Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jedno Lungo pak vyjde na 6 Kč a Latté na 12 Kč a to mě přece nezrujnuje. Někdo si kupuje denně noviny a ty vyjdou pomalu dráž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MUFICE píše:
Jedno Lungo pak vyjde na 6 Kč a Latté na 12 Kč a to mě přece nezrujnuje. Někdo si kupuje denně noviny a ty vyjdou pomalu dráž
presne - chodi na domu Idnes vzdy kdyz jsou magaziny - pondeli, streda, ctvrtek a sobota - ctvrtletni predplatne stoji k osmi stovkam, to bych mela v akci z Globusu 8 krabicek latte a jedno by mne vyslo na nula nula prd…
- Citovat
- Upravit
Nemá někdo kód z DG který navyužije?Mě by se skleničky hodili.Prosím do vzkazu a napište co za něj chcete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stim kodem me to taky napadlo, ale staci dva hrnky
jsou malinky z toho bude pit spis manzel presso na latte a podobne jsmesi koupila Mc DOnalds jejich sadu je skvela a 4 hrnky za 150,–
akce na kapsle je porad nekde takze se to da koupit dobre…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak vypadají ty z MC Donalds?A kdes dají koupit?POtřebuji ještě další sklenky na latté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sexyfraga píše:¨
Jak vypadají ty z MC Donalds?A kdes dají koupit?POtřebuji ještě další sklenky na latté.
Tak to mě taky zajímá??? My máme zatím 2 vysoké skleničky s ouškem z Tesca za stovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NO nejsou pruhledny ale hezka veliksot a mam ho na fotce u toho DG ten hnedej,uvnitr je napsano Mc Cafe maji 4 barvy, hnedej, cervenej, oranzovej a zelenej, muzes si vybrat jaky chces a daji se koupit v MC Cafe…mame tu novyho mekace i s otu jejich kavarnou a tam jsou…
na latte mam zatim takovy vysoky kreamicky sklenice z Ikey uvnitr bily a venku ruzovy…ale asi si pak dokoupim vIkee ty jejich klasicky veliky sklenicky, segra dela latte do nich nebo do Ikea sklenicky uzky na nozicce a to je super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla píše:
NO nejsou pruhledny ale hezka veliksot a mam ho na fotce u toho DG ten hnedej,uvnitr je napsano Mc Cafe maji 4 barvy, hnedej, cervenej, oranzovej a zelenej, muzes si vybrat jaky chces a daji se koupit v MC Cafe…mame tu novyho mekace i s otu jejich kavarnou a tam jsou…
na latte mam zatim takovy vysoky kreamicky sklenice z Ikey uvnitr bily a venku ruzovy…ale asi si pak dokoupim vIkee ty jejich klasicky veliky sklenicky, segra dela latte do nich nebo do Ikea sklenicky uzky na nozicce a to je super
Tak už jsem to zkoukla, tyhle bych si koupila spíš na Lungo. Na latté mám ráda průhledné, musím vidět ten přechod kafe a mléka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jeste holky dotaz - koupila jsem tu novinku Chai Tea Latte a vyhodila krabicku, vim jen ze tam byl cajovy salek. Do pruhledne sklenicky, kdyz ho udelam, tak se spoji uz pri delani…
Segre chutnalo a vycetla, ze to je latte na cajovem zaklade, je ovonene skorici a moc dobre a prave tim, ze ta kavova slozka obsahuje caj, tak se spoji s mlekem a ma se delat do cajoveho sirokeho hrnku jako na kapučíno (nejsem schopna spravne napsat cappucino)…taky po udelani vypada jak caj s mlekem, krabicka je svetle fialova…
ma ho nekdo?
- Citovat
- Upravit
No ja na latte taky radsi vidim, ale pro sebe mi to jejendo ale pro navstevu asi pak poridim ty sklenicky z Ikey ![]()
Hanka1: jj ja uz ho mela vypada to ajko kafe ale pry je to jen caj, o kave jsem tam nic necetla..taky mi moc chutna je to i se zazvorem, ale krabicku nemam…
ja jsme si to udelala to vysoky sklenicky pruhledny a asi sje mtam dala moc vody chce to tak tech 200 ml
ale je to vyborny a navic ted na zimu jak delany…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžete mi někdo vysvětlit systém těch kávovarů, jak se tam dělá to šlehané mléko když tam není tryska? To je jako sušené z kapsle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DG má na latté 2 kapsle, nedříve tam dáš tu s mlékem, pak jí vyndáš a dáš tam kapsli s kafem a pak vyndáš a je hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty bláho tak to mi přijde jako totální nesmysl, to si mám jako kvalitní kafe kazit sušeným mlíkem? Kde je pak ta jednoduchost a chuť, když jsem kafař a koupím si takovej kávovar tak si do dobrýho drahýho kafe budu cpát sušený mlíko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to teda chutná, chutově mi to nepřijde jako sušený mléko. Ale musí tam být sušené mléko, čerstvé by se zkazilo
Samozřejmě, že nemůžeš srovnávat kafe z DG za 3 tisíce s De Longi za 20 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nejradši si dělám Lungo a naleju si pak do něj plnotučný mléko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit