Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ivuc píše:
Vždycky po Loskutákovi mají nějaké reklamy - tam propagují různé výrobky, tak to bude asi v tom ne???Vloni jsme to vanilkové latte měli, měli ho i ve Sparu - musím říct, že mi ale moc nechutnalo, tak ani nevím jestli budu zkoušet ten karamel. To chai latte bych ale chtěla - ok máme kousek, tak se nejdřív zkusím stavit tam. Díky za tip
To vanil.latté voní jak vanil.rohlíčky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo to bylo v tom az po loskutakovyi jak jsou ty tipy loskutaka a uvadi to ty jejich moderatori…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Creativa je to nové DG kde se zmáčkne taky jeden knoflík a je kafe hotové,jako je to na tassimu. Jenže koukám,že jen tak není někde skladem
tak jsem zvědavá kde ho seženem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla píše:
jojo to bylo v tom az po loskutakovyi jak jsou ty tipy loskutaka a uvadi to ty jejich moderatori…
A jo…dík…tak to asi nedohledám, jelikož to byla asi nějaká reklama. Ale tak to neva…já už jsem v podstatě rozhodlá pro DG creativa, tak vůbec nevím, po čem ještě pátrám že.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tupý dotaz
A jak je to s mlíkem? Je v té kapsli, nebo se dává zvlášť?
Dík
- Citovat
- Upravit
Járach píše:
A jak je to s mlíkem? Je v té kapsli, nebo se dává zvlášť?Dík
Přečti si celou diskuzi a narazíš na to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Járach: mliko je v kapsi a na mlecny napoj se davaj 2 kapsle jedna s kavou a druha s mlikem
tak dnes jsem ochutnala to karamelovy latte a mne chutna, teda je moc sladky na me ale krasne voni, asi bych ho nemusela kazdy den…
zatim mi asi nejvic chutna choccocino a chai tea latte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne taky karamelový Latte krasne voní, ale přijde mi dost sladký, takže na Vánoce se popídím po tom vanilkovým Latte-to krasne vonelo a nebylo tak sladký…
- Citovat
- Upravit
Prosím o radu jak často se DG musí odvápňovat a jakým prostředkem?Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no presne vanilkovy vede…musime na predvanocni nakup, minule manzel nechtel koupit kapsle kdyz jeste nemame kavovar tak snad tentokrat ho premluvim ze je lesi se predzasobit ![]()
ja nevim jak s tim cistenim ale podle me vubec
nevim
segra ho ma rok a nikdy ho neodvapnovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ségra ho má už přes 2 roky a poprvé ho odvápňovala před 14 dny a taky má tvrdou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo zda budou zase na e-shopu dolce gusto sklenice na Latté? Chci si koupit další 2 kusy a oni je mají vyprodaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit