Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já si jako první včera koupila Cafe Crema a „nakapalo“ mi to půlku hrnku, což je teda možná správně, ale pro mě je to málo ![]()
Vložila jsem tedy tu samou kapsli ještě jednou a šlo to… hrnek byl plný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Phoebe13 píše:
Zdravím všechny uživatele kávovaru Tassimo.
Je tu 86 stran a tak se omlouvám pokud to tu už někdy bylo.
Mám kávovar jen pár dní (výhra v soutěži)a chtěla bych Vaše názory na kapsle.
Já piju kávu rozpustnou Jacobs a moc mi chutná a tak i doufám, že bude chutnat i z kávovaru.
Dá se kapsle použít např. vícekrát?
Co čaje a čokoláda Milka, je to ňamka?Milka nám chutná moc - ale více si jí ředíme. Jinak kapsle bohužel jen 1× se dá použít. A pokud máš blízko německo, tak určitě zajeď - mají tam větší výběr kapslí - máme třeba čokoládu Suchard - je tam 16 kapslí a výborná čokoláda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Phoebe13 Na každé krabičce máš napsané kolik z toho máš nápoje - Cafe Crema XL mám z jedné kapsle velký hrnek - 300ml.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Phoebe13 píše:
Já si jako první včera koupila Cafe Crema a „nakapalo“ mi to půlku hrnku, což je teda možná správně, ale pro mě je to málo
Vložila jsem tedy tu samou kapsli ještě jednou a šlo to… hrnek byl plný
fuj, ale po druhe to musela byt pekna curifinda ne? Asi jako kdyz logrovy kafe turek zalejes jeste jednou… ![]()
- Citovat
- Upravit
, já jsem TASSIMO vyměnila za DOLCE GUSTO. Dávalo míň vody než uváděli na krabičkách
- Citovat
- Upravit
@alanis píše:
SPAR 89,90
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obávám seže ten Spar už je stejně pase - mají týdenní akce.
Jinak Dolgce gosto mají teď v kauflandu - tuším 88,90 ode dneška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
Ale kdepak. Já sice dala kapsli ještě jednou, ale kapalo to do stejného hrnku(šlo mi o to hrnek zaplnit)
Mě to chutnalo.
Byl to můj první pokus a kávu z Tassima a jsem spokojená. Trochu mě vylekaly názory na Facebook stránkách TASSIMO, ale naštěstí to není pravda.
Jinak co se týká akcí, tak u nás v elektru mají všechny kapsle Tassimo za 99.- kč až do vyprodání zásob. Tak taky omrkněte blízká elektra jestli to nemají i u vás…
@Hanka1 píše:
fuj, ale po druhe to musela byt pekna curifinda ne? Asi jako kdyz logrovy kafe turek zalejes jeste jednou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do stejnyho brnknu ja občas taky přidávám dle množství to jo, ale mám DG takze to bude podobný…
Ja myslela, ze si jedno kafco vymlaskla a ze stejny kapsle si nakapala druhy… I ![]()
- Citovat
- Upravit
@kači31 Seznam poboček Spar máš tady http://www.interspar.cz/…cek_spar.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
@kači31 Seznam poboček Spar máš tady http://www.interspar.cz/…cek_spar.htmhttp://www.interspar.cz/…par_city.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kači31 píše:
Díky, tohle ale není SPAR ale SPAR City.. a to jsou zas jiné prodejny, prostě chaos. Díky, už to ale neřeším, zítra pojede manžel do toho kauflandu, už se těším![]()
Ten první link je SPar, druhý Spar city - ale i tam platí leták Spar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu, jsem asi na hlavu
ale koupila jsem si kapsle tassimo caramel macchiato a v balení je 8 ks mléka, a 2 krabičky kávy kapslí každá krabička má 8 ks, tzn dohromady mám 16 ks kapslí kávy, tzn, že když si dělám macchiato, tak dám jednu kasli mléka a dvě kapsle kávy?
díky
- Citovat
- Upravit
@avenka píše:
Prosím o radu, jsem asi na hlavuale koupila jsem si kapsle tassimo caramel macchiato a v balení je 8 ks mléka, a 2 krabičky kávy kapslí každá krabička má 8 ks, tzn dohromady mám 16 ks kapslí kávy, tzn, že když si dělám macchiato, tak dám jednu kasli mléka a dvě kapsle kávy?
díky
to je divné, podívej se ještě jednou ![]()
v balení macchiata jsou celkem 3 krabičky
1 krabička obsahuje 8 ks kapslí s kávou a 2 krabičky obsahují po 4 kusech kapsle s mlékem
tzn.je 8 „latéček“ v balení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avenka píše:
Prosím o radu, jsem asi na hlavuale koupila jsem si kapsle tassimo caramel macchiato a v balení je 8 ks mléka, a 2 krabičky kávy kapslí každá krabička má 8 ks, tzn dohromady mám 16 ks kapslí kávy, tzn, že když si dělám macchiato, tak dám jednu kasli mléka a dvě kapsle kávy?
díky
je to na 8 nápojů, musí tam být 8 mlíček a 8 kapslí kafe. Vše ostatní by byla chyba z výroby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit