Úzká sušička - existuje kvalitní?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Úzká sušička - existuje kvalitní?
Chci si pořídit sušičku. Problém je v tom, že na pračku a sušičku mám mezeru 125 cm a pračka už 60 zabírá. Takže klasická sušička se nevejde, protože by mlátily do sebe a do stěny ![]()
Máte někdo úzkou sušičku (jakou?), která moc nežere a vejde se do ní dost prádla (to se obávám, že je protimluv
)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nechápu proč by se dvě 60 nevešli do prostoru 125 cm. Já bych vzala normální sušičku a pořádně vyvážit obě věci, aby se ani nehnuly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aspera píše:
Nechápu proč by se dvě 60 nevešli do prostoru 125 cm. Já bych vzala normální sušičku a pořádně vyvážit obě věci, aby se ani nehnuly.
No ta pračka skáče jak divá. Teď jsem ji přesunula ke stěně a peru a je to děs
Podle mne by to omlátilo stěnu a nevím jestli sušička skáče, ale pokud ano, tak tak ta vanu. ![]()
Na sebe nelze, jsou tam kosené stropy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak musíte pračku pořádně vyrovnat pomocí nožiček, aby neskákala. Mě se pračka ani nehne. Já teda mám zatím sušičku na pračce, ale při stěhování je rozdělím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musite pracku dobre vyvazit aby neskakala..Pokud ji nechas skakat, muze se ti uvolnit buben a budes mit po prani.
Susicka neskace, to se nemusis bat a kdyz upravite nozicky u pracky tak se tam krasne vejdou obe vedle sebe.
Ja to mam na sobe a ani se to nehne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji vlastní diskuzi. Už mám toho prádla plný zuby. Ale koupelna stále malá.
Je tu někdo, kdo má vedle sebe na úzkém prostoru pračku a sušičku takřka bez mezer?
A dáváte do sušičky vše nebo je moje idea, že se zbavím věšáku scestná?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám do susicky opravdu vse, ale problém s místem jsem vyřešila tak, ze ji mám na pracce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když si kooupíš sušičku s tepelným čerpadlem tak tam můžeš dát všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petkaelik píše:
Dávám do susicky opravdu vse, ale problém s místem jsem vyřešila tak, ze ji mám na pracce.
to u nás nepřichází v úvahu-kosené stropy.
@martin 35 ok, to zní dobře, byt předpokládám, že to pár tisíc navrch bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields dávám do sušičky opravdu téměř vše… teda ne záclony a pletené věci…
Jinak jak píšeš, že pračka skáče… někdy je to jen tím, že není srovnaná, chce to pošroubovat nožky a vyrovnat ji pořádně, ona pak přestane skákat nebo spíš bude jen vibrovat… a jestli máš mezi nimi málo místa, zkusila bych mezi ně dát takovou tu gumovou podložku pod pračku, ta by mohla tlumit ty nárazy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martin 35 zajímalo by mě, v čem je sušení v sušičce s tepelným čerpadlem tolik jiné, že může sušit všechno prádlo (když to jde bez problémů i v sušičce běžné)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero Měla by sušit nižší teplotou, než sušička kondenzační…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 jo? Já jsem myslela, že teplota sušičky je podle programů, na bavlnu je vyšší a na jemné a syntetiku nižší… ale že by sušila všechno s nižší teplotou? Budu si o tom muset něco přečíst… hmm…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Regina Hero Měla by sušit nižší teplotou, než sušička kondenzační…
no já mám možnost volby teploty(resp rychlost, za jakou se usuší prádlo )
a mám kondenzační. je tam od 800 do 1800, s tím, že na 800 to mín hřeje a suší se třeba 3,5 hod. na 1800 to pálí a je hotova za 1hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit