Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7693
12.12.13 11:19

@Praska19 a je o hodně větší? jako hodně neskladnější? líbí se mi ten design…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
12.12.13 11:20

@Ms.Blueberry děkuju, dívala jsem se na recenze, má to dobré hodnocení ty kávovary, kapsle jsou dražší ale my nepijeme doma kávu po litrech, já ji teda piju jen zřídka přítel tak jednu denně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
12.12.13 11:35

Je dost širší, takže jestli bojuješ z místem, tak určitě prcka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38961
12.12.13 11:59
@Stelka píše:
to neni pravda, mam Dolce gusto a kapsle maji taky i mletou kavu

Aha. Tak pak se omlouvam. Tchyne ma dG a nikdy v tech kávových kapslich nic nezustane, po udelani kavy. Proto jsem myslela, ze musi byt rozpustne. U tassima zustane v kapsli logr. Tam je to jasny. A me treba kava Nescafe, ktera je i v DG nechutna. Tak proto me chutna vic Jacobs v Tassimu. Jen pisu.co chutna a vyhovuje me :nevim: Nejlepsi je Nespresso. Ale to je cenove uz uplne jinde a kapsle nejsou moc dostupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
12.12.13 13:15
@chcimimi píše:
@Ms.Blueberry děkuju, dívala jsem se na recenze, má to dobré hodnocení ty kávovary, kapsle jsou dražší ale my nepijeme doma kávu po litrech, já ji teda piju jen zřídka přítel tak jednu denně :pankac:

Nemas za co ;)ono obys espresso celkem jeste jde, je tam tech 16 kapsli. Horsi uz to je u latte nebo cokolady, tam je sice 16 kapsli, ale defacto vlastne 8, protoze jsou v tom i ty mlecne naplne, ktere jsou pro to potreba. A co se tyce mista, tak u nas byl napred ten starsi (melody) a pak se kupoval ten novejsi (piccolo) a je to celkem rozdil, ten starsi zabiral mista daleko vice.

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
12.12.13 13:17
@AvajBr píše:
Aha. Tak pak se omlouvam. Tchyne ma dG a nikdy v tech kávových kapslich nic nezustane, po udelani kavy. Proto jsem myslela, ze musi byt rozpustne. U tassima zustane v kapsli logr. Tam je to jasny. A me treba kava Nescafe, ktera je i v DG nechutna. Tak proto me chutna vic Jacobs v Tassimu. Jen pisu.co chutna a vyhovuje me :nevim: Nejlepsi je Nespresso. Ale to je cenove uz uplne jinde a kapsle nejsou moc dostupne.

To bylo espresso?? Ja jsem driv kazdou tu kapsli prorezavala a vylejvala z toho vodu, aby to pak neteklo do kose a logr tam vzdycky byl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
65
12.12.13 13:49
@AvajBr píše:

No ja myslim, ze to prave nebylo espresso ale jen nejaka „pochutina“ typu Latte, Cappuccino,… v tech je ta instantni plus nejake susene mliko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50161
12.12.13 16:30
@Stelka píše:
to neni pravda, mam Dolce gusto a kapsle maji taky i mletou kavu

Souhlasím, mám taky DG a ty tablety jsou zkoumala :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50161
12.12.13 16:32
@chcimimi píše:
Holky a máte některá tento model?KRUPS KP 5005 NESCAFÉ® Dolce Gusto Circolo

Ten mám doma a dokonce v totožné barvě :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50161
12.12.13 16:37

U nás kupujeme nejvíc ty černé kávy (Lungo, Lungo Intenzo, Americano, Grande Intenzo) a dávám si do nich čerstvé mléko :pankac: Jednou za čas si udělám latté nebo cappuccino. Nově jsme ted objevila to Espresso caramel, to je vynikající :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
12.12.13 16:50
@MUFICE píše:
U nás kupujeme nejvíc ty černé kávy (Lungo, Lungo Intenzo, Americano, Grande Intenzo) a dávám si do nich čerstvé mléko :pankac: Jednou za čas si udělám latté nebo cappuccino. Nově jsme ted objevila to Espresso caramel, to je vynikající :pankac:

Jakou barvu ma krabicka?

• Citovat
  • Upravit
7693
12.12.13 16:53

@MUFICE a je hezke jo? Ja sem ho taky prave objednala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
12.12.13 17:04
@chcimimi píše: