Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5463
17.12.11 13:40

Jak vám chutná karamelový latté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
17.12.11 16:47
sexyfraga píše:
Jak vám chutná karamelový latté?

Mě teda moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.12.11 20:02

Mě právě moc ne a to jsem vzala 2 krabice a nevím co s tím budu dělat.Nechce si ho někdo vyměnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
17.12.11 20:22

tak zrovna jsem si ho udělala je super,určitě ho budeme kupovat,já jsem na ty kafíčka s příchutěma :) není ani moc sladké a příchuť karamelu cítím je slabě.
Ráda bych si ho s vámi vyměnila ale nenapadá mě za co :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
17.12.11 21:32

ja taky nemusim to karamelovy latte ikdyz neni spatny na me jen vic sladky…ale da se, lepsi je ale vanilkovy…

nejvic oblibeny mam asi choccocino zatim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.12.11 23:05

Jaký je to vanilkový nikde jsem ho neviděla.A kde se dá koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.12.11 23:13

Ty ochucený kafíčka jsou do tassima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
17.12.11 23:16

daj se koupit treba v Okay, tam maji vsechny takovy ty novinky…
vanilkovy ma jen lehce vuni vanilky a ani jsem ji skro necitila, jen pri delani krasne vonelo

my mluvime o ochucenym do DG
ale vim ze do Tassima delaji taky karamelovy latte a to jsem videla v hodne obchodech, treba globus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.12.11 23:17

Jé, tak to je super, to musím vyzoušet. DG mám doma a na latte jsem ujetá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
17.12.11 23:31

Já jsem dneska v datartu viděla to barevný DG - je krásný moc moc, ovšem přijde mi hrozně malá ta nádobka na vodu u něj :-(

Jinak já musím říct že nejvíc mi DG vyhovovalo tvarově to melody, nebo teď creativa - tam se dá voda dolejvat jen víčkem, což je super. Teď co máme circolo tam musím nádobku vyndávat. Melody jsem prodala a teď toho docela lituju - že jsem měla prrodat spíš circolo, no nic. Asi prodám i circolo a koupím si cerativu a bude že jo :-)

• Citovat
  • Upravit
5463
17.12.11 23:48

Já jsem to karamelový latté koupila v Globusu.
A jaký má ještě DG a je dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
18.12.11 01:27
sexyfraga píše:
Jaký je to vanilkový nikde jsem ho neviděla.A kde se dá koupit?

Loni jsem ho koupila v Datartu a vonělo jak vanilkové rohlíčky a chutnalo dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
18.12.11 10:10

tak vanilkové musíme taky ještě příští týden někde splašit ať máme voňavé vánoce a hned si přikoupím ještě ty karamelové latte,i manžel si večer dělal a myslím,že bude bítka :lol:

Holky jaké jsou ještě kafíčka s příchutěmi nebo taková ta sladší do DG?Ráno si děláme cafe au lait nebo jak to je.Já nejsem vůbec na ty silné obyčejné kávy a chlap si dá občas.

A jak to vůbec probíhá u obyč. gusta ten proces?máme tu creativu a říkám si jak se to asi dělá u toho obyč,vyměřování vody atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
18.12.11 10:32

My jsme včera jeli do Okay v Opavě, a teda Vanilkové latté tam vůbec neměli a ještě ty kapsle měli za 129Kč :? Takže tohle asi seženem jedině a netu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
18.12.11 14:35

tracy, moc prosím, píšeš že máte creativu - je u ní možnost čerpat jen horkou vodu? Dá se to nějak nastavit? A pak by mě zajímalo jestl když ti zastaví čerpání vody dle nastavené kapsle si jí můžeš ještě dočerpat? Já všechny kafe dělám s více vody, takže pokud by to nešlo, do budoucna bych o něm ani neuvažovala…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max