Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1495
12.2.12 10:38
díky jsem se teď dopátrala na netu, že je sladké to mléko..což moc nechápu proč ..ale ochutnám a uvidím..latté co piju v kavárnách mi chutná a třeba je taky sladné aniž bych to tušila :))jinak tassimo má laté se sníženým obsahem cukru o 30% a kupodivu je dražší než to klasické.. :lol:
Kyrnyj píše:
draga píše:
holky mám ještě dotaz k tassimu proč je to latté sladké a méně sladké..přece do latté se cukr nedává ne? tzn, že ty kapsle obsahují cukr? to by mě hodně zklamalo..já totiž kafe nesladím :(
U DG existuje i latté úplně bez cukru, u Tassima nevím …
Ty klasik latté trochu sladké jsou, dle mého jsou nesladké :mrgreen: protože si do toho musím ještě 1-2 lžičky cukru dát, ale asi je trochu sladké to mléko …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pegoška
12.2.12 16:24

DG

Dolce Gusto má v kapsli mletou kávu Arabiku a Robustu, takže kvalitní kávy žádné instantní. A káva je výborná a hlavně DG má 15 barů a Tassimo jen 3,3 baru a to je rozdíl a hlavně to trvá déle. Tak si myslím že DG je lepší. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
gold45
12.2.12 16:27
Pegoška píše:
Dolce Gusto má v kapsli mletou kávu Arabiku a Robustu, takže kvalitní kávy žádné instantní. A káva je výborná a hlavně DG má 15 barů a Tassimo jen 3,3 baru a to je rozdíl a hlavně to trvá déle. Tak si myslím že DG je lepší. :mavam:

jj, přesně, souhlasím :kytka:
Však to jsem tady psala, že u DG to není instantní, rozkuchala jsem kapsli :mrgreen: A těch víc barů taky udělá hodně :kytka: Takže DG suverénně vede :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7182
12.2.12 18:54
draga píše:
díky jsem se teď dopátrala na netu, že je sladké to mléko..což moc nechápu proč ..ale ochutnám a uvidím..latté co piju v kavárnách mi chutná a třeba je taky sladné aniž bych to tušila :))jinak tassimo má laté se sníženým obsahem cukru o 30% a kupodivu je dražší než to klasické.. :lol:
Kyrnyj píše:
draga píše:
holky mám ještě dotaz k tassimu proč je to latté sladké a méně sladké..přece do latté se cukr nedává ne? tzn, že ty kapsle obsahují cukr? to by mě hodně zklamalo..já totiž kafe nesladím :(
U DG existuje i latté úplně bez cukru, u Tassima nevím …
Ty klasik latté trochu sladké jsou, dle mého jsou nesladké :mrgreen: protože si do toho musím ještě 1-2 lžičky cukru dát, ale asi je trochu sladké to mléko …

Ještě jsem nenarazila na kavárnu, kde by dělali mlíko z kapsle, všude používají mlíko čerstvé, resp. z krabice, takže pokud si latté neosladíš, dostaneš ho bez cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
14.2.12 13:27

tassimo dorazilo..kapsle má taky s mletou kávou..ochutnala jsem latté ..chutná mi ale přijde mi takové hutnější příště si víc naředím (mmch taky se dá upravit síla nápoje manuálně..to není problém) manžel měl kapučíno a chutnalo mu…tak uvidím co dál..zkusím experimenty..koupit si kapsle na preso (v kauflandu mají pořád v prodeji kolem 80,– nevím přesně tu cenu..akorát nemají jiné příchutě než preso) k tomu přidávat mlíko a pod… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
16.2.12 19:16

DG má mletou kávu jak v čem - jsou i kapsle kde je káva instatní ;-)

Nízky tlak u Tassima už tu byl vysvětlem několikrát - vzhledem k tomu, že pracuje na jiném principu se to vyrovná tlaku u DG.

Dnesk jsem obejvila nové DG Genio http://www.youtube.com/watch?… - máte už někdo? http://www.mall.cz/…-gusto-genio#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
16.2.12 23:56
Ivuc píše:
DG má mletou kávu jak v čem - jsou i kapsle kde je káva instatní ;-)

Nízky tlak u Tassima už tu byl vysvětlem několikrát - vzhledem k tomu, že pracuje na jiném principu se to vyrovná tlaku u DG.

Dnesk jsem obejvila nové DG Genio http://www.youtube.com/watch?… - máte už někdo? http://www.mall.cz/…-gusto-genio#…

Už jsem ho taky někde viděla, vypadá zajímavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pegoška
17.2.12 15:29

DG Genio vypadá skvěle, jak jsem si objednávala Piccolo, tak jsem ho nikde nenašla, ale teď se už dá sehnat, ale je asi o 1000 Kč dražší než Piccolo. Kapsle co jsem zatím měla měli jen mletou kávu na rozpustnou jsem ještě nenarazila. :)

• Citovat
  • Upravit
362
18.2.12 13:37

Nevíte někdo o aktuálních slevách na kapsle DG v Brně? Zítra chceme jet nakupovat, líbíla by se mi akce za 99.- :D
Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
18.2.12 13:43
melanka píše:
Nevíte někdo o aktuálních slevách na kapsle DG v Brně? Zítra chceme jet nakupovat, líbíla by se mi akce za 99.- :D
Děkuji za tipy.

V intersparu mají pořád za 109,– a ještě dostaneš samolepky na sklený hrnečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
18.2.12 13:47
Pegoška píše:
DG Genio vypadá skvěle, jak jsem si objednávala Piccolo, tak jsem ho nikde nenašla, ale teď se už dá sehnat, ale je asi o 1000 Kč dražší než Piccolo. Kapsle co jsem zatím měla měli jen mletou kávu na rozpustnou jsem ještě nenarazila. :)

Rozpustná káva je v těchto kapslích:
Cappuccino Ice
Café Au Lait
Café Au Lait
 Mocha

V ostatních je mletá káva 100%Arabica nebo Arabica a Robusta smíchané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
18.2.12 13:50

OK elektro za 99,– a prý Dattart. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
18.2.12 13:50
Ivuc píše:
melanka píše:
Děkuji za tipy.
V intersparu mají pořád za 109,– a ještě dostaneš samolepky na sklený hrnečky :dance:

Já bych radši za 99.- bez samolepek, ty poletí do koše. :mrgreen:
Ne vážně, samozřejmě moc děkuji za tip, pořád lepší než za 129.- :mavam:
Ale přece jen, nevíte ještě někdo o nějaké akci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
18.2.12 13:53
alanis píše:
OK elektro za 99,– a prý Dattart. :mavam:

V Datartu jsme právě brali před Vánocema za 99.- a v lednu už to měli za 129.-, teď nevím.
V OK elektru je to určitě za 99.-? Zítra vyrážíme a chtěla bych jet na jistotu.
Chcme toho brát hodně, proto mi jde o tu akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
18.2.12 13:59

https://www.emimino.cz/…gusto-95015/ Já jsem teď nikde nebyla, ale holky psaly, že jsou. Já jsem naposledy nakoupila v Intersparu a sbírám ty nálepky a pak bude snad sada origo skleniček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí