Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zazinka3333 Jo taaaak, me to bylo divny ![]()
Holky a jeste kdyz pisete, ze to nechate projet octovou vodou, tak to pak pustite uplne bez ty kapsle? Mam strach co provede ten tlak,kdyz se nezasekne v ty kapsli?
nevystreli mi to hrnek odtamtud ven? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alanis píše:
@MUFICE Asi tři měsíce ho máme. Snad to koupím i elektru.
Já jsem si to objednala na Alze, pt jsme tam zrovna něco jiného objednávali. Myslím, že by ho měli prodávat všude, kde mají na prodej automaty na kafe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majdula83 píše:
@zazinka3333 Jo taaaak, me to bylo divny
Holky a jeste kdyz pisete, ze to nechate projet octovou vodou, tak to pak pustite uplne bez ty kapsle? Mam strach co provede ten tlak,kdyz se nezasekne v ty kapsli?nevystreli mi to hrnek odtamtud ven?
Jasně, že bez kapsle. Před prvním použitím se to dělá stejně, ale bez čističe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajooo, to mi nedoslo, ze na poprve jsem to vlastne taky poustela bez kapsle
Tak dik za rozsviceni…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majdula83 píše:
Ajooo, to mi nedoslo, ze na poprve jsem to vlastne taky poustela bez kapsle![]()
Tak dik za rozsviceni…
![]()
Někdo si takhle zalejvá i čaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majdula83 píše:
@zazinka3333 Jo taaaak, me to bylo divny
Holky a jeste kdyz pisete, ze to nechate projet octovou vodou, tak to pak pustite uplne bez ty kapsle? Mam strach co provede ten tlak,kdyz se nezasekne v ty kapsli?nevystreli mi to hrnek odtamtud ven?
No jasně že bez kapsle. My z 90% kávovar používáme bez kapsle - jen na horkou vodu. Dáš ocet do nádržky s vodou, necháš projet a pak naplním ještě 2× nádržku už jen vodou z Brity a zase nechám projet. Já nic jiného na čistění nepoužívám.
Jinak moje zjištění - DG kávovar mám uz třetí - první ani druhý jsem nečistila vůbec, když jsem měla třetí, tak jsem dostala na zkoušku nějaký čistič - ovšem už bych ho nikdy nepoužila, protože mám pocit že pak se začal zanášet. Začla jsem tedy čistit jen octem a srovnalo se to - takže za mě - buď nečistit, nebo ocet, protože jak jednou čistič použijete, už budete muset pořád bohužel
bohuže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok, pouziju ocet. A ten tam davas cistej, nebo redenej? A s tim zalevanim caje to je dobry napad.. Ta konvice je strasne pomala proti tomu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
No jasně že bez kapsle. My z 90% kávovar používáme bez kapsle - jen na horkou vodu. Dáš ocet do nádržky s vodou, necháš projet a pak naplním ještě 2× nádržku už jen vodou z Brity a zase nechám projet. Já nic jiného na čistění nepoužívám.Jinak moje zjištění - DG kávovar mám uz třetí - první ani druhý jsem nečistila vůbec, když jsem měla třetí, tak jsem dostala na zkoušku nějaký čistič - ovšem už bych ho nikdy nepoužila, protože mám pocit že pak se začal zanášet. Začla jsem tedy čistit jen octem a srovnalo se to - takže za mě - buď nečistit, nebo ocet, protože jak jednou čistič použijete, už budete muset pořád bohuželbohuže
No, já během tří měsíců nepoužila žádný a zaneslo se to tak, že mi přestala téct voda
Takže když to pročistím octem, tak to udělá stejnou službu jako ten odvápňovač? Kolik tam toho octa leješ a jak často se to má čistit? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mufice, možná ta kupovaná voda je taky tvrdá
. Já do všech kávovarů používala vodu z Brity - kvůlivá tomu jsem já kupovala.
Ocet ti udělá naprosto stejnou službu jako odváňovač, ano. A já prostě vezmu lahev octa, naleju do nádržky - nevím, tak deci?, na to vodu - opět teda z Brity a nechám to projet. Pak už jen tu vodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
Mufice, možná ta kupovaná voda je taky tvrdá. Já do všech kávovarů používala vodu z Brity - kvůlivá tomu jsem já kupovala.Ocet ti udělá naprosto stejnou službu jako odváňovač, ano. A já prostě vezmu lahev octa, naleju do nádržky - nevím, tak deci?, na to vodu - opět teda z Brity a nechám to projet. Pak už jen tu vodu
No, my octem odvápňujeme tu rychlovarnou konvici a vypadá jak nová
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mufice - jj, my když měli konvici, dělali jsme to taky tak. Jinak ještě jde prý použít kyselina citronová - s tím ale nemám zkušenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tip pro ty, kteří ještě nemají kávovar - moc pěkná nabídka ![]()
Datart
Získejte v Datartu kávu na rok zdarma!
Platnost akce od 1. 5. do 15. 6. 2012
Zobrazit na mapě | www.datart.cz
Vyberte si v prodejnách Datart nebo na e-shopu www.datart.cz nový kávovar Dolce Gusto nebo Tassimo , zaplaťte ho kartou s věrnostním programem bene+ a získáte k němu 352 kapslí zdarma dle vašeho výběru! Je už jen na Vás, jakou si vyberete příchuť.
Kapsle si po nákupu kávovaru objednejte na stránkách www.datart.cz/bene nebo na čísle 810 DATART (810 328 278). Stačí jen vyplnit číslo účtenky. Kapsle Vám budou doručeny do 30 dnů od objednávky. Akce platí do 15. 6. 2012 nebo do vyčerpání zásob.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat majitelů Tassimo, jak jste spokojení? Přemýšlím že bych ho vyzkoušela v té akci v Datartu - přece jen je to hodně lákavé, když mi k tomu dají 22 nalení káv, to mám pak kávovar vlastně za hubičku. U DG se dá říct že by ten levnější byl vlastně zadarmo - člověk koupí jen kapsle, hmmmm, pořád zvažuju. Ten nejlšpí DG bohužel nemají, tak zvažuji to tassimo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
Chci se zeptat majitelů Tassimo, jak jste spokojení? Přemýšlím že bych ho vyzkoušela v té akci v Datartu - přece jen je to hodně lákavé, když mi k tomu dají 22 nalení káv, to mám pak kávovar vlastně za hubičku. U DG se dá říct že by ten levnější byl vlastně zadarmo - člověk koupí jen kapsle, hmmmm, pořád zvažuju. Ten nejlšpí DG bohužel nemají, tak zvažuji to tassimo
My máme tassimo od vánoc a jsme spokojení. Teď dokonce rozšířili sortiment ![]()
Já teda nejvíc miluju latté karamelové. Mňam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anoli30: tak to ráda slyším. Mohu se zeptat, které přesně máte? A jeden dotaz - koukám na něj a nevím - když chci dolít vodu, musím vyndat tu nádobku na vodu, nebo je možné jí na kávovaru nechat a dolít z konvice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit