Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ivuc píše:
U kapučína má být 200ml mléka + 40ml kávy, u latte je to 170ml mléka a 50ml kávy - možná proto mi to přijde sladší, že je více mléka a taky mi přijde navoněný to kapučíno nebo jak to popsat. To ice mám ale ráda moc a když ho nespotřebujeme jako ice, dělám normálně s horkou vodou i.Jinak jsem se teď dívala na stránky a originál sklenice na latte stojí 2ks 300kč - to je strašná cena
Tak si kup ve Sparu aspon 5 krabic kafe a dostaneš je zdarma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MUFICE píše:Ivuc píše:Tak si kup ve Sparu aspon 5 krabic kafe a dostaneš je zdarma
U kapučína má být 200ml mléka + 40ml kávy, u latte je to 170ml mléka a 50ml kávy - možná proto mi to přijde sladší, že je více mléka a taky mi přijde navoněný to kapučíno nebo jak to popsat. To ice mám ale ráda moc a když ho nespotřebujeme jako ice, dělám normálně s horkou vodou i.Jinak jsem se teď dívala na stránky a originál sklenice na latte stojí 2ks 300kč - to je strašná cena
Já je nepotřebuji, mám jich dost - ještě z dob kdy 1 sklenici dávali za nákup 2krabic DG
Jen mě ta cena dost vyděsila jak jsem se dívala na stránky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já to zezadu picila nemám, nikde to není, hledala jsem a nic, co s tím? reklamovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
makakela píše:
Holky já to zezadu picila nemám, nikde to není, hledala jsem a nic, co s tím? reklamovat?
Napiš dotaz na DG kde to u tohot vého modelu má být ![]()
Jinak kliiiiid - jsem to nikdy nepotřebovala - sice vím kde ta jehla je ale určitě to používat dál nebudu, tím jsem si jistá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my ji měli v obalu a dané volně v krabici,tak jsem si ji dala hned do šuplíku,ikdyž už jsem ji málem 2× ztratila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,moc se omlouvám,že obtěžuji v sobotu,ale začetla jsem se do diskuze o kávovarech a chtěla bych se vás zeptat,na zkušenosti s Tassimem.My máme klasické pákové presso Rowenta,presíčko vaří vynikající,ale chtěla bych právě na kapsle kvůli cappuccinu,latté a podobně.Mám i Tchibo,ale tam se nedají dát kapsle jiné než klasická káva.Je z toho Tassima káva dobrá,když má tak nízký tlak?Budu moc ráda,pokud mi po pravdě napíšete,jak je to s tassimem.Nad Dolce Gusto ani nepřemýšlím,moc mi nechutná.Děkuji mockrát,Zorka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mám doma to Dolce Gusto Picolo (tučňáček) a je naprosto úžasný, malý, skladný, suprový výkon a naprosto božská kafíčka (všechny!)…
Jako čekala jsem, že bude dobré, ale takhle dobré jsem fakt nemyslela ![]()
- Citovat
- Upravit
brumlicek píše:
Dobrý den,moc se omlouvám,že obtěžuji v sobotu,ale začetla jsem se do diskuze o kávovarech a chtěla bych se vás zeptat,na zkušenosti s Tassimem.My máme klasické pákové presso Rowenta,presíčko vaří vynikající,ale chtěla bych právě na kapsle kvůli cappuccinu,latté a podobně.Mám i Tchibo,ale tam se nedají dát kapsle jiné než klasická káva.Je z toho Tassima káva dobrá,když má tak nízký tlak?Budu moc ráda,pokud mi po pravdě napíšete,jak je to s tassimem.Nad Dolce Gusto ani nepřemýšlím,moc mi nechutná.Děkuji mockrát,Zorka![]()
Já zkoušela jen cappuccino a to mi chutnalo hrozně moc…víc, než z DG co mám doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brumlicek: Me z tassima chutna jak late, tak kapučíno, v pátek mi kamarád odvezl čokoládu Marabou, zdá se mi lepší než Milka. ZKoušel jsem i Suchard kakao, to je trošku slabší. Kafe z tassima jde, ale když chcu kafe, dělám si spíš turka nebo rozpustnou, tassimo jsem bral hlavně kvůli čokoládám a kapučínům. A chutnají mi moc. Ještě mi má teďka jiný kamarád dovézt t-disky z německa, takž odzkouším tamní čokoládu cadbury a kapučína…
- Citovat
- Upravit
Díky moc.No právě,že v zahraničí se dá sehnat víc druhů a asi lepší
Já měla kdysi Tchibo a nedaly se srovnat chu´tově kapsle koupené tady a v Německu,už vůbec nemluvím o Itálii a o tom,že všude prodávají více druhů,než tady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo přemýšlím o tom, že si koupí DG, tady skvělé cenová nabídka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivuc píše:
Kdo přemýšlím o tom, že si koupí DG, tady skvělé cenová nabídkahttp://www.kasa.cz/…nabidka/777/?…
No já si koupila v týdnu zrovna tento http://www.eberry.cz/…e-gusto.html takže kůli ceně škoda, nicméně ještě že jsem to nevěděla, akorát bych nad tím mudrovala a třeba bych udělala blbost a ten větší koupila a pak by mi v té mojí pidi-kuchyňce hodně překážel … ten maličký je suprový, má pouze menší nádobu na vodu a vejde se úplně všude ![]()
- Citovat
- Upravit
ahoj holky jdu se přidat do diskuze..právě jsem objednala tassimo..pak jsem si tu cca v půlce diskuze přečetla názor, že je hnusný pití z toho…tak nevím jestli jsem neudělala chybu
no teď už jen počkám až přijde..max ho vrátím do 14 dní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NancyK píše:
nu já bych řekla, že je dobrý obojí… DG má tich káv a všeho spoustu - osobně jsem měla preso, late, CAPPUCCINO a CHOCOCINO jo a jednou CAPPUCCINO ICe a včechny byli dobrý:)
Tassimo má jen late, late karamel, capucino a cafe crema asi… a z toho jsem měla late a přišlo mi to dost podbné DG, ale taky dobrý:)
Spíš jde o to, že Tassimo chce lidi nalákat novou technologií čteček čárových kódů na kapslích - dáš kapli a zmáčkneš tlačítko a ono to samo naměří vodu atd…a udělá to samo.. U DG musíš zapnout vodu a zase vypnout…to je jediný rozdíl podle mě..
Ahoj rozdíl je ještě že tassimo ma pouze 3 bary nevim jestli je to výhoda ale je menší spotřeba energie, také se po každém nápoji čistí a má program odvápňování…to je že když jsou zanesené všechny ty trubičky tak se rozsvítí kontrolka. do vody hodiš odvapňovací tabletu a ono se to pak asi 30 minut čistí
![]()
- Citovat
- Upravit