Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kies takže ten typ už je jen o designu? já právě vůbec nevím..
je to jen prostě o estetice, jo? jinak všechny ty typy umí to samé ju? páč ty ceny se teda dooost liší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A za me Tasimo.
V kapslich ma namletou kavu. Chutove mi pripada lepsi nez DG. To ma kafe rozpustne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AvajBr píše:
A za me Tasimo.V kapslich ma namletou kavu. Chutove mi pripada lepsi nez DG. To ma kafe rozpustne.
to neni pravda, mam Dolce gusto a kapsle maji taky i mletou kavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já půjdu do dolce gusta, asi…má více pozitivních komentářů..a má ho více lidí, jen prostě nevím jaký vybrat typ toho kávovaru, ale prý je to jen o designu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
@chcimimi píše:
Já půjdu do dolce gusta, asi…má více pozitivních komentářů..a má ho více lidí, jen prostě nevím jaký vybrat typ toho kávovaru, ale prý je to jen o designu…
Tady mas porovnani a i recenzema ![]()
http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…sto-circolo/
- Citovat
- Upravit
@chcimimi urcite je v nich rozdil u funkcne…jeden udela vse za tebe, prednastavis si druh kavy a pak to jede…u jineho musis packou a ‚hlidat‘ kolik vody atd,, ve finale mas ale na stole kafe tak jako tak.
- Citovat
- Upravit
My mame tento http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…usto-melody/#c. Teda ten starsi typ. Ted to bude pet let, co jsem ho kupovala manzelovi na Vanoce a od te doby jsem taky zacala pit kafe
napr latte je z nej famozni.. A kafe je namlety v obou, kapsli jsem kdysi otevrela. Ten nas zabere vic mista nez ty mensi dolce gusta, tak to jen vem taky v potaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si pod stromeček nadělím dolce gusto a jsem spis pro tento kávovar už jen kvůli tomu, ze mají veliký vyber kapsli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teda víc chutná z DG. Nebo Nespresso systém, z toho je super káva, hlavně pro toho kdo si dává černou kávu (picollo). Nejvíc chutná. Ale je to dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a máte některá tento model?
KRUPS KP 5005 NESCAFÉ® Dolce Gusto Circolo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit