Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Brusek píše:
My právě máme taky tvrdou, snažím se tam nalívat převařenou, ale ne vždy je to možné. když třeba dojde nečekaně návštěva a není tam dost vody, tak nemůžu převařit a čekat až zchládne, abych ji tam mohla nalít že…a Britu mi tatínek nedovolil koupit-na co další krám, že dá k trubkám něco, aby to tak tvrdé nebylo-jenže to by šlo akorát do pračky apod. ale ne do kohoutkuno nemůžu se s ním zatím domluvit-asi to nechápe-prý kolik těch konvic jako chci mít
tak jsem mu řekla, že ji teda kupovat nemusím, ale že zatím budou v pr… všechny drahé spotřebiče
My máme taky dost tvrdou vodu, tak do DG liju jenom kupovanou vodu. Jednou se nám stalo, že se nám ten kávovar ucpal kamencem a museli jsme to dát do servisu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brusek píše:
Aha no tak to já nedělala až tak často, tak to bude snad v pohodě. U kafe dávám první mlíko, u čokolády je to psané opačně, tak nevím, jestli to má nějaký význam
Psané to je obráceně ale dávám nejdříve mléko - na druhou stranu u té čokošky je sladké oboje - tam tam je to asi fuk, akorát by to pak asi chtělo projet tou servisní. Jinak já do čkolády přidávám ještě vodu navíc - tam možná by stačilo i to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nick Leňulka píše:
DG tablety měly v kauflandu za 88kč dobrá cenaale kdyby to bylo u tassima tak by se mi to líbilo víc
Vydrž a bude - v Kaufu tyto ceny mají. V ostatních obchodech mají v akci ceny 99 - to je taky ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak latté i čoko snad ok, v té čokině mi teda zase zůstalo zase trochu čokolády
nevím, proč to teď začalo dělat. ale pěna už docela je. Vodu do čokiny přidávat nechci-byla by moc naředěná
chutná mi tak jak je…tak jen teda musím dávat víc to servisní čištění, to mi tam nějak uniklo, že je potřeba tak často, není to tam příliš zřejmě napsané. Tak ok-díky za rady ![]()
Jo filtry do Brita konvic-super, že můžete z Německa, ale já jsem z Jižní MOravy skoro u slovenských hranic, takže pro nás je to bezpředmětné
holt musíme tu zadraho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brusek U nás ta šokoška přišla dětem hodně sladké - takže proto přidávám vodu…
Filtry - tak pokd jsi zd ruhé strany republiky, tak rakousko nebo slovensko - budou tam určitě taky levnější. My když jezdíme ke strýcovi na J Moravu tak jezdíváme nakupovat do Rakouska hračky, drogerii, prostě vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naši příbuzní si koupili k Vánocům Tassimo, tak jsem si dala to latté, ale přišlo mi takové divné oproti DG. Synovi udělali tu Milku a ta byla zase šíleně přeslazená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
Naši příbuzní si koupili k Vánocům Tassimo, tak jsem si dala to latté, ale přišlo mi takové divné oproti DG. Synovi udělali tu Milku a ta byla zase šíleně přeslazená
No je tam opravdové mléko a žádná umělina ![]()
Milka sladka je - ale úplně stejně jako šokoláda od DG - chce to dát o něco více vody…
Jinak včera jsem dělala capucino z Tassima + sousedi capucino z profi kávovar za destíky tisíc - a vypadalo i chutnalo to úplně stejně - krásná našlehaná mléčná pěna + káva - fakt bych nepoznala rozdíl - teda poznala, oni ho měli větší, ale chuťově ne. A to jsem 6 let byla příznivcem DG a Tassimu 2 roky odolávala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se poslední rok moc latté apod. nepije. Zvykla jsem si na Lungo, Grande Intenzo a ted nově miluju Café Americano s mlékem
Kdybych si kupovala nový kávovar, tak bych si koupila nějaký velký, kt je bez tablet a má to trysku na mléko. S těch automatů se mi líbí Nespresso ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O Nespresu jsme si tu psali včera - to je moje srdeční záležitost - ovšem vzhledem k cené možná až budu v důchodu
. Líbí se mi ale mom moooooooooc
Jinak my doma pijeme více právě latte, cupucino, než jen kávu - takže velký na mletou asi ne - a to na něj jednou i bude místo po mikrovlnce
Ovšem když pak vidím to jak se musí čistit atd. tak zlatý kapslový kávovary…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc Mně se líbí ten model za 4.600 Kč, to je dobrá cena, za DG jsem dala necelé 3 tisíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
@Ivuc Mně se líbí ten model za 4.600 Kč, to je dobrá cena, za DG jsem dala necelé 3 tisíce.
Mně se líbí ty nespresso lattisima - ty jsou o fest dražší, tento http://www.nespresso.com/#… a ještě více tento http://www.nespresso.com/#… - oba dva ale jsou úplně jiná cenová kategorie ![]()
Příspěvek upraven 26.12.12 v 11:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc
mně tento
EDIT
http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…resso-citiz/
Příspěvek upraven 26.12.12 v 11:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
@Ivuc
mně tento
http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…dolce-gusto/
Počkej, to ale ale DG - tento jsme do teď měli mi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc píše:
Počkej, to ale ale DG - tento jsme do teď měli mi
omylem jsem tam vložila jiný link ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivuc
https://secure1.nespresso. com/cz_cz_shop/machines. php
tady jsou všechny i s cenama