Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
AKorát teď to tam čtu a tam píšou že vždy máš nárok na poštovné co jsi platila při objednání zboží - tak já to asi blbě pochopila - každopádně musí ti vrátit za zboží + poštovné a tebe to bude stát jen to poštovné z5. Ovšem jestli to dobře chápu, chyba byla na jejich straně ne? Tak potom určitě oboje poštovné ti musí vrátit - teď jsem to řešila v práci s kolegyní - poslali dí špatnou digestoř - má jí tedy pošlat z5 + právě nascenovat doklad o poštovném k nim a fkaturu a oni jí peníze vrátí na účet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
AKorát teď to tam čtu a tam píšou že vždy máš nárok na poštovné co jsi platila při objednání zboží - tak já to asi blbě pochopila - každopádně musí ti vrátit za zboží + poštovné a tebe to bude stát jen to poštovné z5. Ovšem jestli to dobře chápu, chyba byla na jejich straně ne? Tak potom určitě oboje poštovné ti musí vrátit - teď jsem to řešila v práci s kolegyní - poslali dí špatnou digestoř - má jí tedy pošlat z5 + právě nascenovat doklad o poštovném k nim a fkaturu a oni jí peníze vrátí na účet…
Mně se jedná pouze o poštovné, které zaplatím teď, když jim to budu posílat. Protože kamarád měl cestu do toho města, proto jsem si to objednala a vyzvedl mi je osobně. Ani ho nenapadlo to zkontrolovat. Obchod mi to teď nechce vyměnit, můžu jen vrátit. Píší, že aktuálně všechna balení doprodali. Takže si myslím, že to udělali schválně a doufali, že se neozvu…
- Citovat
- Upravit
LA007: tak vzhledem k tomu že chyba byla na jejichs traně, ne na tvé bych po nich to poštovné 100% chtěla - toto není vrácení v době 14 dnů, ale špatně zaslaná obejdnávka. Odkud jsi to objednávala???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
LA007: tak vzhledem k tomu že chyba byla na jejichs traně, ne na tvé bych po nich to poštovné 100% chtěla - toto není vrácení v době 14 dnů, ale špatně zaslaná obejdnávka. Odkud jsi to objednávala???
Už jsem jim napsala ne moc hezký mail. Tímhle + jejich jednáním mě docela vytočili. Na http://elektrochram.cz/ - takže určitě po této zkušenosti nedoporučuji…
- Citovat
- Upravit
LA007: držím palce, tohle si opravdu nemůžou dovolit. Ten obchod vůbec neznám, ukládám ale mezi nespolehlivé. Jen mi řekni proč jsi objednávala tablety tam když žádnou super cenu tam nemají? Kupuju je běžně v obchodě po 100kč, dražší neberu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
LA007: držím palce, tohle si opravdu nemůžou dovolit. Ten obchod vůbec neznám, ukládám ale mezi nespolehlivé. Jen mi řekni proč jsi objednávala tablety tam když žádnou super cenu tam nemají? Kupuju je běžně v obchodě po 100kč, dražší neberu
Byly v akci za 98 nebo 99, musela bych kouknout do objednávky. Od včerejška zdražili. Přes 100 Kč taky nekupuji
Pokud je to velká akce, beru jich hodně ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj a prosím o radu. Stalo se někomu, že kávovar Dolce gusto přestal dělat hezkou pěnu a máte radu, co s tím? Dnes jsem uvařila „latéčko“ a děs teda. Myslíte, že může pomoct odvápnění? Kávovar ale zatím nic nehlásí (máme Creativa s displejem). Moc děkuju za jakoukoliv radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zazinka3333 píše:
Ahoj a prosím o radu. Stalo se někomu, že kávovar Dolce gusto přestal dělat hezkou pěnu a máte radu, co s tím? Dnes jsem uvařila „latéčko“ a děs teda. Myslíte, že může pomoct odvápnění? Kávovar ale zatím nic nehlásí (máme Creativa s displejem). Moc děkuju za jakoukoliv radu.
U toho DG nevím, ale u Tassima to pomáhá. Odvápňuji i když mi to nehlásí a fakt to pomůže ![]()
- Citovat
- Upravit
@LA007 píše:
U toho DG nevím, ale u Tassima to pomáhá. Odvápňuji i když mi to nehlásí a fakt to pomůže
Děkuji, zkusím koupit nějaký odvápňovač a uvidím
…doufám, že to pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zazinka3333 píše:
Děkuji, zkusím koupit nějaký odvápňovač a uvidím…doufám, že to pomůže.
Snad ano
Jinak já dávám obyčejnou kyselinu citronovou a zatím v pohodě…
- Citovat
- Upravit
Tak jsem odvápnila a…nic
dnes mizerná pěna i u cappuccina
ach jo, snad to budu muset fakt reklamovat ![]()
Nikdo další žádný jiný nápad nemá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zazinka3333 píše:
Tak jsem odvápnila a…nicdnes mizerná pěna i u cappuccina
ach jo, snad to budu muset fakt reklamovat
Nikdo další žádný jiný nápad nemá?
Že by byla chyba v tabletách? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak super, děkuji za rada. Chvíli počkám, kdyby měl někdo zájem a jinak posílám a uvidím. Děj se vůle boží