Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kači31 - mám před sebou leták Intersparu, nabídka od 7.11. do 13.11., cena 99,90 za krabičku.
Já jsem zatím ve fázi vybírání mezi DG a Tassimo. Jde mi hlavně o čokoládu. Ochutnala jsem od DG, ta mi přijde taková víc vodová, ale málo sladká (což by mi vyhovovalo), nevidím ale velký rozdíl mezi silným kakaem z mléka, které si děláme doma a tímto. Pak jsem zkoušela i od Tassima, ta má Milku, na chuť mi přišla lepší, hustější, ale zase strašně přeslazená. Tak ještě nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
Nemyslela jsi myslela Electroworld? Ale platilo to jenom na pátek, tak jsem to prošvihla.
Buď datart nebo EW - viděla jsem to v letáku a DG bylo za 89. Už tady ty letáky ale asi nemám - přišly ale min. týden, takže si myslím, že by to mělo být ještě platné.
Ve Sparu měli kapsle za 99kč už dnes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsem byla v Datartu a kapsle DG i Tassimo měli za 99,–
@náhradní maminka: čokoláda mi přijde od Tassima mnohem lepší - případně si můžeš dát více mléka a nebude tak sladká. DG když se ale dělá přesně jak má tak je taky hodně sladké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
Včera jsem byla v Datartu a kapsle DG i Tassimo měli za 99,–@náhradní maminka: čokoláda mi přijde od Tassima mnohem lepší - případně si můžeš dát více mléka a nebude tak sladká. DG když se ale dělá přesně jak má tak je taky hodně sladké
Já jsem o víkendu koupila tablety DG v Intersparu taky za 99 Kč ![]()
Tu čokoládu od DG si dělám s více vody a i tak je to šíleně sladké a to jsem zvyklá si sladit kafe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE No mě teda taky hodně překvapilo že @náhradní maminka píše že se jí to nezdálo tak sladké - jediné co mě napadlo ež to bylo více naředěné. Já to děltem dělala do fakt velkého hrnku - sladké mi to přišlo pak i tak dost a ještě mi to nechutnalo. Ta Milka od Tassima je sice dost sladká, ale fakt chutná jako čokoláda - tak tam mi to ani nepřijde. nedávno jsem měla horkou čokoládu přímo z Lindt - ač hořká, taky byla hodně sladká prostě. No a vzhledem k tomu že to člověk pije jednou za čas to moc neřeším. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za info - já jsem tu od Tassima ochutnala na nějaké předváděčce v obchodě, tu Milku, také mě napadlo to více ředit mlékem. Od DG jsem to ochutnala od známé, která má DG kávovar, jak píšete že možná byla hodně ředěná, to je možné. Můžete mi kdo máte tento kávovar mrknout, na jakou dávku to má být? Já jsem to měla ve skleničce, min. 4 dcl, možná to bylo i o něco víc. Právě že sladké mi to nepřišlo vůbec, i známá říkala, že si to její děti musí sladit. Ale je pravda, že já jsem u ní návod jestli to připravuje tak jak se má nestudovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@náhradní maminka No tak to je jasný, pokud jsi tohoměla více než 4dcl tak to muselo být nic moc - správně toho má být 210ml! Kuk sem https://www.dolce-gusto.cz/…ococino.aspx. Jsem to musela hledat, zrovna čokoládu jsem doma neměla ani nepamatuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tassimo
Mám dotaz na ty, co mají tassimo - už jsme jej taky koupili - nakonec v Datartu za 2100 vč. 3 balní kávy, takže cena mi přijde ok. Máme hos chovaný pod stromeček - jen jsem hov čera vybalila a vyzkoušela a teď se chci zeptat - je normální že když dám kapsli, zaklapnu, zmáčknu start tak kávovar chvíli jakoby chrochtá? A teprve pak začne téci voda - chápu že neteče hned, jen mě teda zarazila to chrochtání u toho…
Jinak zkoušeli jsme včera uvařit čaj - a musím říct že chuť výborná - vůbec jsem nečekala že bude tak dobrý. Vodu jsme ještě přidávali navíc a druhý jsme udělali že jsme udělali množštví 2× takové a i tak byl pořád lepší než obyč sáčkový čaj - to jsem tedy vůbec nečekala.
Klika80: Moc prosím, poradíš mi, jak si mám vytvořit ten čárový kod aby mi proteklo více jen samostatné vody?
A poslední dotaz - když chci, aby mi voda protekla přes kapsli 2× - nechám projet celý proces, pak musím víčko otevřít, znovu zavřít a zase pustit? Bez toho otevírání místa s kapslí to nejde prosím?
Moc děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jeden dotaz - nevíte, kde v ČR koupit něco takového? http://www.ebay.de/…BayISAPI.dll?… Moc se mi to líbí, ovšem ta cena tedy vůbec ne - uvítala bych tip na něco čím to nahradit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivuc: No to chrochtání je, že on nejdřív do te kapsel natlačí vodu…
Aby se to stihlo trošku vylouhovat ![]()
No tu horkou vodu mám dva objemy - Jenden 250ml - to je čárový kod z čaje černého. A pak jsem si udělal 500ml. Ale ten stejně moc nepoužívám.. Používám hloavně ten 250ml, a když už si dělám čaj do půllitru, tak si chvilku podržím tlačítko na vodu..
To projetí 2× jsem ještě nezkoušel…
- Citovat
- Upravit
Klika80: Jasně, chápu - já sinejdřív myslela, že je to nějaká chybka, večer jsem ale koukala na videa na YT a bylo to tam taky slyšet - tudíž to pouštím z hlavy.
Můžeš se podělit o ten kod na 500ml prosím? Případně poradíš jak si ho vytvořit???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky…prosím o názor, koupit či nekoupit
http://www.mall.cz/…sto-creativa?… Tento se mi zamlouvá nejvíce, ale má někdo osobní zkušenost? Nebo je některý tip lepší? Mockrát děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MakysekM Máme ho doma. Co by jsi chtěla vědět? Je to asi nejlepší typ teda podle mě, jsou tam nastavené kávy apod.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alanis děkuji..právě o to mi šlo, že si to přednastavím a doufám že díky tomu nebudu muset třeba u toho stát a hlídat vodu koluk se jí napustí třeba do hrnku? Je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit