Prádlo prostě nevoní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Maja25 píše:
My teď koupili prášek z Penny (Persil) a prádlo nevoní. Už jsem tak vyprala 2 pračky a nic. Měla jsem podezření, že tam nejde prášek, ale když se vypouštěla voda, tak byla napěněná, tak tam prášek jde.Chjo, já fakt nevím co s tím. U starého prášku bylo vše OK, u nového to nevoní. Nebo že by aviváž? Ale jak zjistím, že mi třeba nevteče dovnitř?
A jak protáhnout pračku? Už je starší, ale funguje. Novou fakt ne. Děkuji.
Jestli je to ten Persil v krabici, tak ho mám doma a prádlo mi z něj vodí až moc, nemusím tam vůbec dávat aviváž.
Zkus projet tu pračku octem, třeba je tam něco ucpané. Jo a ještě bych vyčistila filtr pračky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se stávalo, že pračka vypouštěla aviváž asi někam jinam, sice nevim teda kam ale na prádle jsem ji necítila
,tak jsem jí začala dávat naředěnou vodou, aby neudělala fleky přímo do bubnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maja25
Já teda zkusím tu aviváž tam vlít ke konci praní, normálně do tý přihrádky, kam se vlévá… Myslím, že pračka snad ani během praní nejde otevřít, nebo nevím. Taky máme už starší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maja25
Já liju do tý přihrádky aviváž hned na začátku, ale někdo tady psal, ať se to tam nalije před koncem praní, tak to tak vyzkouším…Jen k tý pračce budu asi furt lítat, abych to nějak nepropásla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maja25 Necham pradlo doprat a pak naleju do bubnu avivaz a zapnu program na machani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maja25 ták ták, jestli tam máš program máchání nebo bývá obrázek tričko a lavor s vodou
nevím jak jinak to popsat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo přesně, tchýni poradil opravář dát do pračky tu kapsli jak se používá do myčky nádobí a dát na prázdno prát. Jinak taky vyndat šuplík na prášek a pořádně vydrhnout a to i za ním. jinak já používám aviváž vernell ten je teda z německa ale dá se sehnat i u nás a nádherně voní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Růženkaa píše:
Jo přesně, tchýni poradil opravář dát do pračky tu kapsli jak se používá do myčky nádobí a dát na prázdno prát. Jinak taky vyndat šuplík na prášek a pořádně vydrhnout a to i za ním. jinak já používám aviváž vernell ten je teda z německa ale dá se sehnat i u nás a nádherně voní
Jo, to občas dělám a kolikrát je tam i plíseň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maja25 píše:
@MUFICE Jo jo je v krabici.A prosím tě, jak se to dělá? Omlouvám se za hloupí dotaz, ale nevím to. Máme takovou tu starší pračku, kde je velká přihrádka, pak díra na aviváž a pak ještě jedna menší přihrádka.
nevím, jak to napsat a nevím, kam to narvat.
Děkuji.
Nikdy jsem tam ocet nelila, ale pár lidí tady to radilo. Někdo ho dává přímo do bubnu a někdo místo prášku a pak pere naprázdno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj taky mám problém s prádlem poslední dobou nevoní vyčistil jsem pračku filtry a nic už nevím co s tím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit