Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
12.5.12 22:12
@Ivuc píše:
Vpohodě, ten globus vím jen proto že jsem tam dneska byla. jinak pokud někde vlezu jednou za čas tak taky nic nevím :cert:

Tak to jsme stejný já na něco čumím a za chvíli nevím kde to bylo. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.5.12 22:13
@anoli30 píše:
No my jsme si ho měli vybrat k vánocům a taky zrovna k tomu byla akce. Ale jen tři balení. Bohužel v prodejně měli už poslední a kapsle jen stejné druhy takže řekli ať se pro to stavíme až příjde zboží. Ale já jsem horká hlava tak jsem řekla, že si ho půjdu koupit jinam. No když pán viděl, že semnou nehne tak mi dal k tomu takové kapsle jaké jsem chtěla a né ty co byly předepsané. :mrgreen: No líná huba holé neštěstí. :lol:

Skvěle sis to zařídila, já sjem taky taková :-)

Teď ohledně té akce jim ještě raději azvolám než ho koupím - mají tam do vyprodání zásob - pvšem envím jestli kávovarů, nebo kapsí :nevim: Takže než koupím, zavolám, jinak už ho mám objednaný na osobní vyzvednutí na prodejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.5.12 22:16

Jinak v německu jsou do Tassima kapsle levnější než tady - bez akce tassimo 4,39, DG 4,49, když jsou v akci tak vyjdou cca na 90kč. my teď 1× měsíčně jezdíme nakupovat tam… Před vánocema jsem tam chtěla kupovat i tassimo kávovar - byl asi za 49E - ale tím že se tam dostaneme až v sobotu tak už nebyl. Dneska ale měli za 49E DG, tu kachnu co tady je za 3t, což je taky super cena tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
12.5.12 22:18
@Ivuc píše:
Skvěle sis to zařídila, já sjem taky taková :-)Teď ohledně té akce jim ještě raději azvolám než ho koupím - mají tam do vyprodání zásob - pvšem envím jestli kávovarů, nebo kapsí :nevim: Takže než koupím, zavolám, jinak už ho mám objednaný na osobní vyzvednutí na prodejně…

To jó radši zavolej ať víš na čem jseš. :palec: Ale myslím, že teď to bude lepší než před těma vánocema. Jak na to pořád dělali reklamu tak o to byl zájem a hned to bylo pryč a ty kapsle nebyli u nás skoro k dostání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
12.5.12 22:20
@Ivuc píše:
Jinak v německu jsou do Tassima kapsle levnější než tady - bez akce tassimo 4,39, DG 4,49, když jsou v akci tak vyjdou cca na 90kč. my teď 1× měsíčně jezdíme nakupovat tam… Před vánocema jsem tam chtěla kupovat i tassimo kávovar - byl asi za 49E - ale tím že se tam dostaneme až v sobotu tak už nebyl. Dneska ale měli za 49E DG, tu kachnu co tady je za 3t, což je taky super cena tam

Tak to je škoda, že nejezdíme do Německa. My zas do Polska a tam jsem je ještě neviděla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.5.12 22:21

anoli: tady by to měli být že je do 30 dnů pošlou - na netu se vyplní číslo účtenky + další věci, vybereš si jaký kapsle chceš a oni ti to pošlou - i tak to chci mít ale potvrzený - aby mi pak neřekli že už počet vyčerpaný enbo co já vím že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.5.12 22:28
@anoli30 píše:
Tak to je škoda, že nejezdíme do Německa. My zas do Polska a tam jsem je ještě neviděla. :nevim:

Tak v Polsku jsou dlouho nebyla. Do Německa to máte daleko? My asi 70k, jezdíme tam cca 1× měsíčně - ani ne ohledně ceny, ale proto, že ty výrobky jsou nesrovnatelně lepší prostě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
12.5.12 22:31

Tak jestli se mi to povede vložit tak na téhle adrese to je:http://www.prodejkavy.cz/vyhledavani?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
12.5.12 22:33

Jé povedlo se :dance:
Tak tam jsou všechny druhy kávy které teď vyrábí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.5.12 22:55
@anoli30 píše:
Jé povedlo se :dance:
Tak tam jsou všechny druhy kávy které teď vyrábí.

SUper, už na to koukám - ty čaje vypadjí lákavě - ovšem ta cena teda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
12.5.12 23:04
@Ivuc píše:
SUper, už na to koukám - ty čaje vypadjí lákavě - ovšem ta cena teda :-(

No jo. Ale, když chvíli počkáš tak myslím půjdou taky s cenou dolů. Prostě musíš třeba hledat. Do nedávna mě vůbec nenapadlo hledat v elektrách a přitom tam to mají kolikrát za 90Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
13.5.12 11:52

Levné tablety do DG mají ted v Intersparu za 109 Kč, zítra je tam pojedu koupit :pankac:

A veškeré akce na tablety DG a Tassimo naleznete zde:
 http://www.kupujete.cz/kava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
13.5.12 11:58

Mě sestra kupuje v Benešově v jednom obchodě kapsle za 99,– a tu cenu mají pořád :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
25.7.12 08:24

Potřebovala bych se zeptat těch, co mají Tassimo-u Latté mi začalo nějak blbnout, že mi v té mlékové kapsli zůstává hodně vody, ani to moc nepěnilo-te´D jsem to komplet pořádně vypucovala, odvápnila a zase mi to tam zůstalo. Už to teda aspoň udělalo pěnu :-) ale nevím, proč tam toho tolik zůstává, to nedělávalo, kasple bývala prázdná :nevim: nevíte, čím by to mohlo být? v těch „problémech“ co jsou vypsané v návodu toto není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.7.12 18:05

Ahojky…máte někdo doma KRUPS KP2606E2 ESPRESSO http://www.eproton.cz/…/280878.html?af=1 Je pravda že u ostatních nelze nastavit množství vody a musí se hlídat voda při přípravě nápoje? U tohoto by dle popisu mělo jít nastavit..takže vložím kapsli a nemusím hlídat množství vody? Prosím o zkušenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí