Umístění sušičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K82
2202
5.10.14 13:02

Ja mam v tom byte takovou, jakoby spiz, která uze bt tak 1×1×2,5m, tak bych ji chtěla dat tam. jinam to nejde, v koupelne mam malou hloubku (i malo hlubokou precku) a susicky male hloubky se, tusim, nedelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
5.10.14 13:06

@Nika9 já to chci dát do komory - kotelny, tam je odvětrávání právě kvůli kotli, tak si myslím že by to nemuselo dělat tolik neplechu, co myslíš?

• Citovat
  • Upravit
7009
5.10.14 13:06
@K82 píše:
@Bibi239
a ještě k tomu ohrati - co je „znatelne“? 5st.? 10? Diky!

jé, já nevím, my máme studený odchov, v zimě doma tak 20 a sušička mi zvedla dočasně teplotu třeba na 23, z čehož už já padám do mdlob a vysvlékám se do plavek :lol:
Jinak já mám pračku a sušičku v takové skříni na míru, takže i při chodu je sušička uzavřená ještě v maličkém prostoru a vůbec se mi na tom třeba zevnitř nesráží vlhkost, takže to bude asi u jednotlivých modelů pokaždé jinak, já mám Lavatherm tu se spotřebou B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
5.10.14 13:09

@maggie79
to myslim bude uplne cajk, jen pokud tedy ma vliv na teplotu, tak bych je s kotlem nestavela moc blizko sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
5.10.14 13:11

@Bibi239
tak skrin me nenapadla, ale i ta je asi malo hluboka, nicmene pokud to nemá vliv na vlhkost, tak super, foukla bych to tam, je to hned vedle kuchyne, tak muzu vetrat tudy.
Ty malo hlubike se tedy asi nedelaji, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
5.10.14 13:14

@K82 kotel máme na zdi, sušičku bychom dali na zem, jakoby šikmo od toho kotle. večer tam stejně otevíráme dveře na noc, aby to tam luftovalo, kůli tomu kotli. kromě zimy to jen větráme, z toho větracího okýnka jde děsná kosa…

• Citovat
  • Upravit
7009

@K82 nevím o nich, já kupovala sušičku před čtyřmi lety a hloubku jsem řešit nemusela, protože mám právě tu místnost 10m2 jako prádelnu, takže se tam můžu roztahovat se zařízením jak se mi zachce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202

Ted koukam na ten Vas odkaz http://www.levneelektro.cz/…sicku-pradla, tam pisou velikost 40 i 60, tak ze by existovaly? Ja mam dojem, ze jsem se poptávala tak před dvěma lety a nebyly k mani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.10.14 13:18
@Nika9 píše:
@K82 Ahoj, my máme kondenzační sušičku (má zásobník na vodu, který se vylévá po každém sušení) a ta opravdu potřebuje jen zapojení do elekřiny (nejsem si jistá, jestli se ty, co potřebovali napojení na vodovodní odpad, ještě dělají). Ale právě tou kondenzací vzniká v koupelně, kde jí máme, dost velká vlhkost a nějaké odvětrání by se tedy určitě hodilo - aby se ti nedělala ve spíži plíseň.

Tak tohohle jsem se bála a mohu říci, že žádná vlhkost v komoře mi nevzniká. Není tam okno, jen dveře s mřížkou a úplně v pohodě. Je tam spíš teploučko, takže v této místnosti bych asi neskladovala potraviny. A máme suchý nový byt, takže ve starém domě by to třeba nemuselo být tak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.10.14 13:28

Tak já bych řekla, že pohoda. mám taky lavatherm, jen dopotučuji spotřebu A. Jinka stač zásuvka, všechny mají zásobníky, kam se voda sbírá nebo mají možnost dát to do odpadu. Pak se nemusí vylévat. Záleží, co kdo potřebuje. Teplotu komůrky zvedne, ale ničemu to nevadí. Směle do ní, je to nejmilejší věc, co mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
5.10.14 13:29

Holky no a ještě se zeptám, co jsem tu pročítala diskuze, většinou už starší, ale i tak mě zajímá, sráží se to prádlo nebo ne??

• Citovat
  • Upravit
69235
5.10.14 13:30
Mírně jo
@maggie79 píše:
Holky no a ještě se zeptám, co jsem tu pročítala diskuze, většinou už starší, ale i tak mě zajímá, sráží se to prádlo nebo ne??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
5.10.14 13:32

@terinka4444 tak jsem zvědavá :think: ale vzhledem k tomu jakou tu mám prádelnu teďka mě to asi bude fuk… peru čím dál častěji mi přijde. v létě mě to bylo jedno venku to bylo suchý hned ale teď v zimě :zed:

• Citovat
  • Upravit
69235
5.10.14 13:35

Hele, není to nijak markantní, jako třeba o velikost…jen mírně. Já jimluju, peru obden, usuším, poskládám a hotovo. ŽIvot před sušičkou bylo otroctví :mrgreen: uvidíš,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
5.10.14 13:37

@terinka4444
Takze mam cekat nakup nového obleceni:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí