Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
ještě mě napadlo, když se mi ta páčko zasekne, tak s ní jako cloumám z prava do leva, tak ještě to můžeš vyzkoušet ![]()
- Citovat
- Upravit
já s tím cloumala co to šlo,ale pak jsem radši řekla dost než tam něco uplně podělám a neuznají mi to.By mě zajímalo proč to nejde sakryš otevřít co se tam mohlo stát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to netuším, ale jak říkám už se mi to párkát také stalo, ale vždy se mi podařilo to otevřít ![]()
- Citovat
- Upravit
Tracy, nám se tuhle stalo naprosto to stejné - prostě voda netekla, máme i poict že natekla někam do přístroje
. Postavila jsem k tomu manžela - tak ymu to nešla, nakonec se podařilo - teď jsem se ho ptala jak to udělal - říkal hrubé násilí, že za to prostě pořádně zabral. Říkal že se nemáš čeho bát - je to mechanické. Ten nesquik se ti tam nějak dostal do té jehly a teď to nejde - neboj se ale zabrat a povede se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
domca1221 píše:
stalo se mi úplně to stejné, na servisní lince mi poradili pročistit jehlu (ta co propichuje kapsle) a byla jen zanešená a poté již bylo OK, tak zkuste
To už jsem taky zkoušela a nešlo to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MUFICE píše:domca1221 píše:To už jsem taky zkoušela a nešlo to
stalo se mi úplně to stejné, na servisní lince mi poradili pročistit jehlu (ta co propichuje kapsle) a byla jen zanešená a poté již bylo OK, tak zkuste
Hm tak to už nevím, jen se zeptám jak jsi jí pročistila, myslela jsem jako jí propíchnout, najít něco co se do ní vejde a prošťourat jí ![]()
- Citovat
- Upravit
domca1221 píše:MUFICE píše:Hm tak to už nevím, jen se zeptám jak jsi jí pročistila, myslela jsem jako jí propíchnout, najít něco co se do ní vejde a prošťourat jídomca1221 píše:To už jsem taky zkoušela a nešlo to
K tomu proštouchnutí byl takový drátek, zkoušela jsem to dle návodu a je to prd platný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřte že jsem za to pořádně zabrala a pak i chlap,ale nehlo se to ani o píď takže jsme to pak už nemordovali a radši to vzal na reklamaci.Dneska jsem mu vypsala závadu a jel s tím.Jsem teda zvědavá co to bude a jak koukám,to asi bývá časté
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se zaregistrovala na stránky DG a zdarma mi pošlou jenom hrnek na espresso, chtěla jsem ty sklenky na latté ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tracy píše:
Věřte že jsem za to pořádně zabrala a pak i chlap,ale nehlo se to ani o píď takže jsme to pak už nemordovali a radši to vzal na reklamaci.Dneska jsem mu vypsala závadu a jel s tím.Jsem teda zvědavá co to bude a jak koukám,to asi bývá časté
Věř že by to fakt hodně hrubím násilým povolilo - já to taky nezvládla, nastoupil chlap, pořádně zabral a bylo to
V servisu udělají naprosto to stejné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hmm no neva,já se bála že tam ta jehla se třeba zkřivila a něco tam poděláme,už to tam mají a snad by to mělo být co nejdříve.Jen ať si to tam pořádně zpraví,měli jsme ho v provozu 14 dní,to přece nemůže udělat nový přístroj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tracy píše:
hmm no neva,já se bála že tam ta jehla se třeba zkřivila a něco tam poděláme,už to tam mají a snad by to mělo být co nejdříve.Jen ať si to tam pořádně zpraví,měli jsme ho v provozu 14 dní,to přece nemůže udělat nový přístroj
Možná to byl zrovna nějaký vadný kus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tracy píše:
hmm no neva,já se bála že tam ta jehla se třeba zkřivila a něco tam poděláme,už to tam mají a snad by to mělo být co nejdříve.Jen ať si to tam pořádně zpraví,měli jsme ho v provozu 14 dní,to přece nemůže udělat nový přístroj
Když to není přístrojem ale těmi kapslemi
. Je balení, kde se mi to stává často a pak rozdělám další a vše vpohodě - takže podle mě to je tou kapslí, ne vadou v přístroji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě se to taky občas stane, když nechám pasle tam a nevyhodím ji, tak mi tvrá déle než to otevřu (asi se tam zalepí či co
), ale vždy se mi to podařilo otevřít, zase to asi nezkoušej násilím aby jsi to neulomila, jinak já mam úplně ten stejný DG