Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
26.1.12 22:57
Ajla píše:
presne mam z Ikey za 9kc ks

Těch mám taky asi 10, akorát nemají ouško :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
26.1.12 22:58
MakysekM píše:
Holkýý..tak který si mám koupit??? :nevim: :mrgreen:

My máme DG takové to vejce, líbí se mi to i jako designový prvek do kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
26.1.12 23:01
MUFICE píše:
MakysekM píše:

Mužeš prosíííím poslat přímo odkaz? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
26.1.12 23:09
MakysekM píše:
MUFICE píše:
MakysekM píše:
Mužeš prosíííím poslat přímo odkaz? :kytka:

http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…dolce-gusto/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
26.1.12 23:36

Jak dopadla ta reklamace DG?Co ti tam řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivka.o
27.1.12 00:52

Zitra pro nej jedu :) cerne leskle DG circolo nebo jak se to pise, tady kde ziji - mimo CR to DG creativa- automaticke s displejem - vubec na trhu nenabizi! Jinak bych sla do nej… takze jsem byla vyberem omezena pouze na ty levnejsi rady :( Circolo se mi libi, ze mi tak nebude „vykukovat“ do linky a dam si ho pekne dozadu na linku ke stene, vedle klasickeho presovace DeLonghi- ale z neho nez udelam latecko, je vsude potom bordel

• Citovat
  • Upravit
23
27.1.12 00:58

cerne leskle DG circulo nebo jak se to pise,

tady kde ziji – mimo CR to DG Creativa- automaticke s displejem – vubec na trhu nenabizi! Jinak bych sla do nej… takze jsem byla vyberem omezena pouze na ty levnejsi rady :( Circolo se mi libi, ze mi tak nebude „vykukovat“ do linky a dam si ho pekne dozadu na linku ke stene, vedle klasickeho presovace DeLonghi- ale z neho nez udelam latecko, je vsude potom bordel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
27.1.12 08:50
nufka1 píše:
cerne leskle DG circulo nebo jak se to pise,tady kde ziji – mimo CR to DG Creativa- automaticke s displejem – vubec na trhu nenabizi! Jinak bych sla do nej… takze jsem byla vyberem omezena pouze na ty levnejsi rady :( Circolo se mi libi, ze mi tak nebude „vykukovat“ do linky a dam si ho pekne dozadu na linku ke stene, vedle klasickeho presovace DeLonghi- ale z neho nez udelam latecko, je vsude potom bordel :roll:

Tenhle typ neznám, to naše vejce je trošku jiné. Kde jsi ho koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.12 15:24

Já zkoušela Latté jak z DG tak z Tassima. Chutnaly mi obě a obě byly stejně napěněný. A jak tady bylo psáno dříve, v Tassimu nejde o bary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.1.12 15:59

http://eltema.no/…-kp5000.aspx

Ale mám ho v barvě černě lesklé, vypadá na lince opravdu luxusně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
27.1.12 17:17
nufka1 píše:
http://eltema.no/…-kp5000.aspxAle mám ho v barvě černě lesklé, vypadá na lince opravdu luxusně :)

Tak lesklé může vypadat fakt dobře. Odkud jsi, podle té stránky to vypadá na nějaké Švédsko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
27.1.12 19:01

Tlak u Tassima jsme tady už dávno řešili - má sice 3,3 bar, ovšem je to dělané na úplně jiném principu než DG takže je to srovnatelné.

Jinak já mám taky doma DG, Tassimo jsem měla na několika předváděčkách a chutnalo mi moc moc. A to že to nemá žádnou pěnu není vůbec pravda - latte bylo krásně napěněné, stejně tak Milka i presso - všechno mělo naprosto srovnatelnou pěnu jako má DG.

Cena za kapsle je vyšší, ale dají se koupit také v akci, takže je to pak cenově naprosto srovnatelné - DG stojí bez akce 129kč a latte je taky na 8 káv. Jinak Tassimo v německu má nepřeběrné množství kapslí, určitě to brzy bude i tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gold45
27.1.12 19:15

Holky, nevíte prosím, kde se dají teď nějak výhodněji koupit kapsle DG? Ideálně třeba přes internet, ale aby tam bylo poštovné zdarma (vím, že to někdy bývá, ale nemůžu to najít) nebo tak něco … díky moc…

• Citovat
  • Upravit
313
27.1.12 19:21
Kyrnyj píše:
Holky, nevíte prosím, kde se dají teď nějak výhodněji koupit kapsle DG? Ideálně třeba přes internet, ale aby tam bylo poštovné zdarma (vím, že to někdy bývá, ale nemůžu to najít) nebo tak něco … díky moc…

Interspar, 109 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gold45
27.1.12 19:24
Ivuc píše:
Kyrnyj píše:
Holky, nevíte prosím, kde se dají teď nějak výhodněji koupit kapsle DG? Ideálně třeba přes internet, ale aby tam bylo poštovné zdarma (vím, že to někdy bývá, ale nemůžu to najít) nebo tak něco … díky moc…
Interspar, 109 Kč

Chjo, ten v blízkosti nemám :-(
Máme tady akorát Tesco …
Takže bych potřebovala opravdu spíš tip na internet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max