Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
4.11.12 13:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
5.11.12 13:01

@zazinka3333 Prosím tě, jak je to s ukládáním těch nápojů do paměti? Jsem před chvilkou volala na Tassimo a tam mi řekli že žádný jejich přístroj neumí ukládat do paměti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klika80
5.11.12 13:03

No Tassimo to určo neumí.. to umí DG..

• Citovat
  • Upravit
313
5.11.12 14:02
@Klika80 píše:
No Tassimo to určo neumí.. to umí DG..

Že jo viď? Já ale měla pocit že Zazinka právě psala o Tassimu, psala ale asi o DG a já to špatně pochopila

Ještě dotaz - je lepší T40 nebo T42 - ten prý mají jen v německu a na eshopech. A teď jsem ještě našla že v cizině mají T46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
5.11.12 14:05

Tak fakt jsem to blbě pochopila - ptala jsem se na DG a Zazinka odpovídala jak je to s DG - já si to vcucla k Tasiimu, tak to se omlouvám. Škoda že to neumí.

Schválně zkusím nastudovat ten T46 ještě jestli k němu něco najdu… Že bych si na něj počkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
5.11.12 18:53

@Ivuc
Jeee tak to doslo k omylu…ja psala o DG, ale urcite jsem to psala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
5.11.12 20:45

@zazinka3333 To já to blbě pochopila - jak jsem to dneska hledala a četla znovu ž mi bylo jasné že píšeš o Dg :-)

Klika 80: Moc prosím, našla jsem ještě T46 tady https://www.tassimo.ca/en/brewers/t46/ - nevíš v čem je jiný oproti T40 a T42? Ten T42 má jen trošku jiný design, jinak je stejný, ten T46 nějak nedokážu posoudit. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klika80
6.11.12 12:27

No já mám Bosch Tassimo TAS 6517 Chocolate/Black - má brita filtraci, nasvícení nápoje, jinak je vse jek u jiných… u těch co píšeš je to fakt asi o designu, nebo o tom, že má pochromovaný boční díl…

• Citovat
  • Upravit
313
6.11.12 12:38
@Klika80 píše:
No já mám Bosch Tassimo TAS 6517 Chocolate/Black - má brita filtraci, nasvícení nápoje, jinak je vse jek u jiných… u těch co píšeš je to fakt asi o designu, nebo o tom, že má pochromovaný boční díl…

Díky za potvrzení toho co jsem si myslela. Tu 65 řadu nepotřebuji - máme Brita konvici, takže pro nás zbytečnost to mít i v kávovaru. Včera jsem našla tu 46 na you tube - ona má taky filtrační system - asi ale jiný než britu a podle mě se to bude prodávat jen v anglii. Jinak jsem nenašla že by to mělo ještě něco jiného. Vzhled mi přijde ta 40 a 42 tak nějak totožný, spíš přemýšlím že by ta 42 mohla být lepší kvalita když je určený pro německo, co ty na to?

A ještě dotaz k těm kodům jak jsi dával link - funguje to tak že já si vymyslím že má protéct třeba 300 ml vody pod teplotou 95% a že mi to na to ten kod vygeneruje, nebo to si jen myslím že by to tak mohlo fungovat prosím?

Moc děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klika80
6.11.12 13:07

Jj, jde to tam nějak nastavit. Je k tomu program, kde zadáváš jednotlivé kody pro mnozstvi vody, teplotu, cas a paru… ale zatim sjem is udelal jen tu horkou a studenou.. vic jsem nemel cas.. ale chystam se na to…

• Citovat
  • Upravit
2046
6.11.12 13:25

Nevíte prosím o nějaké akci na kapsle DG?
Dík  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
6.11.12 13:52
@Klika80 píše:
Jj, jde to tam nějak nastavit. Je k tomu program, kde zadáváš jednotlivé kody pro mnozstvi vody, teplotu, cas a paru… ale zatim sjem is udelal jen tu horkou a studenou.. vic jsem nemel cas.. ale chystam se na to…

Waw, tak to je super - určitě mi pak poradíš jak na to že jo? Pro mě bude zajímavé cca 2 množství vody - jedno pro děti když děláme nápoj do školy a druhý pro manžela když si dělá rozpustný kafe. Vodu teplou co nejvíce. Tak až to bude aktuální tak moc poprosím o pomoc. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
6.11.12 13:53

@kači31 Někde jsem viděla - tuším Datart? Já si vzpomenu určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
6.11.12 14:07
@kači31 píše:
Nevíte prosím o nějaké akci na kapsle DG?
Dík :kytka:

Od středy bude sleva v Intersparu, dneska mi přišel leták. Tak tam pro ně taky vyrazím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
6.11.12 14:08
@Ivuc píše:
@kači31 Někde jsem viděla - tuším Datart? Já si vzpomenu určitě…

Nemyslela jsi myslela Electroworld? Ale platilo to jenom na pátek, tak jsem to prošvihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí