Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
gold45
30.1.12 10:34

Tak mám DG Picolo objednaný, budu ho mít asi ve středu …
Jak se čistí ta jehla? :-)

• Citovat
  • Upravit
50188
30.1.12 10:35
Kyrnyj píše:
Tak mám DG Picolo objednaný, budu ho mít asi ve středu …
Jak se čistí ta jehla? :-)

U toho automatu je takový drátek a tím se to proštouchává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
30.1.12 18:56
Tracy píše:
jo holky ale ono ne že mi nešlo ten držák vyndat,ale nešlo prostě nic.dávala jsem proplach a voda prostě netekla a hučelo to.Včera jsem si četla reklamační list a psali: po každém kafi nechat proplach holou vodou + po každém kafi čistit jehlu :lol:

Vím přesně o čem mluvíš - my když do toho pustili vodu tak ona začla téct někam jinam totiž :-/.

Ovšem kdyby oni pořádně plnili kapsle, nemusím toto vůbec řešit - u správně naplněné kapsle se prostě tohle stát nemůže. Musím říct že mě to docela štve že se to stává, přitom dříve to bylo 100 káv rovnalo 100 bezchybných kapslí - ovšem teď skutek utek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
30.1.12 19:25

jezis ja jsem si nevsimla ze mam u kavovaru i dratek na sicteni jehly :think: a krabici jsem vyhodili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
30.1.12 19:26
Ajla píše:
jezis ja jsem si nevsimla ze mam u kavovaru i dratek na sicteni jehly :think: a krabici jsem vyhodili

Ani já jsem si nevšimla. krabici mám na půdě - ale nic v ní určitě není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
30.1.12 19:51
Ivuc píše:
Ajla píše:
Ani já jsem si nevšimla. krabici mám na půdě - ale nic v ní určitě není

8o a kde je ten drátek? v krabici? 8o doufám, že ji manža nevyhodil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.1.12 20:27

http://www.interspar.cz/…ce_gusto.htm

Příspěvek upraven 30.01.12 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.1.12 20:28
MUFICE píše:
nufka1 píše:
http://eltema.no/…-kp5000.aspxAle mám ho v barvě černě lesklé, vypadá na lince opravdu luxusně :)
Tak lesklé může vypadat fakt dobře. Odkud jsi, podle té stránky to vypadá na nějaké Švédsko?

Norsko :andel:

Tak uz si pochutnavam na ruznych prichutich Nakoupila jsem si neco do zasoby a jeste jsem k tomu dostala 4nove krabice zdarma … Precetla jsem si diskusi a dala na vase rady: koupila chococino a jeste dalsi krabici dostala zdarma – ale na me to je priserne sladke (!!), pak jsem dostala i dve karbice Ice Peach Tea – taky desne sladke…

Muzete mi nekdo poradit, jake je to Latte Macchiato Caramelo a Vanilla?? :think: Neni to taky moc sladke? Mate s touto prichuti nekdo zkusenosti?

Jeste jsem chtela dodat, ze zitra konci AKCE NA KAPSLE v Intersparu za 109Kc !!! A jako bonus pri nakupu 5baleni=1 sklenice na Latte zdarma. Dnes jsem tam hnala mamku, koupila mi 8baleni= 2 sklenice zdarma :potlesk: (ale musim si pockat az prijedu do CR) – tato akce na sklenice plati az do dubna, ale od stredy budou uz kapsle za plnou cenu 129,– :,(

http://www.interspar.cz/…ce_gusto.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
30.1.12 20:30

aha to je skoda ze uz budou kapsle za vic, ja bych i dokoupila lae zas tolik to ted nepijeme az asobu jeste mame, jen chocchino potrebuju dokoupit…

Vanilkovy a karamelovy latte je sladsi ani ne ta vanilka ale karamel dost, jenze staci si dat proste vic vody nebo? Chococino mam nekdy sladsi nekdy min podle toho kolik si dam vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
30.1.12 20:31
nufka1 píše:
http://www.interspar.cz/…ce_gusto.htmPříspěvek upraven 30.01.12 v 20:29

Kapsle za 109 ve Sparu platí až do další středy 7.2. ;-) Se sklenicemi jsi měla vyčkat - za 15ks by jsi jich měla hned 6 ks :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
30.1.12 20:36

Karamelový latte mi chutná moc - dělám ale do větší sklenice. Že by bylo o hdoně sladší než normální latte bych ani neřekla, Chocacino je oproti tomu sladké šíleně :-(

To circolo co máš ty mám taky - světle šedé, jen se připrav na to že ho budeš mít pořád zaprskané - pořád mám špinavou tu nádobku co je v ní voda a boky - ty jsou u každého ty boky špinavé, ale ta nádobka na vody muš hrozně štve :-(. Lituju že jsem si nenechala to staré :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
30.1.12 20:38

no taky delam do vetsi sklenice tu z Ikey delam plnou i latte i chococino…

ja ma mFontanu a taky je zaprskana :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
30.1.12 20:41
Ajla píše:
no taky delam do vetsi sklenice tu z Ikey delam plnou i latte i chococino…ja ma mFontanu a taky je zaprskana :-/

Taky dělám od těchto sklenic věšinou :palec: Jen normální latte do originál sklenky.

Hmmm, fontana má taky nádobu zezadu že to na ní prská? To cirkolo je na údržbu fakt děsné - to ten starý původní tip byl vpohodě - nádržka úplně mimo, takže otřít jen ten plast za sklenicí - a na něm to nebylo tak vidět jako na té průhledné nádržcve u circola :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
30.1.12 20:43

ne ne na nadobu ne ta je vzadu ale ten spristroj je zaprskanej navic je bilej…
myslim ze treba u kachny je to dal a tak se to tak nezacaka…ale zas to caka si okolo no nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gold45
30.1.12 20:47

Jaké skleničky doporučujete z té Ikei? :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat