Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
6.12.11 22:09

Ted je v Penny akce na Tassimo za 2.200 Kč, když si vystříhnete ten kuponek z akčního letáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
7.12.11 07:40

Ajla fáákt? jéé, to si mi udělala radost :mrgreen: :hug: Taky jsme koupili z mallu a dnes by mělo dojít :pankac: Ale budu si plácat přes prsty, abych ho nevytáhla z krabice :lol: :D No kvůli tomu kódu stejně budu muset :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
7.12.11 13:02

No mne uz prsilo jenze jsem nebyla doma odpolednem sim na postu juchuuuuu a ja ho teda rozbalim kvuli kodu tak ho omrknu, mamka rikala abch ho zkusila ale to neee to musim vydrzet :-D
objednam si asi jen karamelovy latte s postovny to bude za 250 i s hrnkama tak to se vyplati a dalsi krabice si dokoupim, maji je ted hodne v akci za 99… v globusu treba a ve sparu myslim taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
7.12.11 13:44
Ajla píše:
No mne uz prsilo jenze jsem nebyla doma odpolednem sim na postu juchuuuuu a ja ho teda rozbalim kvuli kodu tak ho omrknu, mamka rikala abch ho zkusila ale to neee to musim vydrzet :-D
objednam si asi jen karamelovy latte s postovny to bude za 250 i s hrnkama tak to se vyplati a dalsi krabice si dokoupim, maji je ted hodne v akci za 99… v globusu treba a ve sparu myslim taky

Tak to je super, že už došel. Určitě na něj hned mrkni, aby to byl fakt on a neměli jste pod stromkem ještě nemilé překvápko :lol: My teď ten nákup z netu dobře využijem, švagrová si též pořídila DG, takže dárek pro rodinu jejich byl vyřešený, koupíme jim 4 krabice kapslí, i my si rovnou objednáme a plus nám přijdou i ty hrníčky a nejspíš nám to rovnou vyjde i bez placení poštovného, což je super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
7.12.11 13:51

jj to omrknu zajima me jak ta fontana vypada, na zivo jsem ji videla jednou…
ja taky nejdriv premyslela ze si vemem se segrou vic kapsli a vyjde to bez placeni postovneho tak jeste uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.12.11 13:54

Já mám dostat tassimo k vánocům v práci-taky jsem koukala,jak jsou ty kapsle drahý 8o No,koupím pro sebe kafe latte a pro chlapa čokoládu nebo kapučíno a budeme to pít spíš jen třeba o víkendu,nebo když přijde návštěva,rozhodně to nevidím,že bych si ty kafe dala denně dvě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
7.12.11 13:58

ale neni to drahy ted je v kaci i za 80 Kc a nekde v letaku jsem videla tassimo kapsle za 99KC, coz vychazi na 10Kc kafe?
Ale jasny ze rospustny vyjde tak na 1KC

tak pak dej vedet jaky je Tassimo, ja se rozhodla pro DG…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.12.11 14:05

Já si moc nemůžu vybírat,páč ho na firmě dostanu k vánocům,ale je mi sympatický,že je tak jednoduchá obsluha,páč jsem technický antitalent.Kávovarsi prej sám přečte čarový kod a podle toho si sám nastaví množství a teplotu vody :potlesk: Možná bych k tomu mohla nějaký ty kapsle i dostat :lol: ale viděla jsem je válet se na firmě,si možná nějaký vezmu.Ty akce jsou teda super tož abych jela pár těch tablet koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.12.11 14:07
Ajla píše:
ale neni to drahy ted je v kaci i za 80 Kc a nekde v letaku jsem videla tassimo kapsle za 99KC, coz vychazi na 10Kc kafe?
Ale jasny ze rospustny vyjde tak na 1KCtak pak dej vedet jaky je Tassimo, ja se rozhodla pro DG…

Já právě nevěděla,kolik kusů tam těch tablet v tom balení je-takže 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
7.12.11 18:55

mahdalka: no ja nevim jak u tassima ale u Dg jsou zacatecni kapsle..tak treba tam taky budou..kapsi je tam 8 nebo 16 podle toho jaky je to kafe pokd s mlikem tak 8 a kdyz jen presso na jednu kapsli tak 16, aale ja si ho taky nebudu delat kazdy den nejsem takovy kafar
takze to fakt nevyjde draho kdyz si clovek veme kolik da la latte v restauraci

Dnes mi prislo DG tak super ozkouselaj sme ho a vratila do krabice Jeziskovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
7.12.11 18:58

My už taky máme DG doma :pankac: :dance:
Ale hrnečky nakonec asi objednávat nebudeme, jednak se mi nelíbí a pak ty kapsle vycházejí draho, tak se mi to neoplatí s poštovným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.12.11 07:56
Ajla píše:
mahdalka: no ja nevim jak u tassima ale u Dg jsou zacatecni kapsle..tak treba tam taky budou..kapsi je tam 8 nebo 16 podle toho jaky je to kafe pokd s mlikem tak 8 a kdyz jen presso na jednu kapsli tak 16, aale ja si ho taky nebudu delat kazdy den nejsem takovy kafar
takze to fakt nevyjde draho kdyz si clovek veme kolik da la latte v restauraciDnes mi prislo DG tak super ozkouselaj sme ho a vratila do krabice Jeziskovi :-)

to je fešák :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.12.11 08:06

mne teda cena za kafe neprijde nijak dramaticka, kdyz si dam v Praze v mych oblibenych kavarnach typu Savoy, Louvre, Olympia apod. latte tak pod padesat korun nejdu. Kdyz se ho dam v tech hnusoretezcich typu CostaCafe, Starbucks tak v papirovem kelimku za 90,– dostanu hnusnou brecku.

I kdyz krabice DG stoji kolem 120,–/kafi tak je cena furt pekna. Navic ja nejradeji piju Cafe au lait nebo Aroma ci Lungo, kde je 16 kapsli, takze mne kafe prijde do deseti korun.

Skoro porad jsou nejake akce, ted treba v Globusu maji DG za 99,– do vanoc, tak jsem si hned udelala zasobu, preci jen o vanocich tu bude sama navsteva a vsichni lemtaji latte jak nezavreni… ;)

Nevim, poridit si kavovar a pak se bat si dat denne dve kafe, ze je to drahy, mi prijde tak trochu postaveny na hlavu :zed: …to si pak budu radeji varit rozpustny Nescafe nebo rovnou klasickeho logroveho turka :poblion: ten je jeste lacinejsi… :zed:

• Citovat
  • Upravit
8384
8.12.11 09:51

presne ja sice nejsem nejak velkej kafar co pije kafe kazdy den, ale kdyz budu mit chut si ho dat 2× denne tak si ho proste dam…
jj v Globusu je ted akce taky si udelam zasobicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
8.12.11 10:23
Ajla píše:
presne ja sice nejsem nejak velkej kafar co pije kafe kazdy den, ale kdyz budu mit chut si ho dat 2× denne tak si ho proste dam…
jj v Globusu je ted akce taky si udelam zasobicku :-)

Akce je ted ještě v Intersparu, přišel nám včera leták :palec: Navíc, min. 1× za 2 měsíce je někde v hypermarketu na tyto kapsle akce. Takže se člověk může zásobit dopředu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí