Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sexyfraga píše:
Nevíte někdo zda budou zase na e-shopu dolce gusto sklenice na Latté? Chci si koupit další 2 kusy a oni je mají vyprodaný
No to bych taky ráda věděla, protože už jsou vyprodaný i sklinky na to presso, takže sme nemohli uplatnit kupón, zrovna když jsem měla do objednávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fakt i ty na presso? a nenabidli misto toho neco jinyho?
No pred Vanocema se s tim asi roztrhl pytel…
segra chtela ten thermo hrnek a je vyprodanej uz dlouho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla píše:
fakt i ty na presso? a nenabidli misto toho neco jinyho?
No pred Vanocema se s tim asi roztrhl pytel…
segra chtela ten thermo hrnek a je vyprodanej uz dlouho
Ne, bohužel. Dokonce jsem se včera od manžela dozvěděla, že ani ta zásilka mi nepřijde, protože tam mají nějaké problémy. Takže fakt super
, teď budem muset shánět ty kapsle kdesi po obchodech a ke všemu to Vanilkové s takovou ani neochutnám
On by to jinak problém nebyl,ale měli sme část kapslí pro nás a část pro švagrovce pod stromek, takže to fakt vytočí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no vcera mi prisel mejl od DG ze maji technicke problemy a nefungovala jim akce 7 plus 1 zdarma…
ono to vanilkovy maji v Okay, no a v Globusu maji ted akci za 99 az do Vanoc tak se to vyplati i vic ve velkym mnozstvi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla píše:
no vcera mi prisel mejl od DG ze maji technicke problemy a nefungovala jim akce 7 plus 1 zdarma…ono to vanilkovy maji v Okay, no a v Globusu maji ted akci za 99 az do Vanoc tak se to vyplati i vic ve velkym mnozstvi
No to mu přišlo včera též. Ale jestli jim nefakčila jen ta akce, tak zásila by měla dorazit, ovšem za plný peníze, ne? Já nevim sem ten mail nečetla bo to chodí na jeho když je tam přihlášený on. Tak to mu hned zavolám a´t mrkne do Okay, Jj v globu,ale tam zas nemají taky to Chai tea latté ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ja uz nevim presne co v tom mejlu bylo ale asi ze nefungovala ta akce ze neodesly zasilky, takze to asi neprijde vubec
v Okay maji i chai tea latte i vanilkovy latte…taky tam pro to musim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
tak mám dome dolce gusto creativa
ten nový automatický s displejem.Musela jsem ho hned odzkoušet no co na ježíška už si dáme pod stromek jen krabici ![]()
U creativy je to tak,že zapnu kavovar,hodím kapsli,na displeji najdu název nápoje zmáčknu tlačítko a už se teče,samo si vyměří kolik vody,samo nápoj dokončí.
pohoda
Vzala jsem z té jejich krabičky a vyzkoušeli jsme kávu cafe lungo - kvalitní silná černá káva a já si dala chocochino. Registrovala jsem se na jejich stránkách,ale uvidím zda z tama něco vůbec vemu,příslušenství se mi zdá drahé a i ty kávy jsou drahé,teď si nakoupíme radši v akcích
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si koupila nové DG minulý týden v Datartu, Piccolo srdíčkové- limitovanou edici od A.R. de la Prada. Dávají k tomu dva hrníčky na preso zdarma ve stejném designu. Jinak kapsle všechny druhy mají v akci za 99.-, takže jsem hned zakoupila do zásoby.
Akorát se toho malej bojí a vždycky se rozbrečí, ani si nemůžu to kafe udělat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jee melanko dej sem fotku toho picola a tech hrnku jsem tak zvedava, rozhodovala jsem se mezi tim a fontanou, nakonec maem fontanu…
uz jen tyden a je domaaaa, dostaneme ji od nasich takze uz je u nich tak nehrozi ze by jsem si pod stromek dali krabici, mamka rikala ze jeslti chci at si to uz vememe ale neee at se mam na co tesit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dávám fotku, ale trochu jsem to přesvítila. Ještě je třeba odkaz http://iluxus.cz/…de-la-prada/
No původně měl být pod stromeček, ale nevydržela jsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jeeeeeeee to je skvely zavidim…no mozna jsem is fakt mela koupit tu pradu :-/ ale co fontana me zajimala ze jsem ji jeste nikde nevidela a mam velkou kuchyn tak tam sedi lip…ale tohle je fakt krasna designovka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
melanka píše:
No tak napodruhé:-)
DG vypadá pěkně a hrníčky též ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky. Já zase mám právě malou kuchyň a ještě se zelenou, takže se mi tam hodí. Navíc jsem na designovky všeho druhu:-)
Ale jak ho tam v té kuchyni vidím, určitě by byl ve velké ztracený. Takže pak je fontána na místě a do velké jsi vybrala taky dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc krásný ![]()
my už pijeme
chochocino super a cafe au lait nebo jak se to píše,cafe latte taky super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit