Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MUFICE Pěkný, nemá ale tu nádobku na mléko, ta by mi hodně chyběla ![]()
Mně ten můj link nejde vložit
, zkusím ho najít někde jinde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE Super, šikula - ten první už se mi podařilo, funkčně je ale lepší tento Nespresso - De´Longhi Lattissima Premium - cenu dělám že nevidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
Teď snad?http://www.eldum.cz/…bl_d865.html
Jde to otevřít
Na mě jsou ty přístroje moc veliké, mám málo místa na lince, tak bych brala něco užšího. Latté se u nás pije max. 1× za měsíc, takže nám by stačil ten automat bez nádržky na mléko, to si tam stejně dolévám z krabice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
@MUFICE Super, šikula - ten první už se mi podařilo, funkčně je ale lepší tento Nespresso - De´Longhi Lattissima Premium - cenu dělám že nevidím
Ten je pěkný a cena taky pěkná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE Jasně, chápu - my zase pijeme více s mlékem - našlehaným. Jinak ta velikost nespressa je minimální - oproti třeba DG to je úplně prcek - je to vůbec možné? Šířka 17cm, výška 25cm, hloubka 31???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty rozměry vážně nechápu - ten tvůj citiz má šířku 13 cm, ten můj první 17 a ten profi 22 - všehcny ty rozměry mi teda přijdou hooooodně luxusní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my do zahraničí nejezdíme nakupovat vůbec, nějak mě to ani nenapadlo, pro nás by to bylo i docela komplikované-muselo by to být bez dětí a je trošku problém s hlídáním a můj na ty nákupy už vůbec není, už to začíná být ten „pravý“ chlap
jak stárne. Dřív se mnou i jezdíval. A vyplatilo by se to vůbec, když bych najela tam a zpět já nevím třeba 250km??
Jinak co se týče těch chutí, tak to je určitě na gustu každého z nás-já zas mám celkem ráda sladké a mně ta čokoláda přijde naprosto akorát, třeba na mamku je to tak maximum, ale dá se tam přidat ta voda, takže se naředí. Latté z Tas. a DG nerozeznám-u DG mi možná přijde trochu hutnější ta pěna, když mi ho švagrová uvařila, ale jinak mi to chutná snad stejně, navíc u Tas. je to hezké i barevně-DG to smíchá a dostanu prostě jednu souvislou mléčně zbarvenou tekutinu, u Tas. to mám tříbarevné, takže každý vždycky čučí, co jim to nesu za nádheru
U nás se zase pije prakticky jen mléčné. My s mojím kafaři nejsme, takže kalsické kafe ne-e a mamka ho nemůže jak jsem psala na žaludek. Čaj jsem z toho nezkoušela-nějak mi to přijde zbytečně drahý špás, když si uvařím kvalitní normální čaj nebo sypaný, tak je snad taky dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brusek My to do německa máme tam a z5 cca 160km a vyplatí se to. Těch 250km nevím - musela by jsi to spočítat - my tam jezdíme min. 1× měsíčně - zajedno ušetříme a za další jejich poptraviny jsou mnohem kvalitnější - tady v čechách skoro nic pak nekupujeme…
Čaj je z tassima výborný - zkus, nedá se to srovnat ani se sypaným - nechápu to, fakt mi ale chutná moc moc - a to tam taky cpu více vody.
Jinak z DG jsem měla latte taky 3 vrstvé, stejně jako z Tassima. Dneska už jsem tedy tu pěnu neměla tak hustou jako včera - stačilo ale počistit servis diskem a zase je krásně pevná.
Jinak normoš kafe jsem z tassima ještě nechutanal - určitě ale zkusím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak nevím, co by bylo blízko za hranicema za větší město, jestli je ještě něco před Vídní, ale do Vídně to máme tak 150km, takže ještě zpět-to se asi moc nevyplatí, nehledě toho času
ale ono tam dělá dcera od švagrové-kdyby tak člověk věděl, co konkrétně, tak si můžu nechat dovézt. Vozívala mi Mozartovy koule
páč stály asi polovinu, ale teĎ to tam dost podražily, takže už se to zaes o moc nevyplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Závidím všem, co bydlí blízko hranic s DE nebo A, já bych jezdila nakupovat jenom tam, pt ty potraviny jsou kvalitní a mnohdy i levnější. Sem vozí většinou samé odpady z PL ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brusek Na co Vídeň? My z J Moravy jezdili do Laa a pak do Mistelbachu městečko kousek za Laa, nakoupili jsme tam vždycky vše. Jinak kvůli mozartovým koulím bych tam vážně nejezdila - nakupujeme uzeninu, sýry, vejce, prostě normální jídlo - i pečivo, ovoce, pomazánky - je to nesrovnatelné…
Příspěvek upraven 26.12.12 v 17:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
Závidím všem, co bydlí blízko hranic s DE nebo A, já bych jezdila nakupovat jenom tam, pt ty potraviny jsou kvalitní a mnohdy i levnější. Sem vozí většinou samé odpady z PL
A ty jsi odkud? To co píšeš je přesně ten důvod proč tam jezdíme - je to levnější, ale hlavně, je to kvalitní - ne to co se prodává tady
Němci ani Rakušáci by totiž do pusy takový hnus co se prodává tady prostě nedali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit