Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MontRosa píše:
A kam pro ty levnější kapsle do toho Německa jezdíš? My byly teď v Rakousku a cena tam vyjde stejně jako když u nás najdu všechny kapsle za plnou cenu!!Takže žádná výhoda
Nepsala jsem že kapsle tam vyjdou levněji, ale že mají více druhů - bez akce am vyjdou stejně draho jako tady u nás cca - vlastně i bez akce vyjdou levněji - včera jsme kupovali v německu, normální cena je 4,39 což je v přepočtu 114Kč - brali jsme chai latte, cafe hag bez kofeinu a čokoládu suchard - té je 16ks, vše výborné.
Jak je to v Rakousku netuším, dlouho jsme tam nebyli, myslím ale že min. výběr bude stejný jako v německu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eilaan: jednou si snad nespresso taky pořídíme, vzhledem k ceně kávovaru ale musíme našetřit a jsou důležitější věci než kávovar - takže možná na důchod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc Njn. Znám to. Vždycky jsou důležitější věci. Já také letos řekla manželovi, že si dárek k Vánocům koupím až po Vánocích ve slevách.
Zajímavé je, že žena většinou přednostně myslí na děti, ale chlapi to tak úplně nemají… ![]()
- Citovat
- Upravit
Eilaan: U nás ani tak nejde o děti, jako o to že potřebuji koupit dobrý robot, investice na zahradu atd. Kdyby mi stačilo základní nespresso tak není problém - já bych ale ráda to, které umí i jen průtok horké vody a tos tojí 12t ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo takhle, asi jsem nečetla pozorně. V Rakousku jsem viděla stejnou cenu jako píšete. Je pravda, že některé druhy se vyšplhají na cenu kolem 150 kč, což je už dost.To pak je jasné, že nakoupíte v Německu. Tady ty druhy mají také, ale dražší. Přeji dobrou chuť u výborné kávy…jsem ráda, že Tassimo máme ![]()
- Citovat
- Upravit
@MontRosa píše:
Jo takhle, asi jsem nečetla pozorně. V Rakousku jsem viděla stejnou cenu jako píšete. Je pravda, že některé druhy se vyšplhají na cenu kolem 150 kč, což je už dost.To pak je jasné, že nakoupíte v Německu. Tady ty druhy mají také, ale dražší. Přeji dobrou chuť u výborné kávy…jsem ráda, že Tassimo máme
Já o Rakousku psala že bych tam jela nakupovat jako obecně. Ceny opravdu nevím, kvalitou budou ale někde úplně jinde - stejně jako němci. Jinak jak jsem psala - v německu vyjdou kapsle levněji - 4.39E a hlavně je tam větší výběr - mají druhy, které se tady neprodávají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte prosím o nějaké akci na kapsle Dolce Gusto?
Díky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kači31 píše:
Nevíte prosím o nějaké akci na kapsle Dolce Gusto?
Díky moc!
Interspar má ted akci za 109 Kč/krabici, dneska jsem je tam kupovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Interspar má 109,90, ale Spar to jsou menší prodejny a ty mají za 89,90.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny uživatele kávovaru Tassimo.
Je tu 86 stran a tak se omlouvám pokud to tu už někdy bylo.
Mám kávovar jen pár dní (výhra v soutěži)
a chtěla bych Vaše názory na kapsle.
Já piju kávu rozpustnou Jacobs a moc mi chutná a tak i doufám, že bude chutnat i z kávovaru.
Dá se kapsle použít např. vícekrát?
Co čaje a čokoláda Milka, je to ňamka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Phoebe13 Kapsle jsou pouze na jedno použití. Milka mi přijde sladká jak prase, měla jsem jí u známých.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit