Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sexyfraga píše:
Jak vám chutná karamelový latté?
Mě teda moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě právě moc ne a to jsem vzala 2 krabice a nevím co s tím budu dělat.Nechce si ho někdo vyměnit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak zrovna jsem si ho udělala je super,určitě ho budeme kupovat,já jsem na ty kafíčka s příchutěma
není ani moc sladké a příchuť karamelu cítím je slabě.
Ráda bych si ho s vámi vyměnila ale nenapadá mě za co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja taky nemusim to karamelovy latte ikdyz neni spatny na me jen vic sladky…ale da se, lepsi je ale vanilkovy…
nejvic oblibeny mam asi choccocino zatim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaký je to vanilkový nikde jsem ho neviděla.A kde se dá koupit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
daj se koupit treba v Okay, tam maji vsechny takovy ty novinky…
vanilkovy ma jen lehce vuni vanilky a ani jsem ji skro necitila, jen pri delani krasne vonelo
my mluvime o ochucenym do DG
ale vim ze do Tassima delaji taky karamelovy latte a to jsem videla v hodne obchodech, treba globus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, tak to je super, to musím vyzoušet. DG mám doma a na latte jsem ujetá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dneska v datartu viděla to barevný DG - je krásný moc moc, ovšem přijde mi hrozně malá ta nádobka na vodu u něj ![]()
Jinak já musím říct že nejvíc mi DG vyhovovalo tvarově to melody, nebo teď creativa - tam se dá voda dolejvat jen víčkem, což je super. Teď co máme circolo tam musím nádobku vyndávat. Melody jsem prodala a teď toho docela lituju - že jsem měla prrodat spíš circolo, no nic. Asi prodám i circolo a koupím si cerativu a bude že jo ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem to karamelový latté koupila v Globusu.
A jaký má ještě DG a je dobrý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sexyfraga píše:
Jaký je to vanilkový nikde jsem ho neviděla.A kde se dá koupit?
Loni jsem ho koupila v Datartu a vonělo jak vanilkové rohlíčky a chutnalo dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak vanilkové musíme taky ještě příští týden někde splašit ať máme voňavé vánoce a hned si přikoupím ještě ty karamelové latte,i manžel si večer dělal a myslím,že bude bítka ![]()
Holky jaké jsou ještě kafíčka s příchutěmi nebo taková ta sladší do DG?Ráno si děláme cafe au lait nebo jak to je.Já nejsem vůbec na ty silné obyčejné kávy a chlap si dá občas.
A jak to vůbec probíhá u obyč. gusta ten proces?máme tu creativu a říkám si jak se to asi dělá u toho obyč,vyměřování vody atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme včera jeli do Okay v Opavě, a teda Vanilkové latté tam vůbec neměli a ještě ty kapsle měli za 129Kč
Takže tohle asi seženem jedině a netu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tracy, moc prosím, píšeš že máte creativu - je u ní možnost čerpat jen horkou vodu? Dá se to nějak nastavit? A pak by mě zajímalo jestl když ti zastaví čerpání vody dle nastavené kapsle si jí můžeš ještě dočerpat? Já všechny kafe dělám s více vody, takže pokud by to nešlo, do budoucna bych o něm ani neuvažovala…
- Citovat
- Upravit