Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova Tassimo kapsle mě lákají ale ta jejich mašinka moc ne. Kvůli tomu tlaku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klopotkova Tassimo kapsle mě lákají ale ta jejich mašinka moc ne. Kvůli tomu tlaku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tlak je úplně jedno. Mám oba a třeba latté dělají hodně podobné, mléko našlehané stejně. Chuťově mi víc chutná teda dolce gusto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem oboje, za mne Tassimo je lepsi (ale mame v UK mnohem vetsi vyber kapsli nez v CR). Ovsem z kapslovych bych brala jedine Nespresso, to mi chutnalo nejvic. Ten cenovy rozdil uz ted zdaleka neni tak velky jako byval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám, že jsem to poslala hněď několikrát
… mě právě z toho gusta nechutnají…zase si říkám jaké dělá tassimi preso
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArumLily0 zkus si vyhledat tady diskuse nebo pročíst tuto - někde tady kdosi psal, že ten tlak je důležitý akorát při tom, když se propichuje ta kapsle
Já bych tomu i věřila, protože tassimo má ten tlak několikanásobně nižší a poznat to není.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArumLily0 dela presso s penou. Ten tlak u dolce gusto je blbost, kdyby byl takovy, tak se ta umela hmota rozlitne. I muj poloprofi kavovar z kovu dal tak max 8 baru, merila jsem to. Penu teda delal nesrovnatelnou, ale to je spis tou cerstvou kavou. U Tassima mi vadilo, ze se to blbe skladuje, protoze ochrana aroma je ten obal a ne jednotlive kapsle, takze kdyz to z obalu vyndas, tak to do mesice nebo i driv vycichne a pak uz to fakt neni nic moc. Ale jinak mi chutna o dost vic nez dolce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
oživuji téma. V čem máte kapsle? Chtěla bych to mít na lince ale několik krabic se mě tam nevejde a ty stojany zase zabírají moc místa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka má dolce gusto, to mi až tak nechutná, pak dostala od někoho tassimo kapsle, říkala, že je jen nějak zmáčkla nebo co a že to normálně šlo použít a tassimo mně tedy chutnalo moc.