Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky… ja musim rict ze mam Tashimo jen par dni doma ale co mi nejvice chutna je latte ale karamelove,neni ani tak moc pro me sladke tak se to da… tedka sem si byla nakoupit napsle do intersparu nebo je tam maji jen za 99kc na levnejsi sem zatim nejak nenatrefila
ale to obyc latte mi nejak moc nechutna spis me to i zklamalo… a uz jste nekdo meltu cokoladu milku? jake to je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevíte někdo, jestli jsou teď někde kapsle v akci i do Dolce Gusta??? Ideálně také za těch 99,– …
- Citovat
- Upravit
CokeLady píše:
za 109 ve Sparu
díky moc a nevíš prosím dokdy?
- Citovat
- Upravit
skus se podivat na netu zda to neni nekde levnejsi… ja sem to taky tak hledala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blancaaa píše:
Ahojky… ja musim rict ze mam Tashimo jen par dni doma ale co mi nejvice chutna je latte ale karamelove,neni ani tak moc pro me sladke tak se to da… tedka sem si byla nakoupit napsle do intersparu nebo je tam maji jen za 99kc na levnejsi sem zatim nejak nenatrefilaale to obyc latte mi nejak moc nechutna spis me to i zklamalo… a uz jste nekdo meltu cokoladu milku? jake to je
Naše děti jí mají hrozně rádi. Pro mě je to strašně sladké. Oni by si to klidně dělaly několikrát denně tak jsem to povolila jen jednou denně přece nekradu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje děti zase milují od DG ten Nesquik … taky jsem povolila jen 1× denně ![]()
- Citovat
- Upravit
tak to jsem zvedava jake to bude,ale musim rict ze to je pekne draha sranda ten kavovar
to aby clovek poprad cekal na nejake akce az budou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je sice pravda že to je drahá sranda, ale já si říkám, že si člověk prostě musí někdy udělat nějakou radost. Vždyť v dnešní době se pořád člověk za něčím honí, něco musí. Tak alespoň to kafíčko si občas musíme vychutnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anoli30 píše:
Je sice pravda že to je drahá sranda, ale já si říkám, že si člověk prostě musí někdy udělat nějakou radost. Vždyť v dnešní době se pořád člověk za něčím honí, něco musí. Tak alespoň to kafíčko si občas musíme vychutnat.
Presne tak, kavovar drahy, kapsle jakbysmet. Ale kdyz deticky krasne usnou odpoledne v kocarku, Hura na kaficko a pekne si to na zahradce vychutnat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sakra ty mi děláš chutě. Už aby bylo alespoň jaro. Úplně to vidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj souhlasim akorat muzu rict ze mi ta milka do kavovaru nechutna
to uz radeji latte machiato karamel
bomba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo ma karticku Billa, tak za 109,– pro cleny, myslim, ze do utery. Neni to 99, ale alespon dvacka na krabicku dolu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lowlands píše:
Kdo ma karticku Billa, tak za 109,– pro cleny, myslim, ze do utery. Neni to 99, ale alespon dvacka na krabicku dolu.
Za stejnou cenu je pořád v intersparu - a ještě k tomu samolepky, za které jsou skleničky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebovala bych poradit.
Mám nový Dolce Gusto Piccolo a podle obrázkového návodu jsem nepochopila, zda kávovar „pozná“, že už proteklo dost tekutiny a sám proud „vypne“ a nebo jestli je množství tekutiny řízeno pouze manuálně a to přepnutím páčky (studená, horká voda)? Zůstává vám nakonec taky v kapsli nějaká tekutina?
Díky moc za odpověď
juma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit