Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
melanka píše:Ivuc píše:Já bych radši za 99.- bez samolepek, ty poletí do koše.melanka píše:V intersparu mají pořád za 109,– a ještě dostaneš samolepky na sklený hrnečky
Nevíte někdo o aktuálních slevách na kapsle DG v Brně? Zítra chceme jet nakupovat, líbíla by se mi akce za 99.-
Děkuji za tipy.
Ne vážně, samozřejmě moc děkuji za tip, pořád lepší než za 129.-
Ale přece jen, nevíte ještě někdo o nějaké akci?
Proč samolepky do koše? Když koupíš do konce dubna 15 krabic, máš za to 6ks skleniček - to mi přijde hodně dobré. Za 6ks je 1 sklenička, za 8ks 2 skleničky. Ty sklenky jsou normáln hodně drahé, takže mít 1ks skleničky za 50kč - počítám kdyby jsi jinde ty kapsle sehnala za 99,– - mi přijde hodně dobré
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to špatně pochopila, myslela jsem, že dávají nějaký samolepky, který si pak můžeš doma nalepit na skleničky. To mi přišlo jako blbost.
Ale pokud jsou za to sklenice, tak ok.( I když je nepotřebuju, ale to už je druhá věc) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
melanka píše:
Já jsem to špatně pochopila, myslela jsem, že dávají nějaký samolepky, který si pak můžeš doma nalepit na skleničky. To mi přišlo jako blbost.
Ale pokud jsou za to sklenice, tak ok.( I když je nepotřebuju, ale to už je druhá věc)
Je to ta druhá varianta - za 5krabiček máš 1 skleničku, nebo za 8krabiček 2 skleničky, za 15 krabiček celou sadu - to mi přijde super. Já ty origos skleničky mám a do ničeho jiného už teď latte a spol. nedělám
Jinak koukám od letáku OK - kasple za 99 sice mají, ale jen do dneška
http://www.okay.cz/…k/index.html#…
Takže já bych šla do intersparu, pak ty skleničky třeba prodej a vyjdou tě ty kapsle ještě levněji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skleničky na Latté mají v Globusu asi za 56 Kč a kapsle v prodejnách OK za 99Kč. Díky za tipy kde je kafe rozpustné u toho Cappuccina Ice je to jasné , to se dělá za studena. Když dojdou zásoby a je chuť na kafíčko, tak se ty kapsle dají rozdělat, do mlékových dám sušenou smetanu , nebo suš. mléko a do kávové kapsle dám kafe, nebo kdo nemůže kafe tak dám bezkofeinové rozpustné.Důležité je se trefit do stejné dírky, aby kafe neteklo kolem. Udělala jsem si značku na držák na kapsle a jde to. Ale není tak dobré asi mají lepší smetanu, ale jde přes to dělat i Granko nebo sypaný čaj. Návod jsem našla na Youtube. Český člověk si poradí se vším. ![]()
- Citovat
- Upravit
Pegoška píše:
Skleničky na Latté mají v Globusu asi za 56 Kč a kapsle v prodejnách OK za 99Kč. Díky za tipy kde je kafe rozpustné u toho Cappuccina Ice je to jasné , to se dělá za studena. Když dojdou zásoby a je chuť na kafíčko, tak se ty kapsle dají rozdělat, do mlékových dám sušenou smetanu , nebo suš. mléko a do kávové kapsle dám kafe, nebo kdo nemůže kafe tak dám bezkofeinové rozpustné.Důležité je se trefit do stejné dírky, aby kafe neteklo kolem. Udělala jsem si značku na držák na kapsle a jde to. Ale není tak dobré asi mají lepší smetanu, ale jde přes to dělat i Granko nebo sypaný čaj. Návod jsem našla na Youtube. Český člověk si poradí se vším.
Origoš DG skleničky jsou ale origoš DG skleničky… A ve sparu mám vlastně za 150Kč skleniček 6, pohoda ![]()
V OK je mají za 99 jen do dnešního dne…
Návod na plnění DG kapslí už tu proběhl - je to fajn, taky děláme, originálu se to ale nevyrovná - to ale bude tím že v těch kapslí jsou nějaké chem. sranděry aby to bylo lepší - bohužel, tak krsáně napěněné mléko jako z originál kapslí se mi ale nikdy udělat nepodařilo - tobě ano? Nescafe tam ale dáváme, to zase ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je pravda pěna je menší, ale když nic jiného není i to je dobré. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ivuc píše:melanka píše:V intersparu mají pořád za 109,– a ještě dostaneš samolepky na sklený hrnečky
Nevíte někdo o aktuálních slevách na kapsle DG v Brně? Zítra chceme jet nakupovat, líbíla by se mi akce za 99.-
Děkuji za tipy.
Tento týden jsem za tuhle cenu kupovala kapsle DG v Globusu. Myslím, že za 99 Kč byly tablety do konce roku 2011 než se zvedlo DPH ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivuc píše:melanka píše:Proč samolepky do koše? Když koupíš do konce dubna 15 krabic, máš za to 6ks skleniček - to mi přijde hodně dobré. Za 6ks je 1 sklenička, za 8ks 2 skleničky. Ty sklenky jsou normáln hodně drahé, takže mít 1ks skleničky za 50kč - počítám kdyby jsi jinde ty kapsle sehnala za 99,– - mi přijde hodně dobréIvuc píše:Já bych radši za 99.- bez samolepek, ty poletí do koše.melanka píše:V intersparu mají pořád za 109,– a ještě dostaneš samolepky na sklený hrnečky
Děkuji za tipy.
Ne vážně, samozřejmě moc děkuji za tip, pořád lepší než za 129.-
Ale přece jen, nevíte ještě někdo o nějaké akci?
Za 109 Kč je to dobré, když člověk dostane několik skleniček. My vždycky kupujeme min. 4-6 ks ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muffice: Jj, v Globusu je za 99,– měli do konce roku, naposledy když jsem tam byla tak byly normoš za 129. My máme ještě zásoby těch za 99 - měloi je i ve sparu za tuhle cenu a musím říct že přes vánoce jsem se jich nějak přepila, takže teď nevařímě z kapslí tak jich je stále dost.
Ale kdybych skleničky neměla, tak bych určitě nakoupila - ty origoš skleničky jsou moc pěkné totiž. Nejdířv jsem si kupovala obyč, co jsem ale přišla k těm originál postupně tak už jsem ty obyč vyřadila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlásím, že jsem dnes manžela vyhnala do OK elektra, ale už nic neměli. Sice akce za 99.- platila do dneška, ale samozřejmě je už všechny vyprodali. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
melanka píše:
Tak hlásím, že jsem dnes manžela vyhnala do OK elektra, ale už nic neměli. Sice akce za 99.- platila do dneška, ale samozřejmě je už všechny vyprodali.
Kdyby jste jeli zrovna do Intersparu co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Info pro ty, kteří mají Tassimo - viděla jsem dnes v intersparu že mají kapsle v akci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anoli30 píše:
Můžu se zeptat za kolik je měli?
To nevím, spěchala jsem - jen jsem si jich všimla, ale protože je nepotřebuji tak jsem na cenu nekoukala. Zkus se podívat do letáku na stránkách. Jinak myslím že jsem je viděla ještě někde v letáku - ovšem nevím kde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit