Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zazinka3333 píše:
@MUFICE Myslis v kapslich s kavou?
Bud ty s kávou nebo s mlékem, jinak mě nic nenapadá, když máš automat vyčištěný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE Víš co, to mě taky napadlo, jenže asi to tím nebude
Dělala jsem 2× latte - každé z jiné krabice…+ještě cappuccino, takže tři kávy ze třech různých krabic. Taky nevím…napsala jsem na servis, tak uvidím, jestli odpoví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zazinka3333 píše:
@MUFICE Víš co, to mě taky napadlo, jenže asi to tím nebudeDělala jsem 2× latte - každé z jiné krabice…+ještě cappuccino, takže tři kávy ze třech různých krabic. Taky nevím…napsala jsem na servis, tak uvidím, jestli odpoví.
Zkus se ještě zeptat na FB, mají tam stránky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE dekuji, zkusim to pohledat.
Muzu se jeste zepat, jaky pouzivas odvapnovac? Ten od nich je drahy, ten se mi kupovst nechce.
Ja totiz odvapnovala nejakym, kde byla jen kys. citrionova. Vcera jsem ale koupila jiny a krom k. c. je tam jeste jedna slozka a zdala se mi kava lepsi.Ale nevim…mozna se mi to jen zdalo. Dnes zkusim jeste latte a uvidim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zazinka3333 píše:
@MUFICE dekuji, zkusim to pohledat.
Muzu se jeste zepat, jaky pouzivas odvapnovac? Ten od nich je drahy, ten se mi kupovst nechce.
Ja totiz odvapnovala nejakym, kde byla jen kys. citrionova. Vcera jsem ale koupila jiny a krom k. c. je tam jeste jedna slozka a zdala se mi kava lepsi.Ale nevim…mozna se mi to jen zdalo. Dnes zkusim jeste latte a uvidim.
Koupila jsem si odvápňovač na espressa, né ten jejich předražený. Naposledy jsem odvápňovala nějakým W5 z Lidlu za pár kaček a výsledek stejný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja koupila v DM taky za par kacek…ale jak rikan, krom te kys.citron.je tam jeste neco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj kafařky, vybírám DG. Je nějaký zásadní rozdíl mezi modelem Circolo a Melody 3? Co jsem zkoumala parametry, tak mi přijde, že se liší jen vzhledem a nikoliv po technické stránce! Díky za vaše připomínky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny, je u Tassima příprava kávy opravdu automatická? Slyšela jsem, že si kávovar dávkuje sám vodu (ne jako u starších modelů DG). Ale když si budu dělat latté jak to funguje s druhou kapslí? Jen ji prostě vyměním a o nic dalšího se nestarám?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petivka píše:
Zdravím všechny, je u Tassima příprava kávy opravdu automatická? Slyšela jsem, že si kávovar dávkuje sám vodu (ne jako u starších modelů DG). Ale když si budu dělat latté jak to funguje s druhou kapslí? Jen ji prostě vyměním a o nic dalšího se nestarám?
Presne tak, jen vymenis kalsli a o nic jineho se nestaras ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prošlé kapsle
Podařilo se mi zapomenou na dvě balení kapslí doma a jsou prošlé, cca měsíc. Jedná se o milku a late. Tak já teď nevím, jestli to vyhodit, nebo jestli se to dá ještě použít, nevíte někde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adula000 píše:
Podařilo se mi zapomenou na dvě balení kapslí doma a jsou prošlé, cca měsíc. Jedná se o milku a late. Tak já teď nevím, jestli to vyhodit, nebo jestli se to dá ještě použít, nevíte někde?
Já bych to použila a když by to bylo dobré tak bych to klidně vypila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adula000 myslím si že by s tím nic byt nemelo, já bych to zkusila a uvidis…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme letos dopijeli prosle Ice Fredo Capuccino. Bylo z lonskeho roku prosle asi 3mesicu a nic tomu nebylo. Je to susene ja bych to normalne zkusila. Pokud to nebude smrdet nebo divne chutnat klidne bych to vypila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit