Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Praska19 a je o hodně větší? jako hodně neskladnější? líbí se mi ten design…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ms.Blueberry děkuju, dívala jsem se na recenze, má to dobré hodnocení ty kávovary, kapsle jsou dražší ale my nepijeme doma kávu po litrech, já ji teda piju jen zřídka přítel tak jednu denně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je dost širší, takže jestli bojuješ z místem, tak určitě prcka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stelka píše:
to neni pravda, mam Dolce gusto a kapsle maji taky i mletou kavu
Aha. Tak pak se omlouvam. Tchyne ma dG a nikdy v tech kávových kapslich nic nezustane, po udelani kavy. Proto jsem myslela, ze musi byt rozpustne. U tassima zustane v kapsli logr. Tam je to jasny. A me treba kava Nescafe, ktera je i v DG nechutna. Tak proto me chutna vic Jacobs v Tassimu. Jen pisu.co chutna a vyhovuje me
Nejlepsi je Nespresso. Ale to je cenove uz uplne jinde a kapsle nejsou moc dostupne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chcimimi píše:
@Ms.Blueberry děkuju, dívala jsem se na recenze, má to dobré hodnocení ty kávovary, kapsle jsou dražší ale my nepijeme doma kávu po litrech, já ji teda piju jen zřídka přítel tak jednu denně
Nemas za co
ono obys espresso celkem jeste jde, je tam tech 16 kapsli. Horsi uz to je u latte nebo cokolady, tam je sice 16 kapsli, ale defacto vlastne 8, protoze jsou v tom i ty mlecne naplne, ktere jsou pro to potreba. A co se tyce mista, tak u nas byl napred ten starsi (melody) a pak se kupoval ten novejsi (piccolo) a je to celkem rozdil, ten starsi zabiral mista daleko vice.
- Citovat
- Upravit
@AvajBr píše:
Aha. Tak pak se omlouvam. Tchyne ma dG a nikdy v tech kávových kapslich nic nezustane, po udelani kavy. Proto jsem myslela, ze musi byt rozpustne. U tassima zustane v kapsli logr. Tam je to jasny. A me treba kava Nescafe, ktera je i v DG nechutna. Tak proto me chutna vic Jacobs v Tassimu. Jen pisu.co chutna a vyhovuje meNejlepsi je Nespresso. Ale to je cenove uz uplne jinde a kapsle nejsou moc dostupne.
To bylo espresso?? Ja jsem driv kazdou tu kapsli prorezavala a vylejvala z toho vodu, aby to pak neteklo do kose a logr tam vzdycky byl ![]()
- Citovat
- Upravit
@AvajBr píše:
Aha. Tak pak se omlouvam. Tchyne ma dG a nikdy v tech kávových kapslich nic nezustane, po udelani kavy. Proto jsem myslela, ze musi byt rozpustne. U tassima zustane v kapsli logr. Tam je to jasny. A me treba kava Nescafe, ktera je i v DG nechutna. Tak proto me chutna vic Jacobs v Tassimu. Jen pisu.co chutna a vyhovuje meNejlepsi je Nespresso. Ale to je cenove uz uplne jinde a kapsle nejsou moc dostupne.
No ja myslim, ze to prave nebylo espresso ale jen nejaka „pochutina“ typu Latte, Cappuccino,… v tech je ta instantni plus nejake susene mliko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stelka píše:
to neni pravda, mam Dolce gusto a kapsle maji taky i mletou kavu
Souhlasím, mám taky DG a ty tablety jsou zkoumala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chcimimi píše:
Holky a máte některá tento model?KRUPS KP 5005 NESCAFÉ® Dolce Gusto Circolo
Ten mám doma a dokonce v totožné barvě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás kupujeme nejvíc ty černé kávy (Lungo, Lungo Intenzo, Americano, Grande Intenzo) a dávám si do nich čerstvé mléko
Jednou za čas si udělám latté nebo cappuccino. Nově jsme ted objevila to Espresso caramel, to je vynikající ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
U nás kupujeme nejvíc ty černé kávy (Lungo, Lungo Intenzo, Americano, Grande Intenzo) a dávám si do nich čerstvé mlékoJednou za čas si udělám latté nebo cappuccino. Nově jsme ted objevila to Espresso caramel, to je vynikající
Jakou barvu ma krabicka?
- Citovat
- Upravit