Laserová tiskárna a scanner
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Laserová tiskárna a scanner
Ahoj, prosím, poraďte mi nějakou laserovou tiskárnu A4, nejlépe barevnou na domácí použití. Chci si tisknout zprávy, grafy, nějaké obrázky dětem, ale nepotřebuju fotografie. Inkoustovku nebo gelovku nechci, to mi vždycky zaschlo a bylo to na vyhození ![]()
Máte nějakou, se kterou jste spokojeni? Kolik cca stála a kolik do ní stojí náplně?
Dále bych potřebovala skenr A4 na naskenování starých barevných fotek. Dá se cca za tisícovku sehnat něco kvalitního? Nebo kolik bych musela investovat?
Multifunkce asi bude drahá nebo myslíte, že by to bylo lepší řešení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Gina108 píše:
Ahoj, prosím, poraďte mi nějakou laserovou tiskárnu A4, nejlépe barevnou na domácí použití. Chci si tisknout zprávy, grafy, nějaké obrázky dětem, ale nepotřebuju fotografie. Inkoustovku nebo gelovku nechci, to mi vždycky zaschlo a bylo to na vyhození
Máte nějakou, se kterou jste spokojeni? Kolik cca stála a kolik do ní stojí náplně?Dále bych potřebovala skenr A4 na naskenování starých barevných fotek. Dá se cca za tisícovku sehnat něco kvalitního? Nebo kolik bych musela investovat?
Multifunkce asi bude drahá nebo myslíte, že by to bylo lepší řešení?
Multifuknce se dá dneska sehnat kolem 1100 kc a naplne stoji cca 80 kc jedna - renovovany coz je dneska asi to nejlepsi jak usetrit a mit kvalitni jak fotky, tak dokumenty a s tou multifunkcí se daji tiskout i pekny fotky - ja trebas doma si je jedine tiskunu pac vyjdou za hubicku a muzu je kdykoliv sudnat z obrazku a vyhodit je a vystavit novy
ale co clovek, tak to nazor ![]()
A pokud nechcs tisknout fotky jen dokumenty, tak laserovka je plne optimalni toner cca 500 kc na 3000 stran ale zase …vzdy se najde neco co bdues chtit oscanovat takze mi prijde lepsi mit 3v1 nez 3 ruzny zarizeni zvlast teda kdyz uz ![]()
- Citovat
- Upravit
Gina108 píše:
A prosím, co máš za typ a značku tiskárny?
No popravdě my jich máme doma víc pač manžel má právě na cokoliv s tiskem a pc související, tak firmu tudíž neni jen prodejce ale i výrobce třebas tonerů náplní atd.
ale když to mám brát dle značky tak multifunkce máme Epson a Canon a laserovku Samsunga ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak Epson se kazí, tedy ten typ 125 myslím.. Byli na něj za letošní rok pořád reklamace..
Teď máme HP a spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit