Pračka se sušičkou nebo pračka a sušička?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj v bytě, jsme měli 2v1 - nepožívali.
Po přestěhováni do domku máme 1+1 a nedá se to srovnat, jednoznačně samostatná jednotka. Myslím že kdo nepřišel do kontaktu s obojím, ale jen 2in1, tak nemůže srovnávat. ( no ale přece jen je to 5 let ta 2v1)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se nechce právě dávat plno peněz
Te´d sem koukala na Candy pračku ale tu značku neznam a zkušenosti s ní taky nemam no, ale recenze jako vypadají dobře no tak budu ještě hledat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pa.Su Jestli na to dáš, tak mrkni do dTestu, v tomto nebo minulém testovali právě pračky a sušičky v jednom. Vyhrálo nějaké LG, zkusím přiložit fotku začátku tabulky, ale spíš si to najdi ve velkém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já bych do 2v1 nešla, je to asi tak měsíc co byla v černých ovcích o tom reportáž. Ty pračky usuší půlku toho co vyperou a mají docela velkou spotřebu vody, kdežto samostatná sušička může stát kdekoliv a stačí ti jen zásuvka, já ji mám na chodbě, taky se mi nevejde do koupelny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně praška a sušička zvlášť. Máme ji a nemůžu si stěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem,
nemáte doma někdo pračku se sušičkou AEG L 99695 HWD??
Jsem hotová z doby praní a sušení. Když nastavím sušení na vyžehlení, tak suší 4 hodiny i dýl
.. To člověk nevypere téměř nic.
Jde tam sice nastavit čas sušení, ale jak mám vědět za jakou dobu je prádlo schopná vysušit… Sice to můžu zkoušet, ale na to tak nějak nemám náladu ani čas. Najde se tu někdo se zkušenostma? Předem děkuju. Jen džíny jsem sušila na 3×, páč jsem nevěděla ten čas a toho bych se chtěla ušetřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@2468 A opravdu tak dlouho suší nebo to jen píše, že bude? Jinak já mám tedy sušičku jinou (samostatnou) a takhle dlouho nesuší snad nic, na uložení do skříně píše 3 hodiny, ale reálně to bývá tak kolem 2h
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Ona opravdu tak dlouho i suší
. Já tam sice mužu nastavit dobu sušení sama, ale sušičku jsem nikjdy neměla, tak nemám odhad na jakou dobu to mám nastavit u ručníku, triček apod… Jestli je to tím, že má šetřit vodu a elektřinu
já fakt nevím
… Zkusím tam dávat ty dvě hodiny a uvidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@2468 S tím zkušenost nemám, já to nechávám na tom automatu, čas nastavuju pouze když prádlo hned nevyndám a chci ho pro skládání „načechrat“, to dávám 20 minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 I tak děkuju. Snad s ní časem budu „kámoška“
. Zatím budem bojovat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim holky, mame koupenou susicku Whirlpool AZA 999 a radi bychom k ni dokoupili i pracku - taky od Whirlpoolu. Muzete mi nejakou doporucit? Idealne, aby jim mel v nabidce AP servis - kupovali jsme od nich uz tu susicku a byli jsme spokojeni. Navic jsme v tom jejich prodlouzenem zarucnim programu, tak bychom u nich chteli zustat. Hodila bych vam sem odkaz, ale nejak to nefunguje
staci kdyz zadate do googlu AP servis a ono vam to tu stranku najde. Diky moc predem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jdu se vtírnout s dotazem.
Uvažuju o koupi nové pračky na minimálně 8kg prádla, ovše s nadcházející zimou opět uvažuju o koupit sušičky. Jenže sušičku budu využívat v období ca září až březen/duben, zkrátka v zimě. Od jara do podzimu suším venku, jenže bydlíme na vsi a každý tu topí v kotli, takže prádlo při sušení venku, v zimě smrdí kouřem. V bytě máme poměrně dost vlhko, takže i v tomhle by nám sušička pomohla.
Nicméně, díky tomu, že bude prakticky půl roku nevyužitá, nechci samostatnou, navíc se mi úplně nevejde do koupelny. No asi by se vešla, ale přijde mi to zbytečně zabraný prostor.
Potřebuju tedy poradit jakou. Cenově cca do 20 tisíc, pračka na 8kg minimálně, sušičkám vůbec nerozumím, takže nevím jak na to. No a kdyby byla ideálně černá, tak by to bylo bájo, ale není to podmínka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa Ahoj,já bych do pračky se sušičkou nešla už jen kvůli velké spotřebě vody, další mínus je, že to co vypereš, tak neusušíš najednou, pokud budeš mít plnou pračku a věř, že až poznáš jaký je prádlo ze sušičky měkoučký, tak už venku sušit nebudeš
taky sem to tam měla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ježibaba123 Toho se nebojím, věšení prádla venku je moje úchylka, jsem schopný vyprat koše doprázdna, vyprat kočky i děti, jen abych měla co pověsit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam gorenje, je na 9kg, sušička na 7kg a jsem spokojená:)pere a suší dobře:)Když je prádla hodně tak praní, sušení a žehlení je na 4,5hodiny, když mín tak 3,5..ale má spoustu možností jak dlouho chceš sušit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit