Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tak já sladké ráda takže chocochino si vychutnávám
a caramel latte mi moc chutná
ty obyč. kávy ani nepiju,to pije chlap.
Já mám creativu takže tvar jako tučňák a nestříká mi to teda nikde.Akorát to stříkalo když jsem dělala do maličkého hrnečku malému nesquika ale příště jsem to posunula o příčku nahoru a už to nestříkalo,takže já nemusím čistit nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jehla na cisteni u dolce gusto circolo
MUFICE píše:Ajla píše:Tak já jí taky nemohla najít. Pak jsem otočila automat a byla zapíchlá vedle té nádržky na vodu. Máme takové to vajíčko
jezis ja jsem si nevsimla ze mam u kavovaru i dratek na sicteni jehlya krabici jsem vyhodili
Fakt tam ta jehla je, no ani bych si nevsimla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nufka1 píše:MUFICE píše:Fakt tam ta jehla je, no ani bych si nevsimlaAjla píše:Tak já jí taky nemohla najít. Pak jsem otočila automat a byla zapíchlá vedle té nádržky na vodu. Máme takové to vajíčko
jezis ja jsem si nevsimla ze mam u kavovaru i dratek na sicteni jehlya krabici jsem vyhodili
ty jo, tak to by mne nenapadlo ![]()
Holky, jak vám chutná Bon giorno-cafe au lait? Já si představovala že to bude silnější, když je to bon giorno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
burgundy píše:nufka1 píše:MUFICE píše:Fakt tam ta jehla je, no ani bych si nevsimlaAjla píše:Tak já jí taky nemohla najít. Pak jsem otočila automat a byla zapíchlá vedle té nádržky na vodu. Máme takové to vajíčko
ty jo, tak to by mne nenapadlo
Holky, jak vám chutná Bon giorno-cafe au lait? Já si představovala že to bude silnější, když je to bon giorno
Přijde mi to jak takové kakajíčko pro dospělé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mufka1: Waw, moc děkuji za foto - fakt tam je. Musím říct že tam jsem nidky nekoukala ![]()
tracy, taky ten tvar kávovaru co máš ty je nejlepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kyrnyj píše:
A u Picola taky bude? Kde?
Myslím že taky bude - zkus se taky podívat dozadu když odděláš nádobku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kyrnyj-je to tam,teď jsem koukala.Je to schované,jak se nasouvá vzadu ta nádobka,tak přímo v tom nasouvátku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jezis tak to by me nenapadlo ze tam je takhle ta jehla
mam Fontanu tak omrknu kde je u ni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivuc píše:Kyrnyj píše:Myslím že taky bude - zkus se taky podívat dozadu když odděláš nádobku
A u Picola taky bude? Kde?
Zatím se podívat nemůžu, jedu si pro něj zítra, dnes mi volali z elektra, že už ho tam mám a vůůůůůůůůbec se nemůžu dočkat ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, jaký je rozdíl mezi „laté“ a „kapučínem“?
Slyšela jsem, že je to u dolce gusto hooodně podobné … co je lepší?
- Citovat
- Upravit
Kyrnyj píše:
Kapučino je víc sladké a prostě to chutná jinak - latte je jen napěněné mléko + káva, v kapučínu je ještě něco přidané.
Jinak kapučíno jsem ráda kupovala to ice - dá se dělat jak ze studené vody tak z teplé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kyrnyj píše:
U DG je to skoro to samé, jenom to cappucino má více mléka, tudíž má i větší objem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha tak to asi delam blbe mne kapcuino prijde silnejsi…a sladsi naopak latte…ale je fakt ze uz jsem si dlouho nedala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U kapučína má být 200ml mléka + 40ml kávy, u latte je to 170ml mléka a 50ml kávy - možná proto mi to přijde sladší, že je více mléka a taky mi přijde navoněný to kapučíno nebo jak to popsat. To ice mám ale ráda moc a když ho nespotřebujeme jako ice, dělám normálně s horkou vodou i.
Jinak jsem se teď dívala na stránky a originál sklenice na latte stojí 2ks 300kč - to je strašná cena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit