na hnětení těsta na chleba a zvládá to dobře. Mám ten s příkonem 900w, ale dělají i menší. U toho s menším říkonem bych se bála, aby právě u tuhého těsta nenastal problém, tak jsem radši vybírala s tím větším příkonem. V řadě Bosch mum je spousta typů, tak snad nalezneš co hledáš. Vyhrál dokonce i v DTestu. Za sebe mohu plně doporučit, dobře pracuje a dobře vypadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.4.14 14:37

Děkuji, na ten mum jsem právě taky koukala, je to asi nejlepší poměr cena/kvalita :-) těsto na chleba dělám taky, tak je fajn, že to zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.4.14 14:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
6.4.14 14:47

Tak držím palce, ať dobře vybereš a jsi spokojená. Já jsem před tím četla hodně recenzí na netu a třeba se mi líbil ten Kenwood a někdo psal, že je spíš na vystavku do kuchyně, než na práci. Že se zastavovaly metly, když to bylo tužší těsto a tak. Takže jsem od něj rychle dala ruce pryč. Také se mi líbila ta naše ETA, ale byla zbytečně předražená (cca před tím rokem, teď už ceny nesleduji). Tak vyhrál bosch mum a nelituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí