Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Stelka píše:
No ja myslim, ze to prave nebylo espresso ale jen nejaka „pochutina“ typu Latte, Cappuccino,… v tech je ta instantni plus nejake susene mliko…
presne, bylo to latte a capuccino. Ja nic jineho nepiju. Ani v Tassimu. A v nem je teda oboji opravdu lepsi. Ma to hutnejsi penu a mnohem lepsi kafe. Z DG mi to prijde nakysle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chcimimi píše:
@MUFICE a je hezke jo? Ja sem ho taky prave objednala
Nejhezčí je ten červený, ten by se mi hodil i ke kuchyni
Ale tohle je taky pěkné
Mám ho furt na kuch. lince a vůbec mi tu nepřekáží a je to skladné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chcimimi píše:
Holky a jaké ty kávy jsou dobré? ty kapsle?
Mrkni na příspěvek, co jsem psala na předchozí straně, tam jsem je vypsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AvajBr píše:
presne, bylo to latte a capuccino. Ja nic jineho nepiju. Ani v Tassimu. A v nem je teda oboji opravdu lepsi. Ma to hutnejsi penu a mnohem lepsi kafe. Z DG mi to prijde nakysle
No, já měla možnost ochutnat u příbuzných latté z Tassima a moc mi to nechutnalo. Kámošky prý jednou dostaly v OC zdarma ochutnat tu čokoládu a latté od Tassima, nechutnalo jim to, tak to vylily. Obě mají doma DG, tak jsou asi taky navyklé na tu jejich chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AvajBr píše:
A za me Tasimo.V kapslich ma namletou kavu. Chutove mi pripada lepsi nez DG. To ma kafe rozpustne.
kamoska ma tassimo a jejich Laticko mi prijde desne ale desne sladke. Pomalu se to neda vypit.
U DG I ten s cukrem neni tak sladky, spouste lidi si ho jeste prislazuje. A hlavne je moznost si koupit bez cukru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AvajBr píše:
Aha. Tak pak se omlouvam. Tchyne ma dG a nikdy v tech kávových kapslich nic nezustane, po udelani kavy. Proto jsem myslela, ze musi byt rozpustne. U tassima zustane v kapsli logr. Tam je to jasny. A me treba kava Nescafe, ktera je i v DG nechutna. Tak proto me chutna vic Jacobs v Tassimu. Jen pisu.co chutna a vyhovuje meNejlepsi je Nespresso. Ale to je cenove uz uplne jinde a kapsle nejsou moc dostupne.
tak ja kazdou kapsli rozerezavam, aby mi do lose nevytekla voda a jeste se mi nestalo ze by tam logr nebyl a to i u latte… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde nejčastěji kupujete kapsle do Dolce Gusta? Nechtějí se mi v obchodě kupovat za plnou cenu a když jsou v akci, většinou nejsou
Objevila jsem, že na mallu mají akční balení po 3 ks…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petivka kupovala sem na mallu ty posledni.. Ale jestli he to nejak vyhodnejsi nemam paru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nakupuju přímo u nich na stránkách, pořád mají nějaké akce.
- Citovat
- Upravit
DG tablety kupuju v akci v obchodech - Globus, Interspar, Penny, Tesco za 89-99 Kč. Nedávno jsem si je objednala na netu: https://www.dolcegusto-premium.cz/, kde mají ted akci 4+1 zdarma a dopravu zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TchiboxTassimoxDolce
Dobrý den. Jde do Tchiba kapsle z Tassima? U toho Tassima se mi nelíbí ten nízký tlak ale kapsle mě lákají moc. Dolce jsem měla a káva mi nechutnala vůbec. Máte někdo to Zassimo? To asi silné preso s lehkou pěnou neudělá, že? A zkoušel někdo do prázdné kapsle dát kteroukoli jinou kávu? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit