Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zdens
22.11.11 17:32

Zkoušeli jste dát do prázdné kaapsle svoji umletou kávu? Jde to?

• Citovat
  • Upravit
8384
22.11.11 20:24

dneska jsem koukala v obchode a kapsle od tasima na 8 kafi stly 171 KC v Tescu 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.11.11 20:48
zdens píše:
Zkoušeli jste dát do prázdné kaapsle svoji umletou kávu? Jde to?

Do Tchiba to jde, ale není to pak ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
23.11.11 09:35
Ajla píše:
dneska jsem koukala v obchode a kapsle od tasima na 8 kafi stly 171 KC v Tescu 8o 8o 8o

TESCO to má asi špatně nastaveno, nebo je drahé…
MOC by měla být 129,–, viz
 http://www.mall.cz/…apsle/bosch/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
23.11.11 12:18

Ahoj, kafař teda nejsem, ale trošku jsem se o to zajímala a dočetla jsem se, že do TASSIMA díky novému tvaru kapslí jdou dát kapsle i od jiných značek kávy, ne jen od Tchiba. Takže výběr je u TASSIMA rozhodně větší, než u DG. Osobně by se mi líbil buď DG piccolo nebo TASSIMO, ale to by bylo u nás spíš stejně jen pro návštěvy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.11.11 19:54
Clarita píše:
Ahoj, kafař teda nejsem, ale trošku jsem se o to zajímala a dočetla jsem se, že do TASSIMA díky novému tvaru kapslí jdou dát kapsle i od jiných značek kávy, ne jen od Tchiba. Takže výběr je u TASSIMA rozhodně větší, než u DG. Osobně by se mi líbil buď DG piccolo nebo TASSIMO, ale to by bylo u nás spíš stejně jen pro návštěvy :).

Do Tassima i jiné kapsle než Tchibo? Já myslím, že Tchibo do Tassima nejde vůbec, Tassimo má jako kapsle takzavné T-Discy, do Tchiba jdou všechny kapsle, které jsou v sytému caffitaly, ale z toho Tchibo stejně vyjdou nejlevněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.11.11 20:31

tak já jsem asi rozcapená, ale mne to kafe z DG nechutnalo moc.
Sice, když nebyl presovač, tak lepší než neska, ale nekoupila bych si to.

Raději připlatit a pořádný presovač, i kdyby jen pákovej s tryskou na mléko, ale to kafe se neda srovnat.

Zase ale neberte to jako rýpání, jen můj postřeh.

Můj presovač umí latté jedním stiskem- z normálního mléka, kafe si umele a když chci příchuť, přidám si monin sirup

Zase ale nemá tak krásný design jako DG nebo to Tassimo ( mmch, když jsem poprvé videla ty náplně do tassima- myslela jsem si že je to nejaké nové kafe- do presovače :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.11.11 20:34

Ka-tko, jestli ono to nebude tím, že DG je vlastně „neska“ v kapsli. Zkrátka jsem vyčetla, že DG má v kasplích instantní kávu.

Příspěvek upraven 23.11.11 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.11.11 20:37

no ted se mi libi cafesimo nebo safra asi tak nejak ted nevim, umi toprave latte z mlika co je u toho v nadrzce, ale to uz je na me moooc drahy..
ja mela obyc presovac s packou a tryskou ale ten bordel z toho , libi se mi ze tady da clvoek kapsli, zmackne, pak vysipe a je to :-)
ten kam jsem mu sela napechovat kafe to jsem si za chvili kafe nedelala protoze jsem byla lina na ten ukldi…

ja kafe taky nejak extra nepiju, nebo bez kofeinu jinak mi obcas neni dobre ale to z DG mam moc rada a obcas si u segry dam…a doma si budu delat halvne cokoladu a takovy ty veci

v makru maji prave i DG piccolo to nejnovejsi v akci za 1900 a ot je taaak krasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.11.11 20:38

Raduško- no já to nezkoumala- pila jsem to párkrát u našich.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.11.11 20:44

Tak příště zkus prázdnou kapsli otevřít, jestli tam nic nebude, je tam fakt instant :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.11.11 20:44

Ajlo, abys nemela bordel- tak plnoautomaticky presovac je to pravé, ale zase drahé, a pokud piješ kafe jednou za čas- nevyplatí se.

Takže- pokud Ti tohle chutná, jdi do toho

Zase co vím od kámošky i z domova- tak prvotný ošial z DG vyprchal, když se museli dokupovat kapsle - jsou fakt docela drahé a když přišla návševa- tak to jen tak fiklo.

Kamarádko ho dokonce schovala a dál pije kafe instantní ;)

Jen pro inspiraci mám tohle a je to pecka

http://www.mall.cz/…cam-23-450-s?… a stojí o 9 tisíc méně než vloni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.11.11 20:49

Ka-tko, to je týrání :cert: Já ho chci taky!!! Zádivím! :mrgreen: Ale doma nesmím o kávovaru ani pípnout. :roll: Tuhle jsme tak plácla (v reakci na reklamu v rádiu), že kdybych si to mohla dovolit, tak si z odstupného koupím presovač v plné automatice, a manžel se hned nas*al, že potřebujeme tohle a tamto a já bych si klidně koupila presovač! Jako kdybych na něj už stála frontu :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.11.11 20:50

hmm ot je perfektni ale mne by se fakt nevyplatil a navic ten bordel :-)

segra ma DG a kapsle kupuje kdyz jsou v kaci, taky nepije kafe kazdy den tak to docela jde…

ja asi dostanu k vanocum i takovou neco jako varnou konccici ale sleha to mliko do peny, takze bych kupovala nejvic kapsle presso a davala si to do toho mlika…ale asi prvni co koupim bude ta hroka cokolada od milky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
23.11.11 20:55

Já tedy,když jsem zkoumala kapsle DG tak tam bylo normální kafe a né instantní.Mě tedy DG kafe z něho chutná ale piji jen latté,capucino,čokoládu,a nesquika ostatní je na mě moc silné a to nemam ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí