Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ajla píše:
a jo ted na to koukam a Tassimo ma 3,3 bar jenom?Hmm tak zase tapu musim to jeste poradne prostudovat…
DG ma taky slazeny treba latte, musis koukat aby ot bylo latte bez cukru…
porad me i laka ze DG ma na vyber vic moznosti…ted nevim kolik baru ma ta mini kachna ta se mi libi…
Jj ale my kupojem právě Latté bez cukru
Jinak ono je většinou oslazený to sušený mlíko, což mi ale vůbec nevadí a celkové ta káva pak není tak sladká jak jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla píše:
a jo ted na to koukam a Tassimo ma 3,3 bar jenom?Hmm tak zase tapu musim to jeste poradne prostudovat…
DG ma taky slazeny treba latte, musis koukat aby ot bylo latte bez cukru…
porad me i laka ze DG ma na vyber vic moznosti…ted nevim kolik baru ma ta mini kachna ta se mi libi…
Dolce gusto má právě 15 barů, všechny stroje, kurec to by bylo aby ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mne taky neprijde nejak sladky ani to slazeny j to vyborny…
a ja si budu delat presso do naslehanyho mleka asi dostanu k vanocum stroj na mliko…
asi sje mse dnes rozhodla por tu kachnu tu malou DG picolo…to nejnovejsi…ty 3,3 bar me fakt u Tassima udivily…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.elektro-uno.cz/…006-cervene/
libi se mi lae i tohle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsem si nakonec objednala DG fontana v bile barve a uz se tesim an Vanoce. bude az pod stromeckem
ten design se mi fakt moc libi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla píše:
tak jsem si nakonec objednala DG fontana v bile barve a uz se tesim an Vanoce. bude az pod stromeckemten design se mi fakt moc libi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já taky uvažuju o koupi kávovaru Tassimo.
Loni jsme chtěla DG, ale odradilo mě, že nemůžu regulovat sílu kávy-nemám moc ráda silnou kávu a chtěla jsem, aby šlo přidat více vody, než si určít kávovar,ale bylo mi řečeno, že to nejde. Je tu někdo, kdo má DG a vyvrátí mi tento názor ![]()
No a teď mě teda uchvátil Tassimo…je nááádherný. Zkoušela jsem z něho jen cappuccino a fakt mi dost chutnalo a nepřišlo mi teda sladké. Jinak je fajn,že tu jde právě regulovat síla té kávy-buď přerušit pro silnější nebo přidat vodu pro slabší kávu. Taky se tu někdo ptal, jestli jde napustit jen ohřátou vodu,třeba kdybych si chtěla zalít jen obyč.čaj z pytlíku-tak to jde…součástí balení by měl být servisní T-disk,který slouží buť na čištění(kávovar se jen promývá čistou vodou) nebo právě jen na ohřátí vody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zazinka já mam DG a můžu si tam dát vody kolik chci.takže lze regulovat sílu kávy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dostala jsem DG naprosto nečekaně od manžílka ke státnicím a miluju ho
A jinak odpověď na dotaz, zda se dá regulovat síla kávy, tak já si dělám každou kávu o 50ml víc a pak to není tolik silné. A názor, že raději si zajít na kafe do restaurace, opravdu nesdílím. Tam kafe vyjde cca na 45,– a z DG na 12,50. Navíc od doby, co vlastním DG, už mi kafe jinde nechutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barvik píše:
Dostala jsem DG naprosto nečekaně od manžílka ke státnicím a miluju hoA jinak odpověď na dotaz, zda se dá regulovat síla kávy, tak já si dělám každou kávu o 50ml víc a pak to není tolik silné. A názor, že raději si zajít na kafe do restaurace, opravdu nesdílím. Tam kafe vyjde cca na 45,– a z DG na 12,50. Navíc od doby, co vlastním DG, už mi kafe jinde nechutná
Taky si tam dám víc vody, dělám si Lungo na 200 ml místo 120 ml a jedna káva mě vyjde na 6 Kč
Tablety kupuji v akci za 95 nebo 99 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MUFICE píše:barvik píše:Taky si tam dám víc vody, dělám si Lungo na 200 ml místo 120 ml a jedna káva mě vyjde na 6 Kč
Dostala jsem DG naprosto nečekaně od manžílka ke státnicím a miluju hoA jinak odpověď na dotaz, zda se dá regulovat síla kávy, tak já si dělám každou kávu o 50ml víc a pak to není tolik silné. A názor, že raději si zajít na kafe do restaurace, opravdu nesdílím. Tam kafe vyjde cca na 45,– a z DG na 12,50. Navíc od doby, co vlastním DG, už mi kafe jinde nechutná
Tablety kupuji v akci za 95 nebo 99 Kč.
Přesně, udělala jsem Lungo cca na 200ml i tátovi, který má rád silný kafe a nepřišlo mu to nějak slabší
Horší je, že já ráda latté a ice kapučíno, na tom moc neušetřím, ale mám ho víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak teď jste mě teda nahlodali…byla jsem rozhodnutá pro Tassimo, no ale co teď
Tassimo má nádherný design, ale zas DG větší výběr káv a taky o malinko nižší pořizovací cena těch kapslí oproti tassimu. No to se mi to teda zkomplikovalo těsně před vánocemi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja taky byla rozhodnuta pro Tassimo, ale sila 3,3 bar je zatracene malo fakt i prekapavac ma snad vetsi tlak
a DG am profesionalnich 15…takze jsem si nakonce vzala Dolce Gusto fontana to je designove hodne hezke…jinak DG ma designovky vsechny…
a prave ze volit mnozstvi vody jde jinak to ani nejde
, ja si davam skoro vsude vic vody (u segry teda doma ho jeste nemam musim pockat do vanoc)
a kdyz se pak zaregistrujes na jejich strankach a neco si objednas dostanes 2 hrnecky s podsalkama zdarka v cene 299 Kc…
takze ja jsem rada ze jsem sla d tyhle diskuse an konec se rozhodla pro DG…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla píše:
ja taky byla rozhodnuta pro Tassimo, ale sila 3,3 bar je zatracene malo fakt i prekapavac ma snad vetsi tlaka DG am profesionalnich 15…takze jsem si nakonce vzala Dolce Gusto fontana to je designove hodne hezke…jinak DG ma designovky vsechny…
a prave ze volit mnozstvi vody jde jinak to ani nejde
takze ja jsem rada ze jsem sla d tyhle diskuse an konec se rozhodla pro DG…, ja si davam skoro vsude vic vody (u segry teda doma ho jeste nemam musim pockat do vanoc)
a kdyz se pak zaregistrujes na jejich strankach a neco si objednas dostanes 2 hrnecky s podsalkama zdarka v cene 299 Kc…
Hmmm…no uvidím, já jsem teď na vážkách…manžel je rozhodnutý pro Tassimo
ale myslím,že poslední slovo budu mít já ![]()
Teď se zeptám asi hrozně hloupě pro všechny znalce kávy a kávovarů…ale v čem je lepší vyšši tlak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit