Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38964
12.12.13 18:05
@Stelka píše:
No ja myslim, ze to prave nebylo espresso ale jen nejaka „pochutina“ typu Latte, Cappuccino,… v tech je ta instantni plus nejake susene mliko…

presne, bylo to latte a capuccino. Ja nic jineho nepiju. Ani v Tassimu. A v nem je teda oboji opravdu lepsi. Ma to hutnejsi penu a mnohem lepsi kafe. Z DG mi to prijde nakysle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
12.12.13 18:50
@chcimimi píše:
@MUFICE a je hezke jo? Ja sem ho taky prave objednala :pankac:

Nejhezčí je ten červený, ten by se mi hodil i ke kuchyni :D Ale tohle je taky pěkné :pankac: Mám ho furt na kuch. lince a vůbec mi tu nepřekáží a je to skladné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
12.12.13 18:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
12.12.13 18:53
@chcimimi píše:
Holky a jaké ty kávy jsou dobré? ty kapsle? :hug:

Mrkni na příspěvek, co jsem psala na předchozí straně, tam jsem je vypsala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
12.12.13 18:56
@AvajBr píše:
presne, bylo to latte a capuccino. Ja nic jineho nepiju. Ani v Tassimu. A v nem je teda oboji opravdu lepsi. Ma to hutnejsi penu a mnohem lepsi kafe. Z DG mi to prijde nakysle :(

No, já měla možnost ochutnat u příbuzných latté z Tassima a moc mi to nechutnalo. Kámošky prý jednou dostaly v OC zdarma ochutnat tu čokoládu a latté od Tassima, nechutnalo jim to, tak to vylily. Obě mají doma DG, tak jsou asi taky navyklé na tu jejich chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
12.12.13 21:12
  • Citovat
  • Upravit
16245
13.12.13 09:02
@AvajBr píše:
A za me Tasimo. :mrgreen: V kapslich ma namletou kavu. Chutove mi pripada lepsi nez DG. To ma kafe rozpustne.

kamoska ma tassimo a jejich Laticko mi prijde desne ale desne sladke. Pomalu se to neda vypit.
U DG I ten s cukrem neni tak sladky, spouste lidi si ho jeste prislazuje. A hlavne je moznost si koupit bez cukru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
13.12.13 09:05
@AvajBr píše:
Aha. Tak pak se omlouvam. Tchyne ma dG a nikdy v tech kávových kapslich nic nezustane, po udelani kavy. Proto jsem myslela, ze musi byt rozpustne. U tassima zustane v kapsli logr. Tam je to jasny. A me treba kava Nescafe, ktera je i v DG nechutna. Tak proto me chutna vic Jacobs v Tassimu. Jen pisu.co chutna a vyhovuje me :nevim: Nejlepsi je Nespresso. Ale to je cenove uz uplne jinde a kapsle nejsou moc dostupne.

tak ja kazdou kapsli rozerezavam, aby mi do lose nevytekla voda a jeste se mi nestalo ze by tam logr nebyl a to i u latte… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
28.12.13 22:01

Kde nejčastěji kupujete kapsle do Dolce Gusta? Nechtějí se mi v obchodě kupovat za plnou cenu a když jsou v akci, většinou nejsou :) Objevila jsem, že na mallu mají akční balení po 3 ks…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
28.12.13 22:06

@petivka
Ano, tak přesně tam kupuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
28.12.13 22:06

@petivka kupovala sem na mallu ty posledni.. Ale jestli he to nejak vyhodnejsi nemam paru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
28.12.13 22:17

Teď jsou v akci v Kauflandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
28.12.13 23:51

Já nakupuju přímo u nich na stránkách, pořád mají nějaké akce.

• Citovat
  • Upravit
50165
29.12.13 14:07

DG tablety kupuju v akci v obchodech - Globus, Interspar, Penny, Tesco za 89-99 Kč. Nedávno jsem si je objednala na netu: https://www.dolcegusto-premium.cz/, kde mají ted akci 4+1 zdarma a dopravu zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
18.10.16 20:02

TchiboxTassimoxDolce

Dobrý den. Jde do Tchiba kapsle z Tassima? U toho Tassima se mi nelíbí ten nízký tlak ale kapsle mě lákají moc. Dolce jsem měla a káva mi nechutnala vůbec. Máte někdo to Zassimo? To asi silné preso s lehkou pěnou neudělá, že? A zkoušel někdo do prázdné kapsle dát kteroukoli jinou kávu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí