Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
18.10.16 20:45
@ArumLily0 píše:
Dobrý den. Jde do Tchiba kapsle z Tassima? U toho Tassima se mi nelíbí ten nízký tlak ale kapsle mě lákají moc. Dolce jsem měla a káva mi nechutnala vůbec. Máte někdo to Zassimo? To asi silné preso s lehkou pěnou neudělá, že? A zkoušel někdo do prázdné kapsle dát kteroukoli jinou kávu? Děkuji

Kamarádka má dolce gusto, to mi až tak nechutná, pak dostala od někoho tassimo kapsle, říkala, že je jen nějak zmáčkla nebo co a že to normálně šlo použít a tassimo mně tedy chutnalo moc.

• Citovat
  • Upravit
1461
18.10.16 21:42

@Klopotkova Tassimo kapsle mě lákají ale ta jejich mašinka moc ne. Kvůli tomu tlaku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461

@Klopotkova Tassimo kapsle mě lákají ale ta jejich mašinka moc ne. Kvůli tomu tlaku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
18.10.16 22:37

Tlak je úplně jedno. Mám oba a třeba latté dělají hodně podobné, mléko našlehané stejně. Chuťově mi víc chutná teda dolce gusto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
19.10.16 09:45

Mela jsem oboje, za mne Tassimo je lepsi (ale mame v UK mnohem vetsi vyber kapsli nez v CR). Ovsem z kapslovych bych brala jedine Nespresso, to mi chutnalo nejvic. Ten cenovy rozdil uz ted zdaleka neni tak velky jako byval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
19.10.16 20:22

Koukám, že jsem to poslala hněď několikrát :roll:… mě právě z toho gusta nechutnají…zase si říkám jaké dělá tassimi preso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
19.10.16 20:26

@ArumLily0 zkus si vyhledat tady diskuse nebo pročíst tuto - někde tady kdosi psal, že ten tlak je důležitý akorát při tom, když se propichuje ta kapsle :mrgreen: Já bych tomu i věřila, protože tassimo má ten tlak několikanásobně nižší a poznat to není.
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
19.10.16 20:59

@ArumLily0 dela presso s penou. Ten tlak u dolce gusto je blbost, kdyby byl takovy, tak se ta umela hmota rozlitne. I muj poloprofi kavovar z kovu dal tak max 8 baru, merila jsem to. Penu teda delal nesrovnatelnou, ale to je spis tou cerstvou kavou. U Tassima mi vadilo, ze se to blbe skladuje, protoze ochrana aroma je ten obal a ne jednotlive kapsle, takze kdyz to z obalu vyndas, tak to do mesice nebo i driv vycichne a pak uz to fakt neni nic moc. Ale jinak mi chutna o dost vic nez dolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
19.10.16 21:22

@ELIbeta Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
1.3.18 21:52

:mavam: :mavam: oživuji téma. V čem máte kapsle? Chtěla bych to mít na lince ale několik krabic se mě tam nevejde a ty stojany zase zabírají moc místa :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí