Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@avenka píše:
Prosím o radu, jsem asi na hlavuale koupila jsem si kapsle tassimo caramel macchiato a v balení je 8 ks mléka, a 2 krabičky kávy kapslí každá krabička má 8 ks, tzn dohromady mám 16 ks kapslí kávy, tzn, že když si dělám macchiato, tak dám jednu kasli mléka a dvě kapsle kávy?
díky
Taky mi pravidelně zůstává u macchiata 1 celá krabička kávy.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kometa32 píše:
Taky mi pravidelně zůstává u macchiata 1 celá krabička kávy.![]()
tak to tedy nevím, já mám v balení vždy to co jsem popsala výše.
tzn.2 krabičky po 4 kusech mléka a 1 krabičku po 8 kusech kávy
kupuju to už dva roky a dost často a různé jiné včetně čajového laté a nikdy se nestalo že by to tam bylo špatně
8 kusů mléka se do jedné krabičky nevejde
a 16 kusů kávy také ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pralinka2727 píše:
tak to tedy nevím, já mám v balení vždy to co jsem popsala výše.
tzn.2 krabičky po 4 kusech mléka a 1 krabičku po 8 kusech kávy
kupuju to už dva roky a dost často a různé jiné včetně čajového laté a nikdy se nestalo že by to tam bylo špatně
8 kusů mléka se do jedné krabičky nevejde
a 16 kusů kávy také ne
napsala jsem to špatně - mám 1 krabičku mléka - tam jsou 4 ks mléka a dvě krabičky kávy kde je v jedné krabičce 8 ks takže dohromady 16 ks kávy, omlouvám se ten počet mlík jsem spletla, ale tím pádem mám kapsle jen na 4 macchiatta protože mám 4 mlíka, to vypadá opravdu na nějakou chybu asi zrovna té dodávky co jsem nakoupila, měli to v akci na mallu a v intersparu kupovala jsem to zaráz v rozmězí asi dvou dnů
- Citovat
- Upravit
@avenka píše:
napsala jsem to špatně - mám 1 krabičku mléka - tam jsou 4 ks mléka a dvě krabičky kávy kde je v jedné krabičce 8 ks takže dohromady 16 ks kávy, omlouvám se ten počet mlík jsem spletla, ale tím pádem mám kapsle jen na 4 macchiatta protože mám 4 mlíka, to vypadá opravdu na nějakou chybu asi zrovna té dodávky co jsem nakoupila, měli to v akci na mallu a v intersparu kupovala jsem to zaráz v rozmězí asi dvou dnů
toje potom jiná ![]()
v tom případě bych to šla reklamovat, protože je ti polovina výrobku (dost drahého) k ničemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky můžu se zeptat-mamka si koupila DG a teď jí teta říkala, že se do toho dají použít i kapsle jiné značky-jen té jedné, kterou ale nevím. Napsala jí cosi na lístek, ale nic mi k tomu nevyjelo ve vyhledávači a podle toho názvu si spíš myslím, že jí napsala příchuť kávy, nikoli značku= „aut lait“ jí napsala…nevíte o něčem, co by se do toho dalo použít teda? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brusek píše:
Holky můžu se zeptat-mamka si koupila DG a teď jí teta říkala, že se do toho dají použít i kapsle jiné značky-jen té jedné, kterou ale nevím. Napsala jí cosi na lístek, ale nic mi k tomu nevyjelo ve vyhledávači a podle toho názvu si spíš myslím, že jí napsala příchuť kávy, nikoli značku= „aut lait“ jí napsala…nevíte o něčem, co by se do toho dalo použít teda? Díky
Do automatu DG jdou použít pouze tablety DG, nic jiného bych tam teda necpala ![]()
Café au lait je druh tablet, znamená to káva s mlékem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já si to myslím…
budu jí muset napsat, ať mi to nafotí nebo až sem přijede, ať přiveze ukázat krabičku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brusek píše:
No já si to myslím…
budu jí muset napsat, ať mi to nafotí nebo až sem přijede, ať přiveze ukázat krabičku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevíte náhodou někdo jestli není někde nějaká akce na kapsle tassimo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevysušuje
Ahoj mám takoví problém
na stránkách píšou toto Žádný přenos chutí mezi jednotlivými nápoji.
Proces spaření se děje přímo v kapsli, navíc po každém
procesu spaření dochází k automatickému vyčištění
trysek horkou párou.
U všech káv mi po každém procesu vysuší tdisk a vyčistí párou až na Latte macchiato Karamel, Dám první tdisk mléko po procesu se vysuší a párou vyčistí ale u druhého tdisku kde je káva to neudělá disk je plný vody a nedojde k pročištění. U jiných Káv se mi to nestalo vždy projde čištěním. Prosím o radu
Děkuji
- Citovat
- Upravit
akce na kapsle
@anoli30 píše:
Ahoj, nevíte náhodou někdo jestli není někde nějaká akce na kapsle tassimo?
V Intersparu bývá celkem pravidelně akce na vybrané příchutě kapslí. Krabička kapučína nebo latéčka vyjde výrazně pod 100 korun, často je to levnější, než na internetu. Chce to trochu sledovat. Výraznější slevy jsem ale na Dolce Gusto neviděla . Zkoušela sis kapsle sama naplnit? Návodů je plný internet.
- Citovat
- Upravit
@LA007 píše:
Nabízím kapsle tassimo. Mám 5 x Tassimo Jacobs Latte machiato a 1 x Jacobs Espresso Ristretto 16ks (Obchod spletl objednávku. Kdyby nikdo neměl zájem, zašlu zpět obchodu - bohužel na vlastní náklady, proto se ptám…). Pokud je někdo z okolí Hradce Králové, předám osobně. Má někdo zájem?
Když budeš zboží vracet obchodu, t ak máš nárok i na vrácení poštovného směrem k nim a pokud oni udělali chybu tak i to původní poštovné. Pokud mají v podmínkách že poštovné k nim ti nevrátí tak porušují zákona a ty máš právo to po nich chtít - nedej se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
Když budeš zboží vracet obchodu, t ak máš nárok i na vrácení poštovného směrem k nim a pokud oni udělali chybu tak i to původní poštovné. Pokud mají v podmínkách že poštovné k nim ti nevrátí tak porušují zákona a ty máš právo to po nich chtít - nedej se
Fakt? A jak to mám zařídit na poště - když jim to posílám? Aby mi pak ty náklady vrátili…
- Citovat
- Upravit
@LA007 píše:
Fakt? A jak to mám zařídit na poště - když jim to posílám? Aby mi pak ty náklady vrátili…
No poslat to musíš za svoje, ale pak jim třeba pošleš podací lístek nascenovaný a oni ti to poštovné musí vrátit
nebo nevím jak jinak to řešit - vážně ale musí. VIz třeba http://www.podnikatel.cz/…-i-postovne/ a http://finance.idnes.cz/…/viteze.aspx?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, já sem tassimo dostala k vánocům i s kapslama a pořád to takhle bylo - v balení 8ks mlík + 16 ks kávy, a to jsme kupovali už kapsle na mall.cz, v Intersparu i v tescu a ve všech balení na macchiato caramel je to jak píšu. proto se ptám, protože mi to je divný a hlavně když jsme zkoušeli dát do jedného dělání dvě ty kapsle kávy tak už to nebylo dobrý, takže nám pořád z každého balení zůstavala jedna krabička kávy