Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky kdo máte tassimo v kaufu mají kapsle za 79,90 veškeré druhy a dokonce už zařadili latte s menším obsahem cukru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte,
holky prosím vás ta sleva v Kaufu ještě pořád platí? Nebo nevíte, kde sehnat co nejlevnější kapsle do Tassima? Dneska jsme pořídili přístroj
a v Bille mají balení latté za 139,–
To je děs…
- Citovat
- Upravit
Janulava-V Kaufu jsou v akci Tassimo kapsle od 4.10-10.10. za 94.90kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simina74 Díky moc! To je pořád lepší, než krabice za 140,– Blíž než Kaufland máme Globus, Tesco nebo Albert. Nevíte, jestli tam je taky nějaká akce? Nejsem pojízdná autem, musím s batoletem MHD, tak proto se tak detailně ptám, abych jela už cíleně. Ale do Kaufu klidně zajedu. Si připadám jak důchodce
![]()
- Citovat
- Upravit
Zkuste si najet na stránky Kupujete.cz.Tam máte jak všechny akční letáky, tak si tam můžete kliknout přímo u nápojů na kávy a objeví se Vám, kde jsou momentálně v akci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE Taky jsem na nich věčně přilepená
Ale někdy tam mají chybu v datumu-konkrétně u kapslí DG v Okay-mají tam, že od 3-6.10.jsou u nich v akci za 99kč, tak jsem tam včera naběhla a akci mají až od 6-9.10.Vezmu je útokem o víkendu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simina74 Taky bych potřebovala tablety DG, dneska jsem si koupila v Globusu jednu krabičku za 129 Kč. Až bude někde poblíž akce, tak nakoupím aspon za litr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simina74 díky moc! Stránky super, už je mám v oblíbených ![]()
Když ono se to nezdá, ale pokud to vezmu, že doma pijem minimálně 1 denně latté oba dva, tak nám krabice vydrží na 4 dny. Což při neakční ceně teda není žádná hitparáda
Tak teď budu číhat na slevy, jak důchodci
Taky jsme vloni přišli na to, že je to dobrej tip na vánoční dárek. Příbuzní nám naježili asi 15 krabic tehdy ještě DG, to byla dobrá zásoba na čtvrt roku. Letos si napíšeme Ježíškovi zas ![]()
- Citovat
- Upravit
@simina74 píše:
Janulava-V Kaufu jsou v akci Tassimo kapsle od 4.10-10.10. za 94.90kč.
nebude jak v kterém kraji?? teď jsem znovu prolétla leták a vůbec to tam není
za těch 79,– to měli i tady, ale teď tam Tassimo vůbec není v letáku. No zítra tam stejně jedu i tak, tak se schválně mrknu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brusek Teď jsem koukla na tištěný leták z Kaufu a ty Tassima tam mám-stejně jako jsou v letáku na netu. Některé hypermarkety mají letáky podle krajů, ale konkrétně Kaufland má na tento týden leták jen jeden..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj už jsem to tam našla, jsem slepá jak patron už asi
už je mám i doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kapsle DOLCE GUSTO - PRAHA a BRNO
Ja jsem měla to štěstí a chytla jsem slevu na slevomatu, kde byl stojánek na DG a tři balení za 390Kč. Ale dokoupila jsem si na tom stejném webu také jiné kapsle již od 99,– (mají i tassima a jiné). Odběr je v Brně a Praze:
http://www.supervyprodej.cz/…-kapsle.html
taky doporučuji to kafčo Dallmayer do DG, je výborný…
http://www.supervyprodej.cz/…mo-16ks.html
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uvažuji o kávovaru Dolce Gusto jako vánočním dárku - děti milují čokoládu, jakou s ní máte zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit