Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dík za postřehy. Chceme si koupit pod stromeček. Já si zase kafčo ráda užiju doma v klidu, když malej usne. Do kavárny se mi nechce, jsem asociál
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vtěrnu se i se svým dotazem - všechny píšete, že káva vychází draho. Cca kolik teda? V kavárně dám za latté kolem 40kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako ja mam rade kaficko, ale nemam cas chodit po kavarnach tak jsem si pred dvema lety napsala o DG Jeziskovi a on mi ho nadelil ![]()
Propocitavat na kolik mne vyjde jedno kafe, no tak to je no comment - na to se teda mam moc rada…
Mimochodem v kavarnach kam chodim ja stoji latte nejmene kolem 50,– i vic a treba ja neholduji tomu, abych dala 90,– za curifindu v papirovym kelimku v Starbucks a podobnejch kafovejch retezcich…z papiru si kafe muzu dat u Mekace, tam maji latte snad chutnejsi nez v CostaCafe a podobnych…
- Citovat
- Upravit
Weruska píše:
Vtěrnu se i se svým dotazem - všechny píšete, že káva vychází draho. Cca kolik teda? V kavárně dám za latté kolem 40kč
8 kafi stoji +- 120,– Kc coz je 15,– korun za kafe, to je fakt strasne silene polozka, ze by mi doma nechutnalo.
Klasicke velke kafe nebo preso vyjde jeste na polovinu, pac je kapsli v krabicce 16.
Navic casto se daji vychytat akce a furt nekde jsou, kdy krabka stoji kolem stovky i mene nebo akce 3 krabice za cenu 2 apod…
- Citovat
- Upravit
Tak to jsem asi divná, ale zas taková pálka mi to teda nepřijde
Jako chápu, že pro kafaře, kteří pijou 5 káv denně je to o něčem jiném, ale pokud si udělám jednou týdně latté na chuť, tak to je ideál
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Weruska píše:
Tak to jsem asi divná, ale zas taková pálka mi to teda nepřijde![]()
Jako chápu, že pro kafaře, kteří pijou 5 káv denně je to o něčem jiném, ale pokud si udělám jednou týdně latté na chuť, tak to je ideál
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju si občas tu kávu, která se pije jen jednokapslová a dávám si tam mlíko. Jako je Aroma, Luongo a tak - vyjde to levnějc a chutná to trošku jinak než instantní - jedno si dám třeba ráno a lepší odpoledne
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
terinka4444 píše:
Dal a fakt ho používáte? Já kafe nepiju, manžel si kupuje nescafe 3v1, teď si vymyslel tassimo kvůli laté,jenže mně ty kapsle na jednu kávu přijdou drahé
Omlouvám se, že narušuju diskuzi.
Dostal jsem ho v rámci promo, jinak bych si ho asi nekoupil. Nejsem kafař, tak neřeknu, jestli je to dobrý nebo ne, té mléčné nápoje mě celkem chutnaj, starší syn má rád tu Milku.
Kafe stojí 8,–, mléčné nápoje 16,–, bude se dělat i čaj, ten bude za 9,– což mi až na ten čaj přijde přiměřená cena…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dalimil píše:terinka4444 píše:Dostal jsem ho v rámci promo, jinak bych si ho asi nekoupil. Nejsem kafař, tak neřeknu, jestli je to dobrý nebo ne, té mléčné nápoje mě celkem chutnaj, starší syn má rád tu Milku.
Dal a fakt ho používáte? Já kafe nepiju, manžel si kupuje nescafe 3v1, teď si vymyslel tassimo kvůli laté,jenže mně ty kapsle na jednu kávu přijdou drahé
Kafe stojí 8,–, mléčné nápoje 16,–, bude se dělat i čaj, ten bude za 9,– což mi až na ten čaj přijde přiměřená cena…
To by se mi líbilo jej dostat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Weruska píše:dalimil píše:To by se mi líbilo jej dostatterinka4444 píše:Dostal jsem ho v rámci promo, jinak bych si ho asi nekoupil. Nejsem kafař, tak neřeknu, jestli je to dobrý nebo ne, té mléčné nápoje mě celkem chutnaj, starší syn má rád tu Milku.
Kafe stojí 8,–, mléčné nápoje 16,–, bude se dělat i čaj, ten bude za 9,– což mi až na ten čaj přijde přiměřená cena…![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tož ženy, asi jste mě navnadily. Já nejsem kafař vůbec, jestli si dám jedno za dva měsíce, tak je to moc. Proto jsem se tomu pořád tak bránila, přítel stále prudí, že si ho koupíme, ale mě to přišlo jako další krám do baráku. Ale teď jste mě tak naladily, že jsem dostala chuť na dobrou kafču
s mlíčkem. Tak já si asi taky napíšu Ježíškovi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MMartina1 píše:
tož ženy, asi jste mě navnadily. Já nejsem kafař vůbec, jestli si dám jedno za dva měsíce, tak je to moc. Proto jsem se tomu pořád tak bránila, přítel stále prudí, že si ho koupíme, ale mě to přišlo jako další krám do baráku. Ale teď jste mě tak naladily, že jsem dostala chuť na dobrou kafčus mlíčkem. Tak já si asi taky napíšu Ježíškovi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to bude doma posvícení, nejlepší by bylo, kdyby nám to chtěl někdo z rodičů koupit
, to ale asi neprojde.
Děvčata a kromě desénu je nějaký rozdíl v těch kolekcích? Dneska jsem koukala v elektru a starší kolekce téměr o 2tis. levnější. Jinak v rychlosti co jsem přečetla popisky tak žádný rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíš DG? dělají se jen různé tvary - nejstarší je taková ta kachna, ale zas je i nová s displejem, pak je to vajíčko a to je prakticky úplně stejné jako ta kachna i nádržkou na vodu.. pak se dělá ještě to malé picolo - tučňák a tam je jediný rozdíl, že nádržka na vodu je jen 0,6l.. Takže si vyber jaké se ti líbí
i klidně bez displeje to je taky zbytečnost…
MMartina1 píše:
to bude doma posvícení, nejlepší by bylo, kdyby nám to chtěl někdo z rodičů koupit![]()
, to ale asi neprojde.Děvčata a kromě desénu je nějaký rozdíl v těch kolekcích? Dneska jsem koukala v elektru a starší kolekce téměr o 2tis. levnější. Jinak v rychlosti co jsem přečetla popisky tak žádný rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam to uplne prvni Dolce Gusto cerno-stribrne (hodi se nam do kuchyne) - vyhovuje mi u nej, ze nemusim vyndavat celou nadrzku na vodu a jen vrskem doleju hrnek vody na ranni kafe.
Kulate DG ma segra a tam musite vzdy pri naliti vody celou nadrzku vyndat.
Osobne se mi moc libi DG Picollo - ten tucnak, ale nadzka mne osobne by stacila. Ovsem kolikrat rano varim sobe kafe, holkam Nesquika a manzelovi Mochaccino (kafe s kakaem) nebo Chococcino (cokolada) a ten by se doulejvala, ale pokud budete standartne varit dve kafe tak ta nadrzka staci…
Tassimo od Jacobs se mi moc libi, ale zase si rikam, ze Nescafe maji kvalitnejsi a chutnejsi kavy nez Jacobs, tak nevim nevim. Kazdopadne pristroj je genialni v tom, ze si na kapsli precte kod a sam si nabere mnozstvi vody…
- Citovat
- Upravit