Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
domca1221
16.1.12 16:57

mě se to taky občas stane, když nechám pasle tam a nevyhodím ji, tak mi tvrá déle než to otevřu (asi se tam zalepí či co :nevim: ), ale vždy se mi to podařilo otevřít, zase to asi nezkoušej násilím aby jsi to neulomila, jinak já mam úplně ten stejný DG

• Citovat
  • Upravit
domca1221
16.1.12 17:05

ještě mě napadlo, když se mi ta páčko zasekne, tak s ní jako cloumám z prava do leva, tak ještě to můžeš vyzkoušet :)

• Citovat
  • Upravit
14434
16.1.12 17:46

:D já s tím cloumala co to šlo,ale pak jsem radši řekla dost než tam něco uplně podělám a neuznají mi to.By mě zajímalo proč to nejde sakryš otevřít co se tam mohlo stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
16.1.12 17:49

tak to netuším, ale jak říkám už se mi to párkát také stalo, ale vždy se mi podařilo to otevřít :nevim:

• Citovat
  • Upravit
313
16.1.12 18:18

Tracy, nám se tuhle stalo naprosto to stejné - prostě voda netekla, máme i poict že natekla někam do přístroje :-(. Postavila jsem k tomu manžela - tak ymu to nešla, nakonec se podařilo - teď jsem se ho ptala jak to udělal - říkal hrubé násilí, že za to prostě pořádně zabral. Říkal že se nemáš čeho bát - je to mechanické. Ten nesquik se ti tam nějak dostal do té jehly a teď to nejde - neboj se ale zabrat a povede se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
16.1.12 18:58
domca1221 píše:
stalo se mi úplně to stejné, na servisní lince mi poradili pročistit jehlu (ta co propichuje kapsle) a byla jen zanešená a poté již bylo OK, tak zkuste :nevim:

To už jsem taky zkoušela a nešlo to 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
16.1.12 20:42
MUFICE píše:
domca1221 píše:
stalo se mi úplně to stejné, na servisní lince mi poradili pročistit jehlu (ta co propichuje kapsle) a byla jen zanešená a poté již bylo OK, tak zkuste :nevim:

Hm tak to už nevím, jen se zeptám jak jsi jí pročistila, myslela jsem jako jí propíchnout, najít něco co se do ní vejde a prošťourat jí :lol:

• Citovat
  • Upravit
50186
16.1.12 22:23
domca1221 píše:
MUFICE píše:
domca1221 píše:
Hm tak to už nevím, jen se zeptám jak jsi jí pročistila, myslela jsem jako jí propíchnout, najít něco co se do ní vejde a prošťourat jí :lol:

K tomu proštouchnutí byl takový drátek, zkoušela jsem to dle návodu a je to prd platný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
17.1.12 12:23

Věřte že jsem za to pořádně zabrala a pak i chlap,ale nehlo se to ani o píď takže jsme to pak už nemordovali a radši to vzal na reklamaci.Dneska jsem mu vypsala závadu a jel s tím.Jsem teda zvědavá co to bude a jak koukám,to asi bývá časté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
17.1.12 16:43

Tak jsem se zaregistrovala na stránky DG a zdarma mi pošlou jenom hrnek na espresso, chtěla jsem ty sklenky na latté :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
17.1.12 17:39
Tracy píše:
Věřte že jsem za to pořádně zabrala a pak i chlap,ale nehlo se to ani o píď takže jsme to pak už nemordovali a radši to vzal na reklamaci.Dneska jsem mu vypsala závadu a jel s tím.Jsem teda zvědavá co to bude a jak koukám,to asi bývá časté

Věř že by to fakt hodně hrubím násilým povolilo - já to taky nezvládla, nastoupil chlap, pořádně zabral a bylo to ;-) V servisu udělají naprosto to stejné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
18.1.12 11:29

hmm no neva,já se bála že tam ta jehla se třeba zkřivila a něco tam poděláme,už to tam mají a snad by to mělo být co nejdříve.Jen ať si to tam pořádně zpraví,měli jsme ho v provozu 14 dní,to přece nemůže udělat nový přístroj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
18.1.12 14:54
Tracy píše:
hmm no neva,já se bála že tam ta jehla se třeba zkřivila a něco tam poděláme,už to tam mají a snad by to mělo být co nejdříve.Jen ať si to tam pořádně zpraví,měli jsme ho v provozu 14 dní,to přece nemůže udělat nový přístroj :roll:

Možná to byl zrovna nějaký vadný kus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
18.1.12 19:22
Tracy píše:
hmm no neva,já se bála že tam ta jehla se třeba zkřivila a něco tam poděláme,už to tam mají a snad by to mělo být co nejdříve.Jen ať si to tam pořádně zpraví,měli jsme ho v provozu 14 dní,to přece nemůže udělat nový přístroj :roll:

Když to není přístrojem ale těmi kapslemi :-(. Je balení, kde se mi to stává často a pak rozdělám další a vše vpohodě - takže podle mě to je tou kapslí, ne vadou v přístroji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
19.1.12 09:16

Ivuc tak co tam do toho dávají?beton? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie