Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kyrnyj píše:draga píše:U DG existuje i latté úplně bez cukru, u Tassima nevím …
holky mám ještě dotaz k tassimu proč je to latté sladké a méně sladké..přece do latté se cukr nedává ne? tzn, že ty kapsle obsahují cukr? to by mě hodně zklamalo..já totiž kafe nesladím
Ty klasik latté trochu sladké jsou, dle mého jsou nesladképrotože si do toho musím ještě 1-2 lžičky cukru dát, ale asi je trochu sladké to mléko …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DG
Dolce Gusto má v kapsli mletou kávu Arabiku a Robustu, takže kvalitní kávy žádné instantní. A káva je výborná a hlavně DG má 15 barů a Tassimo jen 3,3 baru a to je rozdíl a hlavně to trvá déle. Tak si myslím že DG je lepší. ![]()
- Citovat
- Upravit
Pegoška píše:
Dolce Gusto má v kapsli mletou kávu Arabiku a Robustu, takže kvalitní kávy žádné instantní. A káva je výborná a hlavně DG má 15 barů a Tassimo jen 3,3 baru a to je rozdíl a hlavně to trvá déle. Tak si myslím že DG je lepší.
jj, přesně, souhlasím ![]()
Však to jsem tady psala, že u DG to není instantní, rozkuchala jsem kapsli
A těch víc barů taky udělá hodně
Takže DG suverénně vede ![]()
- Citovat
- Upravit
draga píše:
díky jsem se teď dopátrala na netu, že je sladké to mléko..což moc nechápu proč ..ale ochutnám a uvidím..latté co piju v kavárnách mi chutná a třeba je taky sladné aniž bych to tušilajinak tassimo má laté se sníženým obsahem cukru o 30% a kupodivu je dražší než to klasické..
Kyrnyj píše:draga píše:U DG existuje i latté úplně bez cukru, u Tassima nevím …
holky mám ještě dotaz k tassimu proč je to latté sladké a méně sladké..přece do latté se cukr nedává ne? tzn, že ty kapsle obsahují cukr? to by mě hodně zklamalo..já totiž kafe nesladím
Ty klasik latté trochu sladké jsou, dle mého jsou nesladképrotože si do toho musím ještě 1-2 lžičky cukru dát, ale asi je trochu sladké to mléko …
Ještě jsem nenarazila na kavárnu, kde by dělali mlíko z kapsle, všude používají mlíko čerstvé, resp. z krabice, takže pokud si latté neosladíš, dostaneš ho bez cukru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tassimo dorazilo..kapsle má taky s mletou kávou..ochutnala jsem latté ..chutná mi ale přijde mi takové hutnější příště si víc naředím (mmch taky se dá upravit síla nápoje manuálně..to není problém) manžel měl kapučíno a chutnalo mu…tak uvidím co dál..zkusím experimenty..koupit si kapsle na preso (v kauflandu mají pořád v prodeji kolem 80,– nevím přesně tu cenu..akorát nemají jiné příchutě než preso) k tomu přidávat mlíko a pod… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DG má mletou kávu jak v čem - jsou i kapsle kde je káva instatní ![]()
Nízky tlak u Tassima už tu byl vysvětlem několikrát - vzhledem k tomu, že pracuje na jiném principu se to vyrovná tlaku u DG.
Dnesk jsem obejvila nové DG Genio http://www.youtube.com/watch?… - máte už někdo? http://www.mall.cz/…-gusto-genio#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivuc píše:
DG má mletou kávu jak v čem - jsou i kapsle kde je káva instatní![]()
Nízky tlak u Tassima už tu byl vysvětlem několikrát - vzhledem k tomu, že pracuje na jiném principu se to vyrovná tlaku u DG.
Dnesk jsem obejvila nové DG Genio http://www.youtube.com/watch?… - máte už někdo? http://www.mall.cz/…-gusto-genio#…
Už jsem ho taky někde viděla, vypadá zajímavě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DG Genio vypadá skvěle, jak jsem si objednávala Piccolo, tak jsem ho nikde nenašla, ale teď se už dá sehnat, ale je asi o 1000 Kč dražší než Piccolo. Kapsle co jsem zatím měla měli jen mletou kávu na rozpustnou jsem ještě nenarazila. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nevíte někdo o aktuálních slevách na kapsle DG v Brně? Zítra chceme jet nakupovat, líbíla by se mi akce za 99.- ![]()
Děkuji za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
melanka píše:
Nevíte někdo o aktuálních slevách na kapsle DG v Brně? Zítra chceme jet nakupovat, líbíla by se mi akce za 99.-
Děkuji za tipy.
V intersparu mají pořád za 109,– a ještě dostaneš samolepky na sklený hrnečky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pegoška píše:
DG Genio vypadá skvěle, jak jsem si objednávala Piccolo, tak jsem ho nikde nenašla, ale teď se už dá sehnat, ale je asi o 1000 Kč dražší než Piccolo. Kapsle co jsem zatím měla měli jen mletou kávu na rozpustnou jsem ještě nenarazila.
Rozpustná káva je v těchto kapslích:
Cappuccino Ice
Café Au Lait
Café Au Lait
Mocha
V ostatních je mletá káva 100%Arabica nebo Arabica a Robusta smíchané
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivuc píše:melanka píše:V intersparu mají pořád za 109,– a ještě dostaneš samolepky na sklený hrnečky
Nevíte někdo o aktuálních slevách na kapsle DG v Brně? Zítra chceme jet nakupovat, líbíla by se mi akce za 99.-
Děkuji za tipy.
Já bych radši za 99.- bez samolepek, ty poletí do koše. ![]()
Ne vážně, samozřejmě moc děkuji za tip, pořád lepší než za 129.- ![]()
Ale přece jen, nevíte ještě někdo o nějaké akci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alanis píše:
OK elektro za 99,– a prý Dattart.
V Datartu jsme právě brali před Vánocema za 99.- a v lednu už to měli za 129.-, teď nevím.
V OK elektru je to určitě za 99.-? Zítra vyrážíme a chtěla bych jet na jistotu.
Chcme toho brát hodně, proto mi jde o tu akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.emimino.cz/…gusto-95015/ Já jsem teď nikde nebyla, ale holky psaly, že jsou. Já jsem naposledy nakoupila v Intersparu a sbírám ty nálepky a pak bude snad sada origo skleniček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit