Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
no ale nekup to, za ty prachy- co maj akci ![]()
Jinak já o něm mluvila doma denně pře vánocemi a ani jsem nevedela, že už ho muž na můj svátek koupil a uložil u babičky
Ten si to asi užíval, jak jsem se užírala a furt básnila a on s kamenou tváří dělal jako nic
jo a navím miluji jejich servis- delonghi. mi nepenilo mléko, a když jsem jim volala- druhý den pan přijel se stejným náhradním presovačem- abych po dobu opravy nebyla bez výrobku.
A největší prdel byla- když přijel i s přístrojem nahoru- zkusil napěnit mléko a ono to fungovalo- jsme se zasmáli, popovídali, dal mi vizitku a prý ať volám kdykoliv
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:Clarita píše:Do Tassima i jiné kapsle než Tchibo? Já myslím, že Tchibo do Tassima nejde vůbec, Tassimo má jako kapsle takzavné T-Discy, do Tchiba jdou všechny kapsle, které jsou v sytému caffitaly, ale z toho Tchibo stejně vyjdou nejlevněji.
Ahoj, kafař teda nejsem, ale trošku jsem se o to zajímala a dočetla jsem se, že do TASSIMA díky novému tvaru kapslí jdou dát kapsle i od jiných značek kávy, ne jen od Tchiba. Takže výběr je u TASSIMA rozhodně větší, než u DG. Osobně by se mi líbil buď DG piccolo nebo TASSIMO, ale to by bylo u nás spíš stejně jen pro návštěvy.
psala jsem, že se v tom moc nevyznám - hlavně v těch značkách. Piju kafe max. 3× do roka
. Jen vím, že do Tassima jde víc značek kapslí, než do DG. Ty jsi ten typ upřesnila
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to by me teda zajimalo jaky konkretne jiny kapsle tam jdou to by bylo super a tim vic bych z ne mela vetsi radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Clarita píše:Raduš.ka44 píše:psala jsem, že se v tom moc nevyznám - hlavně v těch značkách. Piju kafe max. 3× do rokaClarita píše:Do Tassima i jiné kapsle než Tchibo? Já myslím, že Tchibo do Tassima nejde vůbec, Tassimo má jako kapsle takzavné T-Discy, do Tchiba jdou všechny kapsle, které jsou v sytému caffitaly, ale z toho Tchibo stejně vyjdou nejlevněji.
Ahoj, kafař teda nejsem, ale trošku jsem se o to zajímala a dočetla jsem se, že do TASSIMA díky novému tvaru kapslí jdou dát kapsle i od jiných značek kávy, ne jen od Tchiba. Takže výběr je u TASSIMA rozhodně větší, než u DG. Osobně by se mi líbil buď DG piccolo nebo TASSIMO, ale to by bylo u nás spíš stejně jen pro návštěvy.
. Jen vím, že do Tassima jde víc značek kapslí, než do DG. Ty jsi ten typ upřesnila
.
Nééé, do Tassima jen ty jedny - T-discy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:Clarita píše:Nééé, do Tassima jen ty jedny - T-discyRaduš.ka44 píše:psala jsem, že se v tom moc nevyznám - hlavně v těch značkách. Piju kafe max. 3× do rokaClarita píše:Do Tassima i jiné kapsle než Tchibo? Já myslím, že Tchibo do Tassima nejde vůbec, Tassimo má jako kapsle takzavné T-Discy, do Tchiba jdou všechny kapsle, které jsou v sytému caffitaly, ale z toho Tchibo stejně vyjdou nejlevněji.
.
![]()
aha
tak v tom mám dobrej zmatek teda
. Ale do nějakýho jinýho podobnýho jdou ty caffitaly, že? A těch je hafo značek…nebo se zase úplně ztrácím? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sexyfraga píše:
Já tedy,když jsem zkoumala kapsle DG tak tam bylo normální kafe a né instantní.Mě tedy DG kafe z něho chutná ale piji jen latté,capucino,čokoládu,a nesquika ostatní je na mě moc silné a to nemam ráda.
Já si dělám Lungo s mlékem, Latté, Café au lait a Cappucino. Piju kafe 2× denně, ráno to silnější a odpoledně slabší pro chut
Ještě před pár lety jsem pila kafe 1× týdně a ted si nedovedu bez něj představit den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na mě je to Lungo moc silný o něco slabší je to café au lait,ale i to je na mě silné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sexyfraga píše:
Na mě je to Lungo moc silný o něco slabší je to café au lait,ale i to je na mě silné
Já si to Lungo dělám 200 ml místo 120 ml a ještě tam leju mléko, takže mi to silný nepřijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Clarita píše:Raduš.ka44 píše:ahaClarita píše:Nééé, do Tassima jen ty jedny - T-discyRaduš.ka44 píše:psala jsem, že se v tom moc nevyznám - hlavně v těch značkách. Piju kafe max. 3× do rokaClarita píše:Do Tassima i jiné kapsle než Tchibo? Já myslím, že Tchibo do Tassima nejde vůbec, Tassimo má jako kapsle takzavné T-Discy, do Tchiba jdou všechny kapsle, které jsou v sytému caffitaly, ale z toho Tchibo stejně vyjdou nejlevněji.
.
![]()
. Ale do nějakýho jinýho podobnýho jdou ty caffitaly, že? A těch je hafo značek…nebo se zase úplně ztrácím?
Caffitaly jdou to Tchiba - Cafissima. V systému kapslí caffitaly je docela na výběr, to máš pravdu. Ale všechny ty značky jsou dražší, než Tchibo (které taky samozřejmě patří do systému caffitaly).
Už se v tom trochu vyznáš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:Clarita píše:Caffitaly jdou to Tchiba - Cafissima. V systému kapslí caffitaly je docela na výběr, to máš pravdu. Ale všechny ty značky jsou dražší, než Tchibo (které taky samozřejmě patří do systému caffitaly).Raduš.ka44 píše:ahaClarita píše:Nééé, do Tassima jen ty jedny - T-discyRaduš.ka44 píše:psala jsem, že se v tom moc nevyznám - hlavně v těch značkách. Piju kafe max. 3× do rokaClarita píše:Do Tassima i jiné kapsle než Tchibo? Já myslím, že Tchibo do Tassima nejde vůbec, Tassimo má jako kapsle takzavné T-Discy, do Tchiba jdou všechny kapsle, které jsou v sytému caffitaly, ale z toho Tchibo stejně vyjdou nejlevněji.
.
![]()
. Ale do nějakýho jinýho podobnýho jdou ty caffitaly, že? A těch je hafo značek…nebo se zase úplně ztrácím?
Už se v tom trochu vyznáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se přidám se svou zkušeností. Jak začalo DG, sme si říkali, pche zbytečnost a drahost. Pak mi (nám) manžel pořídil k Vánocům před cca 2 lety obyč presovač co umí jen espresso a kapučíno. Nedávno našel leták se slevou na to Tassimo, tak sme se na něj šli mrknout, protože dlouho chytal slinu na Latté machiato,na které jsme občas jezdili jen na jednu benzinku
. No jako pěkný byl, ALE všechny kapsle jsou slazené, což je pro mě nevyhovující protože já nesladím, takže bych to ani nepila. Navíc, nevim teda jestli ty kapsle do Tassima pro presso nebo kapučíno obsahují namletou kávu, ale pokud ano tak tlak pouhých 3,3 bar je na presso krutě ale krutě málo
. DG má tlak klasických 15 barů což je taky znát
. Samozřejmě tehdy v tom obchodě měli i předváděčku od DG, takže jsme si oba kávovary obhlídli a od DG odzkoušeli kafe. Bylo fakt dobré. DG má taky jednodušší ovládání, bez nějaké zbytečné elektroniky, manžel zastává názor, čím méně elektroniky, tím menší pravděpodobnost že se něco posere. Nakonec taky pro větší výběr kapslí jsem se rozhodli pro DG, malého tučńáčka, máme malou kuchyň. Samozřejmé je, že kdyby bylo Tassimo dýl na trhu tak jich má taky víc, to je logické. No a kafe nás nevyjde tak draho protože ho nepijem v kvantech, ale jen občas. Starý presovač si ještě necháme a DG máme na chuť. Jsme prostě spokojení, takže za sebe dávám pale nahoru pro DG
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:
Ka-tko, jestli ono to nebude tím, že DG je vlastně „neska“ v kapsli. Zkrátka jsem vyčetla, že DG má v kasplích instantní kávu.Příspěvek upraven 23.11.11 v 20:41
Raduško: jak v kterých kapslích má instantní kávu. V těch pro Cochochino, Mocha a Café au lait ji má instantní, ale v capuchinu, hm myslim i v Latté machiato (ale nejsem si jistá) a v růczných druzích espress je čerstvě namletá káva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a jo ted na to koukam a Tassimo ma 3,3 bar jenom?
Hmm tak zase tapu musim to jeste poradne prostudovat…
DG ma taky slazeny treba latte, musis koukat aby ot bylo latte bez cukru…
porad me i laka ze DG ma na vyber vic moznosti…ted nevim kolik baru ma ta mini kachna ta se mi libi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla píše:
a jo ted na to koukam a Tassimo ma 3,3 bar jenom?Hmm tak zase tapu musim to jeste poradne prostudovat…
DG ma taky slazeny treba latte, musis koukat aby ot bylo latte bez cukru…
porad me i laka ze DG ma na vyber vic moznosti…ted nevim kolik baru ma ta mini kachna ta se mi libi…
DG dělá i Latté bez cukru, když ho mají, tak ho kupuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit