Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
21.11.12 18:56

@MakysekM Ano je to tak. Mám ho už skoro rok, koupila jsem si ho, protože ho má i bratr a jsme moc spokojeni. Jen u něčeho si přidám víc vody a můžeš si tam nastavit i svoji kávu nebo čaj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
21.11.12 19:15

@MakysekM
Marky, mam ho doma(ale to uz jsem ti psala),takze jsi zvana na kavicku a muzes ho omrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.11.12 19:19

@zazinka3333 nojoo..když já se ještě pořád nerozhoupala… :-)) a že jsi psala že ho máš už jsem si nevzpoměla :-) ted jsem se konečně rozhodla že si ho naložím pod stromeček :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
21.11.12 19:46

@MakysekM
Ja ho taky tak nejak dostala…prijela jsem z porodnice a kavovar byl nachystany:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
25.12.12 21:39

Nikdo nový kávovar od ježíška???

My už máme zapojeno a spokojenost maximální :potlesk:

Klika80: Moc prosím, poradíš jak si udělat ten čárový kod na větší množství čaje než 250ml, děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
25.12.12 21:46

Ahoj holky :mavam:
nám by měl Ježíšek nadělit až po Vánocích, tak zatím vybírám.
Nemáte zkušenost s tímto?

KRUPS KP 2308 NESCAFÉ® Dolce Gusto Melody 3 Automat

http://www.mall.cz/…sto-melody-3

Nevíte, jestli lze nějak nastavit program, aby tekla jenom horká voda, třeba na zalití čaje? Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
25.12.12 22:15
@Ivtcha píše:
Ahoj holky :mavam:
nám by měl Ježíšek nadělit až po Vánocích, tak zatím vybírám.
Nemáte zkušenost s tímto?

KRUPS KP 2308 NESCAFÉ® Dolce Gusto Melody 3 Automat

http://www.mall.cz/…sto-melody-3

Nevíte, jestli lze nějak nastavit program, aby tekla jenom horká voda, třeba na zalití čaje? Moc díky :kytka:

Zalistuj tady - někdo ho doma má a psal že ano a dokonce si pak můžeš nastavit aby ti určité množství vody přesně vyteklo :potlesk: Jen mně ta cena přijde hrozně vysoká za takovýto kávovar :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.12.12 23:38
@Ivuc píše:
Zalistuj tady - někdo ho doma má a psal že ano a dokonce si pak můžeš nastavit aby ti určité množství vody přesně vyteklo :potlesk: Jen mně ta cena přijde hrozně vysoká za takovýto kávovar :-(

tak v porovnani s kapslovym Nespressem to neni takova darda, nase stolete DG pred lety ten prvni model v roce 2009 stal tri tisice…a sice funguje bez problemu doted, ale neumi nic- ja bych tole melody brala vsema 10 :palec:

• Citovat
  • Upravit
313
25.12.12 23:47

@Hanka1 Tak to jste ho tedy měli nějaké hodně drahé - já měla DG 3ks - tu úplně starou kachnu, pak tu novější a naposledy circolo - a nikdy nestálo více než 2t - víc bych za něj ani nedala prostě.

A takové Nespresso se s DG porovnávat nedá - to je úplně jiná liga.

Jinak já musím říci že i tassimo dělá lepší kávu než DG - dnes jsme dělali latte - 1× z DG a 1× Tassimo a Tassimo měla skvělou pěnu z mléka a i chutově je to mléko mnohem lepší. Jsem ráda že jsme po letech vyměnili značku ;-) Jinak za kávovar jsem opět dala do 2t - cena vč. 3 krabiček kapslí byla 2100kč, Datart

Jinak Nespresso je můj tajný sen a určitě si ho jednou pořídím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.12.12 23:54

No mozna stalo dva tisice, ja ho dostala od Jeziska 2009, ale ty prvni pristroje kolem trech tisic stavaly - na vanoce 2008 to byla novinka a vanocni hit a tolik staval bezne, protoze jsem si ho prala, ale v tu dobu kojila a pila jen meltu… :poblion:

ja bych do Nespressa sla hned, jen kdyby meli vetsi vyber a dostupnost kapslí…

Tassimo mne bohuzel designem vubec neoslovilo… :roll:

• Citovat
  • Upravit
313
26.12.12 00:03

@Hanka1 Hani, kávovar byl už určitě dříve než vánoce 2008 - od jara 2008 bydlíme v baráku a první kávovar jsme měli ještě v bytě - takže tipuji podzim 2007, ne-li 06. A vážně jsme ho vždy v akci koupili do 2t - a pak za 1500 prodali na aukru :-D. Ten poslední už ale asi neprodám - popravdě mi přijde že co model, to horší kvalita - ten první tenkrát dostali i rodiče a pořád bez jediného problému pracuje - ten poslední cirkolo nás ale pěkně zlobil - teď třeba dělal naprosto šílený randál a teklo z něgo ne tak teplá voda :cert:

Mně se třeba tassimo vzhledově líbí více než DG - je menší, hezky sedí v rohu na lince a má větší nádržku než DG - teď porovnávám s circolem. A voda z něho teče fakt horká.

Nespresso bych chtěla to, co má vedle tu nádržku na pléko. A výběr kapslí mi přijde ok - DG ani tassimo takový výběr nemá - tassimo třeba v německu ano, u nás je toho málo ale. A kávovar by se mi líbil tento a ještě více tento, ten bych brala všema deseti http://www.nespresso.com/#… No třeba příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.12.12 00:09

Ivu, asi jo jen ja ho zaregistrovala prave v roce 2008, kdy jsem nastoupila na jare na materskou..

Nespresso je krasne a mne se libi i reklama s Clooneym, ale u nas je problem, ze co jsem se po MD vratila do prace tak je DG skoro nevyuzite, jen i vikendu si delam kafe a obcas detem Nesquika nebo IceTea. Driv to bylo kazde rano Aroma nebo Lungo s mlekem a po obede latte nebo cappucino, o vikendu jeste manzel Chocochino nebo obcas vecer jsem si davala Moca…

takze jestli se nam kachna podela tak mi staci maly automaticky tucnak a budu spokojena…

• Citovat
  • Upravit
313
26.12.12 00:16

@Hanka1 Já to jen odhaduju - ale to že jsme ho měli dříve než jsme se přestěhovali vím 100%

Jinak u nás se ze všeho nejvíce využívá na horkou vodu - už proto ho prostě potřebujeme :-) Jinak kávu z kapslí dostávají víceméně jen návštěvy.

Nespresso je ale takový můj tajný sen - na důchod třeba, až si budu dělat kávu se sousedkama :-D Případně bych chtěla kávovar zabudovaný - až se pokazí mikrovlnka - kterou skoro nevyužíváme - tak novou určitě kupovat nebudeme a líbil by se mi tam právě ten kávovar, tak uvidíme - mikrovlnka se určitě bude drže ještě spoustu let :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
26.12.12 10:13
@Ivuc píše:
Mám dotaz na ty, co mají tassimo - už jsme jej taky koupili - nakonec v Datartu za 2100 vč. 3 balní kávy, takže cena mi přijde ok. Máme hos chovaný pod stromeček - jen jsem hov čera vybalila a vyzkoušela a teď se chci zeptat - je normální že když dám kapsli, zaklapnu, zmáčknu start tak kávovar chvíli jakoby chrochtá? A teprve pak začne téci voda - chápu že neteče hned, jen mě teda zarazila to chrochtání u toho…

Jinak zkoušeli jsme včera uvařit čaj - a musím říct že chuť výborná - vůbec jsem nečekala že bude tak dobrý. Vodu jsme ještě přidávali navíc a druhý jsme udělali že jsme udělali množštví 2× takové a i tak byl pořád lepší než obyč sáčkový čaj - to jsem tedy vůbec nečekala.

Klika80: Moc prosím, poradíš mi, jak si mám vytvořit ten čárový kod aby mi proteklo více jen samostatné vody?

A poslední dotaz - když chci, aby mi voda protekla přes kapsli 2× - nechám projet celý proces, pak musím víčko otevřít, znovu zavřít a zase pustit? Bez toho otevírání místa s kapslí to nejde prosím?

Moc děkuji za odpovědi.

POKUD SE NEPLETU, TAK SE TO DĚLÁ TAK, že v momentě, dokud ti svítí to pravé tlačítko zelené-je na to tuším 20s- tak když ho v tu dobu chvilkku podržíš, tak ti přidá. Dělá se to tak i u káv, když chceš třeba míň silnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
26.12.12 10:20

Holky a já se zeptám…já mám právě Tassimo T40-dostala jsem ho skoro před rokem k narozkám a nějak mě začíná zlobit-přijde mi, jestli ne tlak nebo nevím-poslední dobou dělá málo pěny nebo ani nevypustí kapsli celou-že mi v ní zbyde třeba čokoláda-jindy byla kapsle prakticky prázdná. Nebo u latté si kolikrát ani nevezme všechno mléko :nevim: je odvápěný, vyčištný :nevim: a před tím zase-ale jen u latté-při tom mléku strašně pištěl. To teď nedělá, ale pro změnu nedělá skoro ani tu pěnu-myslíte, že by to mohl být jen nějaká prkotina nebo je to zralé na reklamaci :think:
a ještě jeden dotaz :?: mamka by si taky chtěla pořídit něco menšího-je sama a nemá moc peněz, ale odolat je prostě těžké :-) občas si dá u mě, ale dma pije jen takové to 2v1 -kvalitní je moc drahé, že se to už ani nevyplatí a levné už nejsou vůbec dobré a normální kávu nemůže na žaludek. Tak jsem se teď na něco dívala a potřebovala bych poradit, jaký je mezi nima rozdíl, jestli budete vědět-nevím právě, jestli DG-bývá častěji v akcích, i když bych řekla, že i u Tassima se to už lepší snad-tak to jsme se dívaly na Piccolo a Fontánu-nevím, jestli je v nich nějaký jiný rozdíl kromě velikosti nádržky a designu? Anebo tassimo T20 - a to bych se chtěla zeptat, jestli dělá čokoládu?? na kterýchsi stránkách jsem našla, že by snad měl, ale když jsem si vybírala před tím rokem já, tak mám právě pocit, že ji nedělal a proto jsem šla do té T40. Jinak nechápu, jaký je mezi 20 a 40 rozdíl kromě opět designu. Dívala jsem se na nějakých pár stránek, ale nějaké extra popisy jsem nenašla. Můžete mi v tom poradit? Zítra chceme vyrazit, páč ještě potřebujem akutně pro dědu mikrovlnku, tak že bysme to sfoukly jedním vrzem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí