Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hanka1 píše:
Ja mam to uplne prvni Dolce Gusto cerno-stribrne (hodi se nam do kuchyne) - vyhovuje mi u nej, ze nemusim vyndavat celou nadrzku na vodu a jen vrskem doleju hrnek vody na ranni kafe.Kulate DG ma segra a tam musite vzdy pri naliti vody celou nadrzku vyndat.
Osobne se mi moc libi DG Picollo - ten tucnak, ale nadzka mne osobne by stacila. Ovsem kolikrat rano varim sobe kafe, holkam Nesquika a manzelovi Mochaccino (kafe s kakaem) nebo Chococcino (cokolada) a ten by se doulejvala, ale pokud budete standartne varit dve kafe tak ta nadrzka staci…
Tassimo od Jacobs se mi moc libi, ale zase si rikam, ze Nescafe maji kvalitnejsi a chutnejsi kavy nez Jacobs, tak nevim nevim. Kazdopadne pristroj je genialni v tom, ze si na kapsli precte kod a sam si nabere mnozstvi vody…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky
mame si od rodicu vybrat neco k Vanocum a premyslim jeslti DG nebo Tassimo, v Makru je akce ze za nasbirane body vyjde Tassimo na 1900,–..porad vaham jeslit to nebo to a nebo jstli vubec kavovar..na Tassimu me laka MIlka ale Nesquik u Dg je taky vybronej, segra ma DG circle a chutna mi to moc a tech prichuti…
NEjspis budu mit ale k Vancum i penovas na mliko tak prevazne bych kupovala jen presso kapsle..
ale ted dotaz k tem co maji Tassimo (DG mam ozkosuene)
jak je to? Muzu si kdyztak pridat vic vody? nechat to tect dyl jak ose to da u DG nebo proste jen co si precte z kodu to mi da a vic si pridat nemuzu, nebo muzu si nalit jen horkou vodu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla píše:
ahojky
mame si od rodicu vybrat neco k Vanocum a premyslim jeslti DG nebo Tassimo, v Makru je akce ze za nasbirane body vyjde Tassimo na 1900,–..porad vaham jeslit to nebo to a nebo jstli vubec kavovar..na Tassimu me laka MIlka ale Nesquik u Dg je taky vybronej, segra ma DG circle a chutna mi to moc a tech prichuti…
NEjspis budu mit ale k Vancum i penovas na mliko tak prevazne bych kupovala jen presso kapsle..
ale ted dotaz k tem co maji Tassimo (DG mam ozkosuene)
jak je to? Muzu si kdyztak pridat vic vody? nechat to tect dyl jak ose to da u DG nebo proste jen co si precte z kodu to mi da a vic si pridat nemuzu, nebo muzu si nalit jen horkou vodu?
Můžeš přidat jak potřebuješ, prostě podržíš tlačítko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aa super to me docela utvrdilo navic za tu cenu co je ted v makru s bodama by bylo super…za 1900..je tam jeste nejaka vychytavka nebo tak neco?
samotnou vodu napustim tak ze jen pridrzim tlacitko bez kapsle?
doma kafe nejak nepju ale latte mam rada, caje jsem koukala ze to dela a dela to i kafe bez kofeinu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha tak to si nerozumíme, samotnou vodu nenapustíš, jenom si můžeš podržením tlačítka zvolit velikost nápoje.
kafe bez kofeinu se sem ofiko nevozí, možná že ho mají v německu, to nevím
o žádné vychytávce nevím, já si dělám jednou týdně latte a synovi občas čokoládu ( ale ředím mu jí norm mlékem, je to dost sladký)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha to je skoda ze nejde i voda, ikdyz to neni tak podstatny, ted jsem koukala na nejaky videa na youtube a prijde mi to dost pomalejsi nez DG a kdyz tam chci dat vysokou sklenicku asi vyndam ten stojanek nejak co je dole ne?
tak porad vaham no uvidime
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo jo, vyndáš stojánek
nevím jak DG, ale tady se ty mléčné nápoje dělají z kondenzovaného mléka a kafe, tedy 2 kapsle, možná proto to je pomalejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U DG se taky dělá z 2 kasplí záleží jaký chceš kafe pokud Latte tak dáš nejdříve mléko(kapsli) a pak kávu(kapsli) a je to během chvilky hotové mam ho doma a jsem spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanka1 píše:Weruska píše:
Vtěrnu se i se svým dotazem - všechny píšete, že káva vychází draho. Cca kolik teda? V kavárně dám za latté kolem 40kč8 kafi stoji +- 120,– Kc coz je 15,– korun za kafe, to je fakt strasne silene polozka, ze by mi doma nechutnalo.
Navic casto se daji vychytat akce a furt nekde jsou, kdy krabka stoji kolem stovky i mene nebo akce 3 krabice za cenu 2 apod…
Klasicke velke kafe nebo preso vyjde jeste na polovinu, pac je kapsli v krabicce 16.
Když je akce, tak mají krabičku za 90-100 Kč a to už jde. Pak vyjde třeba Lungo na 6,– Kč
Dnes jsme zrovna koupili v Globusu pár krabic do zásoby, jelikož měli akci.
Jinak jsem s DG Krups maximálně spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osmanka píše:
Kupuju si občas tu kávu, která se pije jen jednokapslová a dávám si tam mlíko. Jako je Aroma, Luongo a tak - vyjde to levnějc a chutná to trošku jinak než instantní - jedno si dám třeba ráno a lepší odpoledne.
Taky tak
Ráno si dám Lungo s mlékem a odpoledne třeba Latté ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no to jo ze se to deal z 2 kapsli ale ze to tece pomaleji nez u DG ![]()
tassimo ma myslim podobny ceny na kapsle ne?
Asi pudju do tassima, segram a DG casto se navstevujeme tak at je zmena ![]()
jen jeste musim nasborat body do makra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sexyfraga píše:
U DG se taky dělá z 2 kasplí záleží jaký chceš kafe pokud Latte tak dáš nejdříve mléko(kapsli) a pak kávu(kapsli) a je to během chvilky hotové mam ho doma a jsem spokojená
A já mám Tchibo a latté si dělám pěkně z mléka čerstvého.
Ale na to se tu nikdo neptal, já vím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja budu mt penovac na mliko takze si budu taky delat z cerstvyho a z tassima jen presso, segra ma vrtulku z Ikey a taky t otak dela s DG a super…
dnes jsem se rozhodla jdu do Tassima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit