Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
20.1.13 10:35
@MontRosa píše:
A kam pro ty levnější kapsle do toho Německa jezdíš? My byly teď v Rakousku a cena tam vyjde stejně jako když u nás najdu všechny kapsle za plnou cenu!!Takže žádná výhoda :?

Nepsala jsem že kapsle tam vyjdou levněji, ale že mají více druhů - bez akce am vyjdou stejně draho jako tady u nás cca - vlastně i bez akce vyjdou levněji - včera jsme kupovali v německu, normální cena je 4,39 což je v přepočtu 114Kč - brali jsme chai latte, cafe hag bez kofeinu a čokoládu suchard - té je 16ks, vše výborné.

Jak je to v Rakousku netuším, dlouho jsme tam nebyli, myslím ale že min. výběr bude stejný jako v německu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
20.1.13 10:37

Eilaan: jednou si snad nespresso taky pořídíme, vzhledem k ceně kávovaru ale musíme našetřit a jsou důležitější věci než kávovar - takže možná na důchod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
20.1.13 23:25

@Ivuc Njn. Znám to. Vždycky jsou důležitější věci. Já také letos řekla manželovi, že si dárek k Vánocům koupím až po Vánocích ve slevách. :mrgreen: Zajímavé je, že žena většinou přednostně myslí na děti, ale chlapi to tak úplně nemají… :lol:

• Citovat
  • Upravit
313
21.1.13 00:33

Eilaan: U nás ani tak nejde o děti, jako o to že potřebuji koupit dobrý robot, investice na zahradu atd. Kdyby mi stačilo základní nespresso tak není problém - já bych ale ráda to, které umí i jen průtok horké vody a tos tojí 12t :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MontRosa
21.1.13 11:49

Jo takhle, asi jsem nečetla pozorně. V Rakousku jsem viděla stejnou cenu jako píšete. Je pravda, že některé druhy se vyšplhají na cenu kolem 150 kč, což je už dost.To pak je jasné, že nakoupíte v Německu. Tady ty druhy mají také, ale dražší. Přeji dobrou chuť u výborné kávy…jsem ráda, že Tassimo máme ;)

• Citovat
  • Upravit
313
21.1.13 11:53
@MontRosa píše:
Jo takhle, asi jsem nečetla pozorně. V Rakousku jsem viděla stejnou cenu jako píšete. Je pravda, že některé druhy se vyšplhají na cenu kolem 150 kč, což je už dost.To pak je jasné, že nakoupíte v Německu. Tady ty druhy mají také, ale dražší. Přeji dobrou chuť u výborné kávy…jsem ráda, že Tassimo máme ;)

Já o Rakousku psala že bych tam jela nakupovat jako obecně. Ceny opravdu nevím, kvalitou budou ale někde úplně jinde - stejně jako němci. Jinak jak jsem psala - v německu vyjdou kapsle levněji - 4.39E a hlavně je tam větší výběr - mají druhy, které se tady neprodávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
24.1.13 15:42

Nevíte prosím o nějaké akci na kapsle Dolce Gusto?
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
24.1.13 17:31

SPAR 89,90 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
24.1.13 18:02
@kači31 píše:
Nevíte prosím o nějaké akci na kapsle Dolce Gusto?
Díky moc!

Interspar má ted akci za 109 Kč/krabici, dneska jsem je tam kupovala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
24.1.13 18:28

Ted koukám, že Electroworld má cenu 99 Kč :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
24.1.13 20:52
Interspar má ale v letáku 109,90 :(
nebo to je jiný Spar?
@alanis píše:
SPAR 89,90 :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.1.13 08:06

Interspar má 109,90, ale Spar to jsou menší prodejny a ty mají za 89,90.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
25.1.13 19:19

Zdravím všechny uživatele kávovaru Tassimo.
Je tu 86 stran a tak se omlouvám pokud to tu už někdy bylo.
Mám kávovar jen pár dní (výhra v soutěži) :dance: a chtěla bych Vaše názory na kapsle.
Já piju kávu rozpustnou Jacobs a moc mi chutná a tak i doufám, že bude chutnat i z kávovaru.
Dá se kapsle použít např. vícekrát?
Co čaje a čokoláda Milka, je to ňamka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačaba 73
25.1.13 19:21

Jo kéž by to šlo :D, bohužel jen jednou.

• Citovat
  • Upravit
50166
25.1.13 22:26

@Phoebe13 Kapsle jsou pouze na jedno použití. Milka mi přijde sladká jak prase, měla jsem jí u známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí