Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ted budou v akci tablety DG ve Sparu za 99 Kč a v Globusu snad taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám že je tu nějak mrtvo ![]()
Já jsem min. týden vyzkoušela chai latte - a musím říct že mi moc nechutná
. přivezla jsem jej z německa, ta skořice je tam na mě až moc výrazna. Třeba to sáčková chai latte mi chutná mnohem více - a stojí míně než půlku.
Jinak min. týden měli v německu kapsle za myslím 3,79E, tak jsme něco pokoupili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ![]()
No, my jsme reklamovali ten kávovar DG, tak nám ho opravili a vyčistili. Prý tam byl vodní kámen a máme ho po každém kafi proplachovat
Nechápu čím, když tam teče jenom voda
A to tam kvůli tvrdé vodě dávám jenom balenou vodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
AhojNo, my jsme reklamovali ten kávovar DG, tak nám ho opravili a vyčistili. Prý tam byl vodní kámen a máme ho po každém kafi proplachovat
Nechápu čím, když tam teče jenom voda
A to tam kvůli tvrdé vodě dávám jenom balenou vodu
Jak dlouho jste ho měli? My dáváme vodu z Brita konvice sem tam tam nechám projet octovou vodu - sem tam je jednou za půl roku tak a vše vpohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
Jak dlouho jste ho měli? My dáváme vodu z Brita konvice sem tam tam nechám projet octovou vodu - sem tam je jednou za půl roku tak a vše vpohodě
Kupovala jsem ho před Vánoci a během 3 měsíců přestala téct voda, tak jsem jim ho tam odnesla na reklamaci. Ještě by mě zajímalo, jak často se má odvápňovat. Napsali mi do zprávy, že pravidelně, ale není tam, jak často ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mufice: Tý jo. Já bych začla používat jinou vodu - vy máte tvrdou? Kdo ví jak na tom jsou ty kupované. Já jak jsem psala dávám vodu z Brity - téct mi to nepřestalo nikdy ta voda a s manželem jsme se teď dohadovali kdy jsme čistili - teď nedávno, ale kdy předtím - říkal že to bylo déle než rok. Tož tak, Takže já hlasuju za Britu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
Mufice: Tý jo. Já bych začla používat jinou vodu - vy máte tvrdou? Kdo ví jak na tom jsou ty kupované. Já jak jsem psala dávám vodu z Brity - téct mi to nepřestalo nikdy ta voda a s manželem jsme se teď dohadovali kdy jsme čistili - teď nedávno, ale kdy předtím - říkal že to bylo déle než rok. Tož tak, Takže já hlasuju za Britu
Máme tvrdou vodu ze studně, ale do kávovaru dávám ty kupované. Sestra si tam leje vodu ze studně a 4 roky už jí ten kávovar slouží. Sice má jiný druh, ale stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky mám blbej dotaz, když mi to píše čas odvápnit, tak co mám dělat?
Děkuji za odpověď. Máme ho chvilku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja asi budu mit jeste blbejsi dotaz. Kde to jako pise cas odvapnit?
Mam asi mesic DG Genio…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majdula83 píše:
Tak ja asi budu mit jeste blbejsi dotaz. Kde to jako pise cas odvapnit?Mam asi mesic DG Genio…
Píše to u DG creativa…ten pá displej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DG má na to svůj odvápňovač, ale je dražší. Já jsem si objednala jiný, který byl levnější. Ten odvápňovač nasypete do té nádobky na vodu a naplníte vodou a necháte ten kávovar tím pročistit. Pak se to musí ještě aspon 2× propláchnout, aby tam nezůstal ten bordel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zazinka3333 píše:
Píše to u DG creativa…ten pá displej
A za jak dlouho ti to píše, aby jsi to odvápnila. Je to po měsíci nebo déle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
A za jak dlouho ti to píše, aby jsi to odvápnila. Je to po měsíci nebo déle?
No mě to kávovar zatím právě nepsal…mám ho asi od začátku roku.Poslední měsíc vařím kávičku skoro denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit