Jaký kuchyňský robot?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8150
6.4.14 14:48
@Sphynxik píše:
Tenhle je pěkný http://www.mall.cz/…ch-mum-54240

No a u toho máš i ten mlýnek na maso :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.4.14 14:54

Myslím že kenwood vyrábějí dvě firmy a ty levnější jsou prý naprd. Eta je drahá no. Měla jsem slíbený kitchen aid, ale bohužel rozbilo se auto, tak.jsem musela slevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
6.4.14 19:05

Jo, tak kitchen aid bych si také nechala líbit :pankac: Ty jsou parádní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
4.12.15 22:28

Ahojky, oživuji diskuzi potřebuju prosím váš názor vybírám robota a koukám na příkon prý mám vybrat minimálně 900 w jaký názor máte vy co doma robota máte? stačí nižší výkon nebo opravdu 900w je minimum díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
4.12.15 22:45

@smajlicek90 není to podmínka, ale čím vyšší příkon, tím silnější. Zpracuješ i větší množství těsta, třeba z kila mouky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
4.12.15 22:48

@smajlicek90 Pokud chceš míchat kynutá těsta, tak bych pod 900W nešla. Zvláště těsto na chleba dá robotovi zabrat. Jinak to není zas tak striktní podmínka.

• Citovat
  • Upravit
571
4.12.15 22:58

V novém čísle dTestu je zrovna test robotů, teď jsem to dočetla a podle těch výsledků se dá říct, že neplatí čím vyšší příkon, tím lépe bude pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
4.12.15 23:57

@smajlicek90 kdysi jsem někde četla, že jenom o příkonu to není.
Já jsem měla vyhlídnutý tento kenwood a ten zrovna má příkon docela malý. Viděla jsem ho v akci, těsto zadělat zvládl

http://www.kenwoodworld.com/…e-0wkmx50002

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.12.15 00:06

Já jsem kdysi koupil Krupse… Nevím jestli se tu ještě prodáv. Říkám mu „moje mašina“ a mám ho hrozně rád, protože je to taková ta stará škola - celé tělo je kovové, záruka na motor je deset let, přičemž i vnitřnosti jsou kovové a je dělaný ve Francii… Teď se takových přístrojů vynořilo hodně, já ten svůj kdysi koupil ve velké slevě, takže bych určitě vzal něco na stejný způsob - kovová konstrukce i vnitřek… Kenwoody jsou podle toho co jsem slyšel dobré… Spousta lidí kupuje i Kitchen Aid, ale ty jsou docela drahé…Prostě - kupte pořádnou mašinu žádný plastovo - plechový aušus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
5.12.15 00:11

@IdealMan pořádnou kovovou mašinu bych si koupila za předpokladu, že mi k tomu automaticky dají prodlouženou záruku alespoň na 10 let a nejen na motor. Muž mi říká, že mnohem náchylnější na poruchu jsou ty převody či co a na to se to nevztahuje :roll:
Co vím, tak tuhle prodlouženou záruku nabízí Eta na svůj Gratus, ale ten je myslím kovový jen navenek (plastové převody). Jinak fakt nedám přes desítku za kovový robot, který mi po dvou letech vyřachne - jako dneska skoro všechny spotřebiče :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.12.15 00:20

Ten můj jede už aspoň pět let a používám ho dost často.

Etu nebrat, to je Čína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
5.12.15 00:23

@IdealMan je a navíc v Německu se prodává za zlomek ceny než co u nás :zed:
Viděla jsem ho na předváděčce a poradil si skoro se vším, ale ten design zamrzl někdy před dvaceti lety. To ten kmx je fešák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
5.12.15 03:51

Já mám Bosch MUM s příkonem 700W a bez problémů zpracuje kynuté těsto z půlkila mouky (takže cca 800-1000g těsto) a mlýnek na maso mi jede prakticky nonstp a jediné co ho porazilo bylo když se manžel snažil semlít větší kusy mraženého masa a to to tenkrát odnesla plastová osička kterou mi v servisu asi za 200 vyměnili. Jinak už mi slouží 4roky bez problému a že ho používáme často letos jsme dokoupili zmrzlinovací nádobu takže v létě na něm manžel každý den míchal půl litru zmrzliny (pořád hledá ideální poměr surovin a postup aby byla jako z cukrárny). Všechny nástavce robota mají oslabenou osičku aby v případě přetížení to neodnesly převody a motor ale jen se zlomila osička kterou můžete v servisu objednat novou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
5.12.15 07:30

Ahojda, mam Bosh mum 5424, 900 w, je i s mlynkem na maso, pouzivam ho na vsechna testa, mleti masa, krouhani, mixer, proste vsechno a za me muzu jenom doporucit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
5.12.15 10:04

Do neděle maji v Lidlu akci na Silvercrest. Má 1300w, 6 -ti litrovou mísu a váží přes sedm kilo, takže to bude pořádný robot. Navíc stoji 2.690,– Kč. Kdybych doma neměla Etu gratus, tak si pro něj hned běžím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí