Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
919
26.1.13 09:12

Já si jako první včera koupila Cafe Crema a „nakapalo“ mi to půlku hrnku, což je teda možná správně, ale pro mě je to málo :-)
Vložila jsem tedy tu samou kapsli ještě jednou a šlo to… hrnek byl plný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
26.1.13 12:11
@Phoebe13 píše:
Zdravím všechny uživatele kávovaru Tassimo.
Je tu 86 stran a tak se omlouvám pokud to tu už někdy bylo.
Mám kávovar jen pár dní (výhra v soutěži) :dance: a chtěla bych Vaše názory na kapsle.
Já piju kávu rozpustnou Jacobs a moc mi chutná a tak i doufám, že bude chutnat i z kávovaru.
Dá se kapsle použít např. vícekrát?
Co čaje a čokoláda Milka, je to ňamka?Milka nám chutná moc - ale více si jí ředíme. Jinak kapsle bohužel jen 1× se dá použít. A pokud máš blízko německo, tak určitě zajeď - mají tam větší výběr kapslí - máme třeba čokoládu Suchard - je tam 16 kapslí a výborná čokoláda :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
26.1.13 12:12

@Phoebe13 Na každé krabičce máš napsané kolik z toho máš nápoje - Cafe Crema XL mám z jedné kapsle velký hrnek - 300ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.1.13 14:26
@Phoebe13 píše:
Já si jako první včera koupila Cafe Crema a „nakapalo“ mi to půlku hrnku, což je teda možná správně, ale pro mě je to málo :-)
Vložila jsem tedy tu samou kapsli ještě jednou a šlo to… hrnek byl plný

fuj, ale po druhe to musela byt pekna curifinda ne? Asi jako kdyz logrovy kafe turek zalejes jeste jednou… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Kačaba 73
30.1.13 17:09

:D, já jsem TASSIMO vyměnila za DOLCE GUSTO. Dávalo míň vody než uváděli na krabičkách

• Citovat
  • Upravit
2046
31.1.13 12:46
Tak jsem byla dneska v jediným Sparu, o kterém vím, a o žádné takové akci neslyšely… že prý oni nejsou Interspar a jejich letáky se jich netýkají -to přece vím.. A nedaly si dámy vysvětlit, že je to z letákové akce pro SPAR, ne Interspar, na netu jsem tu akci opravdu našla. No nic, škoda, seznam prodejen SPAR na netu prostě neexistuje, jiný SPAR neznám, takže smůla. Snad se podobná akce objeví i jinde. Kdybyste prosím o něčem věděli, budu ráda, když dáte vědět.. dííííík
@alanis píše:
SPAR 89,90 :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
31.1.13 12:49

Obávám seže ten Spar už je stejně pase - mají týdenní akce.

Jinak Dolgce gosto mají teď v kauflandu - tuším 88,90 ode dneška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
31.1.13 17:33

:-)
Ale kdepak. Já sice dala kapsli ještě jednou, ale kapalo to do stejného hrnku(šlo mi o to hrnek zaplnit)
Mě to chutnalo.
Byl to můj první pokus a kávu z Tassima a jsem spokojená. Trochu mě vylekaly názory na Facebook stránkách TASSIMO, ale naštěstí to není pravda.
Jinak co se týká akcí, tak u nás v elektru mají všechny kapsle Tassimo za 99.- kč až do vyprodání zásob. Tak taky omrkněte blízká elektra jestli to nemají i u vás…

@Hanka1 píše:
fuj, ale po druhe to musela byt pekna curifinda ne? Asi jako kdyz logrovy kafe turek zalejes jeste jednou… :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.1.13 19:09

Do stejnyho brnknu ja občas taky přidávám dle množství to jo, ale mám DG takze to bude podobný…

Ja myslela, ze si jedno kafco vymlaskla a ze stejny kapsle si nakapala druhy… I :P

• Citovat
  • Upravit
313
31.1.13 19:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
31.1.13 21:40
Díky, tohle ale není SPAR ale SPAR City.. a to jsou zas jiné prodejny, prostě chaos. Díky, už to ale neřeším, zítra pojede manžel do toho kauflandu, už se těším :lol: :hug:
@Ivuc píše:
@kači31 Seznam poboček Spar máš tady http://www.interspar.cz/…cek_spar.htmhttp://www.interspar.cz/…par_city.htm
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
31.1.13 21:44
@kači31 píše:
Díky, tohle ale není SPAR ale SPAR City.. a to jsou zas jiné prodejny, prostě chaos. Díky, už to ale neřeším, zítra pojede manžel do toho kauflandu, už se těším :lol: :hug:

Ten první link je SPar, druhý Spar city - ale i tam platí leták Spar ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avenka
20.2.13 11:15

Prosím o radu, jsem asi na hlavu :)) ale koupila jsem si kapsle tassimo caramel macchiato a v balení je 8 ks mléka, a 2 krabičky kávy kapslí každá krabička má 8 ks, tzn dohromady mám 16 ks kapslí kávy, tzn, že když si dělám macchiato, tak dám jednu kasli mléka a dvě kapsle kávy?
 díky

• Citovat
  • Upravit
3337
20.2.13 11:27
@avenka píše:
Prosím o radu, jsem asi na hlavu :)) ale koupila jsem si kapsle tassimo caramel macchiato a v balení je 8 ks mléka, a 2 krabičky kávy kapslí každá krabička má 8 ks, tzn dohromady mám 16 ks kapslí kávy, tzn, že když si dělám macchiato, tak dám jednu kasli mléka a dvě kapsle kávy?
díky

to je divné, podívej se ještě jednou :nevim:
v balení macchiata jsou celkem 3 krabičky
1 krabička obsahuje 8 ks kapslí s kávou a 2 krabičky obsahují po 4 kusech kapsle s mlékem
tzn.je 8 „latéček“ v balení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
20.2.13 11:28
@avenka píše:
díky

je to na 8 nápojů, musí tam být 8 mlíček a 8 kapslí kafe. Vše ostatní by byla chyba z výroby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí